|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μία ράβδος χρυσού μεγέθους ενός σπιρτόκουτου μπορεί να μετατραπεί σε φύλλο χρυσού διαστάσεων όσο ενός γηπέδου τένις | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ξέρετε τι να κάνετε... | |||
| Γιωργάκης |
|
5 | 19,23% |
| Βαγγέλας |
|
16 | 61,54% |
| Αννούλα |
|
1 | 3,85% |
| Σκανδαλίδης |
|
0 | 0% |
| Καϊλή |
|
4 | 15,38% |
| Ψήφισαν: 26. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Βασικά μου αρέσει ο Βενιζέλος γιατί έχει αυτό που λείπει από τον Γιωργάκη. Το λέγειν.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Αν γίνει ανοιχτή ψηφοφορία θα βγει ο Γιωργάκης. Θα πάνε όλοι οι Νεοδημοκράτες να τον ψηφίσουν για να έχουν σίγουρες και τις επόμενες εκλογές
![]() Αν γίνει στα πλαίσια του κόμματος θα βγει ο Βαγγέλας και ο Καραμανλής θα έχει αντίπαλο στα κιλά του. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ο γιωργος ειχε καλες ιδεες αλλα δεν εχει πολυ κοσμο μαζι του μεσα στο πασοκ. Ο Βενιζελος δειχνει φιλοδοξος, ειναι νεος σχετικα, ελπιζω να καθαρισει οσο γινεται το κομμα απ τα λαμογια (αν γινεται αυτο) και πιστευω οτι εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα συσπειρωσει πολυ κοσμο και στις επομενες εκλογες οποτε κι αν γινουν θα ανεβασει το ποσοστο του κομματος. Να τον δουμε βεβαια πρωτα...
Η Αννα μπηκε στη διαδικασια της εκλογης για τα ματια του κοσμου. Για να μη λεγεται οτι υπαρχει διπολισμος μεσα στο κομμα. Εκλασαν οι αρχηγοι κομματος και βγηκε η Διαμαντοπουλου. Να μου λεγατε γι αυτη τη γυναικαρα τη ΜΙλενα Αποστολακη να πω ναι...! |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
καλα για ευα καιλη κραταω και σημαια. Κι ολα αυτα λογω ονοματος μη φανταστειτε
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
εγω λεω να αποτελεσουμε τη λαικη βάση για να πατησει πανω μας και να εκλεγει. ειμαι σιγουρος οτι θα βρουμε και αρκετους συμπαραστατες
ΥΓ. και αν βγει και πρωθυπουργίνα τι παζαίτη και μαλακιες.... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο