WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Ειδήσεις > Κόσμος
Μεγάλες Αλήθειες
Η Γη αυξάνει το βάρος της (καθημερινά) κατά 100 τόνους λόγω της πτώσης αστρικής σκόνης στην επιφάνειά της.

Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ξέρετε τι να κάνετε...
Γιωργάκης 5 19,23%
Βαγγέλας 16 61,54%
Αννούλα 1 3,85%
Σκανδαλίδης 0 0%
Καϊλή 4 15,38%
Ψήφισαν: 26. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-09-2007, 03:06   #1 (permalink)
Αλέξανδρος

Το avatar του χρήστη greekfansws

Περιοχή: Κλειστή Λόγω Έργων
greekfansws is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην greekfansws
Προεπιλογή Απάντηση: Εκλογή προέδρου ΠΑ.ΣΟ.Κ

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι ειναι αυτα τα χαλια ρε απιστοι..Μονο 2 ψηφοι στην καιλη, και ο ενας δικος μου..ντροπη σας..
συμφέροντα φίλε μου δεν εβάλαν την Καϊλή από την αρχή για να μην βγει με 100%.

And Nothing else matters...
Ο χρήστης greekfansws δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-09-2007, 12:43   #2 (permalink)
Brainlagged

Το avatar του χρήστη Panagioths

Panagioths έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Panagioths

Ε δεν θα έβγαινε με 100%... Ψηφίζουν και straight γυναίκες...
Παλιά 30-09-2007, 13:45   #3 (permalink)
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη Tiberius

Tiberius is on a distinguished road

Εντάξει συμφωνώ με το παραπάνω οτι ο Βενιζέλος δέν είναι μονάχα ο πιό κατάλληλος αλλά και ο μόνος κατάλληλος αυτή την στιγμή για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Το πρόβλημα είναι τί γίνεται άν έχει και σάν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όλες αυτές τις νευροψυχικές εξάψεις με τις οποίες τον βλέπουμε πολύ συχνά.
Θα πάρει τότε στον λαιμό του όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και ολόκληρο το κόμμα του.
Ο χρήστης Tiberius δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-11-2007, 23:31   #4 (permalink)
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni

Γιωργάκης πανηγυρικά εν τέλει...

Δεν παρακολούθησα και πολύ τις εξελίξεις τον τελευταίο μήνα αλλά απ' όσα είδα ήταν τέτοια η αλαζονεία του Βενιζέλου που την πλήρωσε με το σημερινό αποτέλεσμα. Γενικά έχω την εντύπωση πως έκανε μέσα σε 1,5 μήνα όσα λάθη δεν είχε κάνει σε όλη την πολιτική του καριέρα ως τώρα. Επίσης άκουσα πως πολλά ΜΜΕ τον υποστήριζαν πάρα πολύ ανοιχτά κάτι που αν όντως έγινε ήταν επόμενο να του γυρίσει μπούμερανγκ.
Από την άλλη ο Παπανδρέου το πήγε έξυπνα. Τρέναρε όσο μπορούσε τη διαδικασία ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρονική απόσταση από την ήττα του στις εκλογές,έκανε αυτοκριτική και ήταν σεμνός γενικά. Αλλά πιστεύω πως περισσότερο έχασε ο Μπένι παρά κέρδισε ο Γιωργάκης.

Φυσικά τις εκλογές στιγμάτισε η απουσία της Εύας από τους υποψήφιους... ΟΥΥΥΥΥΥΥ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 11-11-2007 στις 23:34.
Ο χρήστης gatoni δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-11-2007, 00:08   #5 (permalink)
Ηλεκτρικός Θησέας

Το avatar του χρήστη Astrolabos

Περιοχή: Καλαμάτα
Astrolabos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Astrolabos

Όπως πολύ εύστοχα είπε μια στην TV "Σήμερα μίλησε το DNA του ΠΑΣΟΚ". Αυτό μόνο. Τέλος.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
Ο χρήστης Astrolabos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-2007, 05:48   #6 (permalink)
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη wicked lester

wicked lester is on a distinguished road

Για μένα ο καταλληλότερος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σαν αρχηγός της πολιτικής αυτής παράταξης και που να εκπροσωπεί τον λαό που είναι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι άλλος από κάποιον που να φέρει το όνομα Παπανδρέου. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι υπέρ του Γιώργου. Καταλληλότερος για αυτή τη θέση είναι ο θείος του Γιώργου και αδερφός του Ανδρέα Γεώργιος Παπανδρέου.
Ο χρήστης wicked lester δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-11-2007, 17:09   #7 (permalink)
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni

Από άλλο forum. Ρεσιτάλ! Στο τέλος έχει το happy end που όλοι θέλουμε να δούμε!!

Ο μονόλογος ενός πασόκου

Μετά την επανεκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία του ΠαΣοΚ, ο πιτσιρίκος αφουγκράζεται τη φωνή ενός αγνού οπαδού του Κινήματος.

Με λένε Πέτρο. Πέτρο Κατσαπλιά. Ψηφίζω ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο τώρα – από παλιά. Οικογενειακή παράδοση. Ψηφίζω ό,τι ψήφιζε ο πατέρας μου. Κι ο πατέρας μου ό,τι ψήφιζε ο παππούς μου. Κι ο παππούς μου ό,τι ψήφιζε ο προπάππους μου. Κι ο προπάππους μου…εντάξει, πιο πριν ήταν οι Τούρκοι εδώ και δεν ψηφίζαμε. Μωρέ, καλύτερα ήταν τότε – δεν είχαμε και διλήμματα. Ούτε ΠΑΣΟΚ είχαμε. Ενώ τώρα, Παπανδρέου ή Βενιζέλος;

Εγώ ψήφισα Παπανδρέου. Δαγκωτό. Αφού ο άλλος μου έχει Καραμανλή απέναντι. Τι θα του τραβήξω εγώ; Βενιζέλο; Μαλάκας είμαι; Όταν πέθανε ο Ανδρέας, έβαλα νερό στο κρασί μου και σου πετάω στο τραπέζι Σημίτη. Πρόσεξε, έχω στο χέρι τρεις αρσενικούς Παπανδρέου, δυο χήρες Παπανδρέου, μια κόρη Παπανδρέου κι ένα ξώγαμο Παπανδρέου. Έχω εφτά Παπανδρέου στο χέρι και παρ’ όλ’ αυτά σου πετάω Σημίτη. Ούτε Άκη, ούτε καν Αρσένη. Σημίτη! Εσύ έχεις Έβερτ. Με γεια σου με χαρά σου.

Στις εκλογές, σε κερδίζω με Σημίτη. Εν τω μεταξύ, σου έχω κλείσει το μάτι ότι φιλαράκο ας ξεχάσουμε τους Καραμανλήδες και τους Παπανδρέου, να κοιτάξουμε να συμμαζέψουμε λίγο τη χώρα γιατί πάμε κατά διαόλου. Κάνεις συνέδριο για εκλογή νέου προέδρου. Σε παρατηρώ. Να δω, θα είσαι εντάξει ή θα την κάνεις τη μαλακία; Μετά από την πρώτη ψηφοφορία, εσύ έχεις να διαλέξεις Σουφλιά ή Καραμανλή. Πρόσεξε, εγώ έχω Σημίτη. Το ξέρεις πως έχω Σημίτη. Κανονικά πρέπει να μου πετάξεις Σουφλιά. Τίμια πράγματα. Κοντό εγώ, κοντό κι εσύ. Καραφλό εγώ, καραφλό κι εσύ. Λογιστή εγώ, Σαρακατσάνο εσύ. Ξέρεις πως δεν πάει άλλο. Μας έφαγαν οι εθνάρχες, οι χαρισματικοί και οι γαμιάδες. Όσο πιο μικρή και ξεφτιλισμένη ή χώρα, τόσο πιο λεβέντες οι ηγέτες της. Ενώ με Σημίτη και Σουφλιά, θα έχουμε για πρώτη φορά δυο αρχηγούς στα πραγματικά μέτρα της Ελλάδας. Κάτι σε νανισμό δηλαδή.

Τα ξέρεις όλα αυτά. Και τι κάνεις; Μου πετάς στο τραπέζι Καραμανλή! Όχι μόνο Καραμανλή, αλλά Κώστα Καραμανλή! Με προκαλείς! Αν και ξέρεις πως έχω ένα σωρό Παπανδρέου στο χέρι. Παρ’ όλ’ αυτά, μένω ψύχραιμος. Στις εκλογές του 2000 σε κερδίζω πάλι με Σημίτη. Δεν το ευχαριστιέμαι βέβαια γιατί εσύ έχεις Καραμανλή και το σωστό είναι να κερδίζω τον Καραμανλή σου με Παπανδρέου. Κρατάς τον Καραμανλή, αν και έχασε. Συνεχίζεις να με προκαλείς. Το 2004 δεν κρατιέμαι και σου πετάω Παπανδρέου. Γιώργο Παπανδρέου.

Με κερδίζεις. Με Καραμανλή. Το 2007 πάλι τα ίδια. Μπαίνω στο δίλημμα να αλλάξω αρχηγό για να σε κερδίσω. Ξέρω πως ο Βενιζέλος μου κερδίζει τον Καραμανλή σου. Το ξέρεις κι εσύ. Αλλά εγώ δεν αλλάζω αρχηγό. Δεν θέλω να σε κερδίσω με Βενιζέλο γιατί δεν θα το ευχαριστηθώ. Με Παπανδρέου θέλω να σε κερδίσω. Γιατί μου έχεις πετάξει Καραμανλή. Και στις επόμενες εκλογές θα σε κερδίσω με Παπανδρέου και θα κάνω πάρτι! Μη μου κάνεις καμιά πουστιά και, λίγο πριν τις εκλογές, μου αλλάξεις τον Καραμανλή με κανέναν Αβραμόπουλο γιατί θα με ξενερώσεις τρελά.

Να σου πω - αφού σε κερδίσω με Παπανδρέου και το πανηγυρίσω λίγο, μπορείς να τον στείλεις τον Καραμανλή. Σου υπόσχομαι κι εγώ να αποσύρω τον Παπανδρέου μου. Μετά μην κάνεις καμιά μαλακία και μου πετάξεις καμιά Ντόρα ή κάναν Κυριάκο γιατί θα πάρω πάλι ανάποδες και θα σου πετάξω άλλον Παπανδρέου. Να μου πετάξεις Ράπτη. Έλενα Ράπτη. Ωραίο μωρό. Εγώ θα σου πετάξω Εύα Καϊλή να γουστάρεις. Άντε γεια.
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές