![]() |
Εκλογή προέδρου ΠΑ.ΣΟ.Κ
Ποιος πιστεύετε ότι θα βγει; Σχολιάστε γενικά τα τεκταινόμενα, έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι όποιος και να εκλεγεί δεν θα αλλάξει κάτι στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.
|
Απάντηση: Εκλογή προέδρου ΠΑ.ΣΟ.Κ
ψηφίζουμε μπένη.
Στηρίζουν ακόμα εκδόσεις λαμπράκη και οι εφημερίδες έθνος, νεα και αυριανή :P |
Βασικά μου αρέσει ο Βενιζέλος γιατί έχει αυτό που λείπει από τον Γιωργάκη. Το λέγειν.
|
kai 50 kila παραπανω
|
Παράθεση:
Πιστεύω κι εγώ ότι θα βγάλουν τον Βενιζέλο, αν και τον αντιπαθώ. Μου βγάζει μια αντιπάθεια. Αντίθετα τον τελευταίο καιρό έχω συμπαθήσει κάπως το Γιωργάκη, για τον πόλεμο που του κάνουν. ;D |
Αν γίνει ανοιχτή ψηφοφορία θα βγει ο Γιωργάκης. Θα πάνε όλοι οι Νεοδημοκράτες να τον ψηφίσουν για να έχουν σίγουρες και τις επόμενες εκλογές ;D
Αν γίνει στα πλαίσια του κόμματος θα βγει ο Βαγγέλας και ο Καραμανλής θα έχει αντίπαλο στα κιλά του. :P |
ο γιωργος ειχε καλες ιδεες αλλα δεν εχει πολυ κοσμο μαζι του μεσα στο πασοκ. Ο Βενιζελος δειχνει φιλοδοξος, ειναι νεος σχετικα, ελπιζω να καθαρισει οσο γινεται το κομμα απ τα λαμογια (αν γινεται αυτο) και πιστευω οτι εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα συσπειρωσει πολυ κοσμο και στις επομενες εκλογες οποτε κι αν γινουν θα ανεβασει το ποσοστο του κομματος. Να τον δουμε βεβαια πρωτα...
Η Αννα μπηκε στη διαδικασια της εκλογης για τα ματια του κοσμου. Για να μη λεγεται οτι υπαρχει διπολισμος μεσα στο κομμα. Εκλασαν οι αρχηγοι κομματος και βγηκε η Διαμαντοπουλου. Να μου λεγατε γι αυτη τη γυναικαρα τη ΜΙλενα Αποστολακη να πω ναι...! |
εγώ προτιμώ για πρόεδρο εύα καιλή και για πάρτη της γράφομαι μελος και φίλος της παραταξης για να την ψηφίσω κιόλας....
|
καλα για ευα καιλη κραταω και σημαια. Κι ολα αυτα λογω ονοματος μη φανταστειτε
|
εγω λεω να αποτελεσουμε τη λαικη βάση για να πατησει πανω μας και να εκλεγει. ειμαι σιγουρος οτι θα βρουμε και αρκετους συμπαραστατες
ΥΓ. και αν βγει και πρωθυπουργίνα τι παζαίτη και μαλακιες.... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:25. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin