|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα στοιχεία του πληκτρολογίου της γραφομηχανής (έως σήμερα Η.Υ.) τοποθετήθηκαν μπερδεμένα από τον Christopher Latham το 1868 για να μπερδεύει τις γραμματείς και να μην μπλοκάρουν από την ταχύτητά τους τις μηχανές! | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#14 (permalink) |
|
Nefarious Glitch
|
Οκ, κι εγώ δεν θα το ήθελα αυτό. (Όμως...)
Να πω όμως ότι το επιχείρημα "δεν το έχεις δοκιμάσει οπότε..." ισχύει και για εσένα καθώς δεν έχεις δοκιμάσει το εν λόγο κινητό. Άρα τι σημαίνει αυτό ότι η γνώμη σου δεν μετράει? Γιατί αυτό λες για εμένα, ότι δεν έχω εμπεριστατωμένη και ουσιαστική άποψη. Γνωρίζω ότι η σειρά Ε της Νοκία είναι πολύ καλή αλλά, δεν είναι Ν. Και δεν έχουν όλα τα Νοκία, ούτε τα της Ν σειράς, Symbian S60 3rd edition (τελευταία έκδοση). Δοκίμασε κι εσύ λοιπόν και μετά χρήση ενός μήνα τουλάχιστον πές μας την γνώμη σου για το κινητό, το λογισμικό και την τιμή. Όσο για το πιο εύκολο (άντε και linux στα Νοκία), πιο κομψό,κλπ, είπα δεν με ενδιαφέρει για το κινητό. (Εννοείται είναι ακριβό, πάω πάσο. Αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό...είναι μια χαρά! Εννοούνται και κάποια μειονεκτήματα αλλά, είναι τοπ τώρα για κινητό. Γιατί δεν μπορείς να συμφωνήσεις σε αυτό και μου λες για PDA, κλπ??? Για κινητό δεν μιλάμε? Χωρίς touch-screen και γραφίδα...) (Με το σκεπτικό αυτό ούτε η δική σου γνώμη μετράει μάλλον. Με πιάνεις?) |
|
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:30.

Θεματικός Τρόπος