Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Apsiman
Για το 3ο ερώτημα σου σε ενημερώνω ότι έχουν βγει πολλές εφαρμογές για να χειρίζεσαι αρκετές λειτουργίες του PDA-κινητού χωρίς γραφίδα απλά με τα δάκτυλα σου. Ήδη τα WM6 έχουν κάποια βασικά έτσι, και με μία εφαρμογή ακόμα γλιτώνεις την γραφίδα για πολλέεεεες λειτουργίες.
Αν δεις το HTC touch μπορείς να αποφύγεις την γραφίδα για αρκετές λειτουργίες (ακόμα όχι όλες...).
Προσωπικά λειτουργώ πολύ πιο γρήγορα με γραφίδα-δάκτυλα παρά με το Joystick του κινητού που έχω τώρα.
|
...Μηχανή = Μόνιμη χρήση γαντιών . Αυτο ενοούσα, όχι ότι τουλάχιστον ένα χέρι είναι απασχολημένο . Χρειάζεσαι 2 χέρια ανα πάσα στιγμή τα πόδια δεν πατούν στην γη για να χειρίζεσαι αυτο σωστά:
http://www.youtube.com/watch?v=smzbFsYr77c
(

-Σόρρυ, παρασύρθηκα

)
Το πρόβλημα λοιπόν είναι τα γάντια όταν σταματάω. Και στην δουλειά η απασχόληση των χεριών και η περιπλοκότητα/ευαισθησία της γραφιδας,φορτιστή κλπ. Για παραδειγμα έχω μόνιμα 3 φορτιστές, από ένα στο: σπίτι, δουλειά, εξοχικό.
Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφερον και την αναλυτική αναφορά στα πάντα.
Ακόμα δεν επιθυμώ να δοκιμάσω το Windows Mobile και εμμένω στις θέσεις μου(σόρρυ).
Πάντως χαίρομαι που εμμέσως παραδέχεσαι ότι για τώρα είναι το καλύτερο πακέτο σε κινητό που υπάρχει.