|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μόνο ένας στα 2 δισεκατομμύρια ανθρώπων θα ζήσει πάνω από 116 χρονών | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Nefarious Glitch
|
Και μια με μεγέθυνση στο τέρμα και στο χέρι...
http://img91.imageshack.us/my.php?im...2007116bl6.jpg (πάλι παρασύρθηκα φοβάμαι ![]() ![]() )Το θέμα είναι η ποιότητα και η απλότητα: Έχω δοκιμάσει Sony Erickson και ήταν σκέτη απογοήτευση. Στο Ν95, γυρνάς το κουμπακι του κλείστρου και παρότι "κλειδωμένο" γίνεται κατευθείαν φωτο' και τραβάς. Όλα αυτά μέσα σε 5". Όποιος έχει δοκιμάσει άλλα θα εκπληχθεί. Κι όχι μόνο αυτό. Το σημείο που είπα ότι με εξτρά κόστος μόνο €98.95 για το ασύρματο πληκτρολόγιο γίνεται "υπολογιστής"/media center (ακόμα και χωρίς το πληκτρολόγιο αλλά βοηθά φαντάζομαι) είναι κάποια λειτουργία που την έχει και κάποιο άλλο μηχανηματάκι που έχεις δοκιμάσει?? Αυτά. Respect. |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantoleon : 15-10-2007 στις 22:50. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||||
|
Hard work never killed anyone....But why risk it????
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Αν δεν θες, άποψη σου και σεβαστή.... αλλά δεν μπορείς να κατακρίνεις κάτι χωρίς να έχεις πλήρη γνώση και των 2 πλευρών. Παράθεση:
Τώρα επιμένω στην άποψη μου ότι είναι ένα υπερτιμημένο κινητό το οποίο θέλει να γίνει pda-gps-φραπεδιέρα αλλά κατάφερε μόνο να πίασει την τιμή των άλλων pda-gps-φραπεδιέρων που κυκλοφορούν στην αγορά. Παράθεση:
Ποιος δίνει 100Ε για ασύρματο πληκτρολόγιο για κινητό??? Για το υπολογιστής"/media center δεν θυμάμαι/δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη λειτουργία καθώς δεν με απασχόλησε ποτέ το συγκεκριμένο (θα βάλεις Wind TV στην τηλεόραση την κανονική τι ανάλυση θα δείχνει???)αλλά είμαι σίγουρος ότι οποιοδήποτε pda μπορεί να το κάνει αυτό με κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή....μην ξεχνάς την ποσότητα των εφαρμογών που υπάρχουν για WM κινητά ( το λέει σε ένα link που μου έδωσες παραπάνω). Κοίτα δεν επιθυμώ να καταλήξει το thread σε flame war κλπ όπως έγινε σε άλλα forums. Ας περιοριστεί η συζήτηση από κατόχους του συγκεκριμένου κινητού που προφανώς το συμπαθούν πολύ περισσότερο από εμένα. Αφού σε βολεύει εσένα και δεν έχεις το πρόβλημα να δώσεις τα 500Ε που κάνει εγώ δεν έχω κανένα λόγο να πω κάτι παραπάνω. | ||||
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apsiman : 16-10-2007 στις 00:00. |
|||||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Nefarious Glitch
|
Οκ, κι εγώ δεν θα το ήθελα αυτό. (Όμως...)
Να πω όμως ότι το επιχείρημα "δεν το έχεις δοκιμάσει οπότε..." ισχύει και για εσένα καθώς δεν έχεις δοκιμάσει το εν λόγο κινητό. Άρα τι σημαίνει αυτό ότι η γνώμη σου δεν μετράει? Γιατί αυτό λες για εμένα, ότι δεν έχω εμπεριστατωμένη και ουσιαστική άποψη. Γνωρίζω ότι η σειρά Ε της Νοκία είναι πολύ καλή αλλά, δεν είναι Ν. Και δεν έχουν όλα τα Νοκία, ούτε τα της Ν σειράς, Symbian S60 3rd edition (τελευταία έκδοση). Δοκίμασε κι εσύ λοιπόν και μετά χρήση ενός μήνα τουλάχιστον πές μας την γνώμη σου για το κινητό, το λογισμικό και την τιμή. Όσο για το πιο εύκολο (άντε και linux στα Νοκία), πιο κομψό,κλπ, είπα δεν με ενδιαφέρει για το κινητό. (Εννοείται είναι ακριβό, πάω πάσο. Αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό...είναι μια χαρά! Εννοούνται και κάποια μειονεκτήματα αλλά, είναι τοπ τώρα για κινητό. Γιατί δεν μπορείς να συμφωνήσεις σε αυτό και μου λες για PDA, κλπ??? Για κινητό δεν μιλάμε? Χωρίς touch-screen και γραφίδα...) (Με το σκεπτικό αυτό ούτε η δική σου γνώμη μετράει μάλλον. Με πιάνεις?) |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||
|
Hard work never killed anyone....But why risk it????
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτά, καλό βράδυ σε όλους. | |||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:03.

τι ανάλυση θα δείχνει???)
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο