WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ελλάδα (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/)
-   -   Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/t%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%91%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-1413.html)

aitherovamon 17-06-2007 14:34

Απάντηση: Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας

βασικα,δεν ξερω αν πρεπει να το συνδεουμε με αυτο ή με την προσπαθεια μερικων να αλλαξουν την επικαιροτητα...

ΔΗλαδη,γιατι να ερθει στην επιφανεια αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη το βιντεο.
Τι εγινε με τα ομολογα,τι εγινε με τον αλογοσκουφη...

ταπεινη μου αποψη ,οτι μερικοι θελουν να κανουν το κοσμο να ξεχασει και απο οσο ειδα,το καταφεραν μεχρι στιγμης..

achilles 17-06-2007 15:03

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Liverpoulaios (Μήνυμα 16739)
Πολύ παραδειγματική η τιμωρία του...

Αλλά μιας που ξανάνοιξε το το θέμα,χωρις να θέλω να προκαλέσω,ξαναρωτώ.
Είναι τυχαίο που το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα μια μέρα μετά τον ξυλοδαρμό του υποδοιηκητή των ΜΑΤ από 40 άτομα ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας και πήγε να παρακαλολουθήσει μια εκδήλωση του δήμου Αθηναίων με τα παιδιά του και τη γυναίκα του;

Απλά ας πει όποιος θέλει τη γνώμη του.
Αν αυτό προκκαλεί όποιος θελει να με βρίσει ας το κάνει με pm.

Δεν υπάρχει λόγος να σε βρίσω εφόσον δεν μου επιτίθεσαι και δεν με προσβάλεις σε προσωπικό επίπεδο. Ιδεολογικές είναι οι διαφορές μας όχι προσωπικές και δεν είναι κακό που διαφωνούμε.
Στο θέμα μας τώρα η επίθεση στον υποδιοικητή ήταν άνανδρη και εκτός ιδεολογικού περιεχομένου,οπότε την καταδικάζω σαν απαράδεκτο γεγονός. Συνέβει όμως στις 15/6, ενώ το video ανέβηκε στο youtube στις 14/6. Άρα καταρρίπτεται αυτός ο ισχυρισμός,σου παραθέτω το link από την ανακοίνωση της αστυνομίας για τον ξυλοδαρμό (με εκανες να μπω στο site τους) και το link από το youtube όπου αναφέρεται στα δεξιά η ημερομηνία δημοσίευσης:
http://www.astynomia.gr/main/Article...ticleID=180660
http://www.youtube.com/watch?v=gCc7xc8hxDQ

Aπό εκεί και πέρα ναι ίσως κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες σχετικά με τον χρόνο δημοσίευσης,από την μεριά του ΠΑΣΟΚ ή από εσωκομματικούς αντιπάλους του Πολύδωρα. Αλλά αυτό πιστεύω είναι δευτερεύων θέμα,η ουσία πρέπει να μας απασχολεί.

Ipap 17-06-2007 16:32

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο achilles (Μήνυμα 16565)
Mερικοί άνθρωποι είναι απίστευτοι!
Λοιπόν προς Ipap : Eμένα μου προκαλούν αηδία οι επιλεκτικές ευαισθησίες σου. Βία δεχόμαστε κάθε μέρα από το κράτος και τους θεσμούς του με πολλαπλές μορφές. Οι πράξεις κοινωνικής αντιβίας είναι αποδεκτές από εμένα μέχρι ενός σημείου.
Εσύ δεν συμφωνείς το δέχομαι. Δεν γενίκευσα τίποτα, πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό των αστυνομικών είναι φασίστες, ρατσιστές και διεφθαρμένοι. Οι υπόλοιποι έχουν και αυτοί ευθύνη που δεν αντιδρούν.
Μάθε ότι το video τραβήχτηκε πριν ένα χρόνο και τόσο καιρό περιφέροταν στα κινητά αστυνομικών που καμάρωναν χωρίς κανείς να το καταγγείλει!
Από εκεί και πέρα από τα τόσα post που έχω κάνει στο forum φαίνεται ότι έχω τεκμιριωμένη άποψη και επιχειρήματα και σέβομαι τον διάλογο άρα άκυρα όσα λες για την υπογραφή μου.

Το απίστευτο είναι πως ενώ έχεις μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, με την οποία διαφωνώ κάθετα, δεν καταλαβαίνεις πως στο τέλος δεν είσαι πολύ διαφορετικός από αυτό που κατηγορείς. Σιχαίνεσαι τους ρατσιστές και τους μισαλλόδοξους, τους ακραίους (και μπράβο σου) και μέσα από τα ίδια σου τα λόγια αποκαλύπτεις πως είσαι ακριβώς αυτό. Υπάρχει μεγαλύτερος ρατσισμός από το να θεωρείς πως το μεγαλύτερο ποσοστό αστυνομικών είναι φασίστες, ρατσιστές και διεφθαρμένοι? Υπάρχει μεγαλύτερος ρατσισμός? Τα ίδια έχω ακούσει και από ρατσιστές (Οι περισσότεροι μαύροι είναι κακοποιοί, οι περισσότεροι εβραίοι απατεώνες). Είσαι άνθρωπος με επιχειρήματα και η φωτογραφία που προβάλλεις ειναι 4-5 φλεγόμενοι αστυνομικοί? Είναι δυνατόν να θεωρήσεις πως μπορεί να πραγματοποιηθεί συζήτηση λόγου με τέτοια συνθήματα και φωτογραφίες.Πρέπει εγώ να σου πω ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι ο αδερφός σου, ο ξάδερφος σου , ο θείος σου καθώς όσο και αν σιχαίνεσαι στην κοινωνία που ζείς, είσαι μέλος της. Πρέπει εγώ να σου πω, πως κάποιοι από αυτούς που εσύ θες να κάψεις, θα είναι αυτοί που θα τρέξουν στο σπίτι σου αν εσύ κινδυνεύεις? Είναι τόσο δύσκολο να τα κατανοήσεις αυτά? Ποια είναι η διαφορά σου τελικά με αυτούς τους τύπους του βίντεο? Οπως εσύ θα επιβραβεύβεις την βία απέναντι σε κάθε αστυνομικό ανεξάρτητα αν είναι καλός άνθρωπος ή οχι , ανεξάρτητα αν κάνει το καθήκον του ή όχι, έτσι και αυτοί απολαμβάνουν την βία απέναντι σε κάθε φουκαρά ανυπεράσπιστο νεαρό Αλβανό που ως χυδαία ρατσιστόμουτρα αντιπαθούν.
Διαβάζω μια απίστευτη επιθετικότητα στα posts σου και αυτό δεν είναι αποτέλεσμα καθαρής σκέψης. Θα πρότεινα να ηρεμείς πρώτα πριν γράψεις.

paullina 17-06-2007 16:34

Επι 20 λεπτά έγραφα ένα τεράστιο "Κατηγορώ"... που περείιχε θάνατο Σύριου μετανάστη σε Κρητικό ΑΤ, δολοφονία Ηρακλή Μαραγκάκη, απεμπλοκή των οργάνων της τάξης απο το θεσμικό τους ρόλο ... μα μετάνοιωσα και το διεγραψα, γιατί σίγουρα θα μ" εβαζε σε μπελάδες.
...Δεν είμαι δα και ο Ζολά !
Αλλωστε κλείδωσε -ξεκλείδωσε μου πέρασε η διάθεση.
Τεσπα ..καταδικάζω το γεγονός ,και ζητω την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων με απόταξη , κι όχι με διαθεσιμότητες ...και στάχτη στα μάτια μας !

depoina 17-06-2007 18:34

Το θέμα ξεκλειδώθηκε μόνο και μόνο για να προσθέσουμε τι έγινε τελικά με τους υπεύθυνους και με ποιο τρόπο τιμωρήθηκαν...

Όπως είπε και ο Αστολάβος, καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Όποιος δεν μπορεί να κάνει διάλογο, δεν έχει θέση σε αυτό το χώρο συζητήσεων...

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:34.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0