![]() |
Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας
Αυτό το video ανέβηκε προχθες στο youtube,σήμερα έγινε γνωστό και έχει προκαλέσει αντιδράσεις.Δείχνει 2 νεαρούς Αλβανούς να κακοποιούνται βάναυσα και σαδιστικά σε αστυνομικό τμήμα από ένα ζώο που θέλει να λέγεται άνθρωπος και άλλους 2 που παρακολουθούν και γελάνε.Από ότι φαίνεται είχαν συλληφθεί για κλοπή.Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιο αστυνομικό τμήμα έγιναν αυτά τα βασανιστήρια,θα το μάθουμε όμως το πρόσωπο του αρχιβασανιστή φαίνεται,θα έχει την αντιμετώπιση που του αξίζει,όχι από τη πολιτεία,δεν έχουμε αυταπάτες...
Όχι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό "φιλήσυχε" πολίτη,είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των καθημερινών περιστατικών αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας.Με τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ,τους βασανισμούς πολιτών και μεταναστών στα τμήματα,τις παρακολουθήσεις,τους θανάτους ανθρώπων από όπλα που εκπυρσοκροτούν μόνα τους,τις περίεργες αυτοκτονίες στα τμήματα,τους πυροβολισμούς για ασήμαντους λόγους,την παράνομη κράτηση για εξακρίβωση στοιχείων και άλλα τόσα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν δίνεις σε φασιστοειδή και διαταραγμένα άτομα την εξουσία και τους αφήνεις ανεξέλεγκτους.Αυτό είναι και το αποτέλεσμα της δικής σου απάθιας και αδιαφορίας,θα διαβάσεις το άρθρο μου ,ισως θυμώσεις λίγο και μετά τι?Γύρνα στο μικρόκοσμο και στην βόλεψη σου,που να μπλέξεις τώρα. Το άρθρο είναι ολόκληρο δικό μου και θέλω να παραμείνει αυτούσιο.Το video είναι σκληρό όπως και η πραγματικότητα γύρω μας,μην κλείνεις τα μάτια και μην αηδιάζεις,όλοι έχουμε ευθύνη. |
Απάντηση: Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας
Απλά τραγικό... Τι καθάρματα κυκλοφορούν....
Αναρωτιέμαι αν θα τιμωρηθούν ποτέ αυτά τα ζώα... Δηλαδή ποιο είναι το όφελος από αυτό το είδος τιμωρίας ;; Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα βγουν να ευχαριστήσουν για τη σωστή αντιμετώπιση και επιμόρφωσή τους ;; Σίγουρα αυτό το βίντεο είναι πολύ 'μαλακό' και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει το μέγεθος της ανεξέλεγκτης βίας και κακομεταχείρησης μερικών ανθρώπων. Όλα όμως έτσι ξεκινούν..Από μια σφαλιάρα, που καταλήγει σε έναν 'τυχαίο' θάνατο ή σε μία 'αυτοκτονία'.. Δυστυχώς προσποιούμαστε ότι προβλήματα έξω από το σπίτι μας δεν είναι δικά μας προβλήματα. Εν μέρη είμαστε υπεύθυνοι για τη συντήρηση της σάπιας κοινωνίας μας... |
Άμεση απόταξη των εμπλεκομένων τώρα.-
|
Από ό,τι λέει η ΝΕΤ ο αστυνομικός που έκανε τα αίσχη τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
|
Όποιος παρακολουθήσει τούτο το βίντεο είναι σίγουρο πως θα νιώσει αηδία. Η όλη διαδικασία, από την σύλληψη της ως την εφαρμογή της είναι άρρωστη και πραγματικά αποδεικνύει πως υπάρχουν υπάνθρωποι μεταξύ μας. Άνθρωποι που έχουν χάσει όλη την εξέλιξη του ανθρώπινου γένους από τον άνθρωπο του Νεάτερνταλ. Η τιμωρία ΠΡΕΠΕΙ να είναι άμεση και παραδειγματική καθώς μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε πως δεν θα δούμε παρόμοιες δραστηριότητες στο μέλλον. Το θέμα είναι τραγικό γιατί δεν πρόκειται μονάχα για βιαιοπραγία απέναντι σε δύο ανυπεράσπιστα παιδιά. Αλλά τα άρρωστα μυαλά προχώρησαν και στον εξευτελισμό, και στη διαπόμπευση των παιδιών μοιράζοντας το video.
Παρόμοια αηδία όμως μου δημιουργούν και τα σχόλια του Achilles περί «γουρουνάκι ψητό στη γάστρα...» και «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι,ο μόνος δρόμος είναι βενζίνη και μπουκάλι...». Πιστεύω πως σε ένα δικτυακό τόπου λόγου και ανταλλαγής απόψεων, τέτοια σχόλια είναι απαράδεκτα και χυδαία όπως και η εν λόγω φωτογραφία. Ελπίζω να τα αποσύρει. Πράγματι υπάρχουν υπάνθρωποι μέσα στη αστυνομία που εκμεταλλεύονται την εξουσία που ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ τους έχει δοθεί για να βγάζουν όποια κόμπλεξ έχουν. Το έχω βιώσει ως πολίτης. Υπάρχουν όμως και σοβαροί άνθρωποι που παίζουν την ζωή τους για να διαφυλάξουν την δική μας ασφάλεια. Και αυτό το έχω βιώσει ως πολίτης. Όσο φασιστοειδή είναι πράγματι αυτά τα άτομα του βίντεο , άλλο τόσο είναι η αντίληψη της γενίκευσης περί όλων των αστυνομικών και η ισοπέδωση των πάντων. |
Οι πραίτορες του Πολύδωρα, εν δράσει...
"Τυχαίοι" θάνατοι στα κρατητήρια μεταναστών ή μειονεκτικών, "τυχαίοι πυροβολισμοί"... Ωραίο κράτος έχετε. ΥΓ: Μ' αυτό το άσυλο τι θα γίνει επιτέλους; Είναι δυνατόν να μην μπορούν να μπούν οι πραίτορες μέσα, να αναβαθμίσουν την παιδεία; |
Παράθεση:
Αμα αρρωστησεις σε ποιο νοσοκομειο θα πας? Στην Τουρκια? |
Σε κάποιο ράντζο θα με βάλουν κι εμένα να ψοφίσω.
|
Καταρχήν να πω ότι αυτό το video μου προκαλει αηδία και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.Είναι ζώα και έχουν μπει στην αστυνομία ή με μέσο ή δεν ξέρω εγώ πως έμπαιναν κάποτε.(πλέον όλοι είναι από πανελλήνιες εξετάσεις και οι σχολές έχουν δυνατές βάσεις άρα δε μιλάμε για ζώα).
Τώρα να σταθώ σε αυτά που διάβασα. Παιδιά,εδώ είναι το world.gr οχι το indymedia. Καταρχήν "ωραίο κράτος έχουμε"... Ναι έχουμε και γαμώ τα κράτη περνάμε μια χαρά όπως και να είναι το επίπεδο ζωής μας και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ που είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ όσο κι αν δεν θέλετε να το ακούτε κάποιοι. Το ότι ο αστυνομικός αυτός είναι μλκας φταίει ο Πολύδωρας;Δηλαδή πρέπει να εξετάσει μόνος του έναν έναν τον αστυνομικούς στην Ελλάδα για να δουν αν είναι σωστοί;Ή μήπως τους πήρε τηλέφωνο και είπε κοπανήστε 2 ατόμα που συλάβατε επειδή δεν μου αρέσει η μάπα τους;;; Όταν λες achilles ότι δεν θα τους τιμωρήσει η πολιτεία αλλά "εσείς" τι εννοείς;Θα μαζευτούν πάλι ένα μπούγιο άτομα θα βάλουν τις κουκούλες τους και θα πάνε να την πέσουν σε έναν αστυνομικό που δεν είχε ανάμιξη στο επισόδειο αλλά είναι αστυνομικός άρα γουρούνι δολοφόνος και πρέπει να πληρώσει; Και ναι εγώ γουστάρω να μείνω απαθής και να μην πάρω μέρος σε ένα πόλεμο που έχετε ξεκινήσει "εσείς" με την αστυνομία επειδή εκφράζουν την εξουσία.Αλλά οι περισσότεροι πρόβατα είναι.Δεν ξέρουν τι συμφωνίες γίνονται πίσω από την πλάτη τους. Και κάτι τελευταίο.Το μίσος φέρνει μίσος.Και η η υπογραφή σου δείχνει ότι εκφράζεις ένα γενικότερο μίσος... |
Παράθεση:
Και κυρίως η λυκειακή μόρφωση κάποιου δεν τον προστατεύει από τον ρατσισμό ή από την κατάχρηση εξουσίας. Αυτά όλα έχουν σχέση με το όλο κλίμα και με την εκπαίδευσή του. Έχουμε δει και τους νέους. Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Φταίει για τις δηλώσεις του. Θα κρίνεται γι' αυτές. Ένας αστυνομικός είναι; Κάθε εβδομάδα έχουμε και ένα περιστατικό. Ας καμαρώσει λοιπόν τους πραίτορες της ελληνικής κοινωνίας. |
1) athens.indymedia.org για να καταλάβεις για τι πράμα σου μιλάω
2)Ο άνθρωπος που σκίστηκε και έβγαλε όσο μόρια έβγαλε να περάσει σε σχολή αξιωματικών(πάνω από 17000 μόρια) ή σε σχολη αστυφυλάκων(αυτή χαμηλότερα δεν ξέρω πόσο ακριβώς) και βλέπει να του πετάνε πέτρες μολότοφ και ότι μπορείς να φανταστείς,περιμένεις όταν βρεθεί αυτός σε θέση να έχει το πλεονέκτημα να σε κεράσει και καφέ;Δε λέω να κάνει αυτά τα αίσχη αλλά μην νομίζεις πως θα σου μιλήσει στον πλυθηντικό... 3)Μη μιλάς για το κράτος έτσι γιατί θες δεν θες είσαι μέρος του. Αν δεν σου αρέσει δεν σε κρατάει κανείς εδώ. Τράβα στην "αριστερή" Κούβα που ο σερβιτόρος βγάζει από φιλοδώρημα σε μια μέρα όσα βγάζει ένας χειρούργος σε ένα μήνα(και αυτό ισχύει) 4)Έστω ένας υπάλληλος του ΙΚΑ σε στέλνει να κάνεις εξετάσεις σε νοσοκομείο που είναι μια ώρα δρόμο από το σπίτι σου,επειδή είναι μαλάκας. Η κυβέρνηση φταίει για αυτό?? |
1) Επισκέπτομαι το site, ίσως κάθε μέρα, εδώ και χρόνια, αλλά και πάλι δεν κατάλαβα την φράση. Τεσπα.
2) Μην περιμένεις από εμένα να επικροτήσω αυτή τη διαφθορά και την σαπίλα. 3) Όντως το κράτος είναι η μεγαλύτερη μορφή καταπίεσης που επιβάλλει η αστική δημοκρατία. Δεν είμαι με το μέρος του υποχρεωτικά -το υπηρετώ υποχρεωτικά. Αυτή είναι η καταπίεση. Να πληρώνεις το κράτος όλη σου τη ζωή, να χαρίζεις 12 μήνες από την ζωή σου γι' αυτό (μέσω της στρατιωτικής θητείας) και να μην λαμβάνεις ούτε τα βασικά που υποχρεούται να προσφέρει. Επίσης δεν υπάρχει πουθενά αυτό που λες "Αν δεν σου αρέσει δεν σε κρατάει κανείς εδώ ". Εδώ γεννήθηκα και δεν μπορεί κανένας να με διώξει, ούτε θα φύγω, επειδή έτυχε να κυβερνάνε κάποιοι ανίκανοι (επειδή βρήκανε πρόσφορο έδαφος φυσικά). 4) Ε, δεν είναι το ίδιο. Αλλά και πάλι για το όλο σύστημα λειτουργίας του δημοσίου, η κυβέρνηση φταίει. Ποιος να μου φταίει; |
Το κράτος είναι ο καθένας από εμάς,το αποτελούμε και έχουμε ευθύνη ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Πότε θα γίνει αντιληπτό αυτό;Ποτέ υποθέτω γιατί έχουμε όλοι μεγαλώσει με τη νοοτροπία πως για όλα φταίει το κράτος. Το κράτος να μου βρει δουλειά επειδή πήρα ένα πτυχίο,το κράτος να φροντίζει για οτιδήποτε με αφορά,το κράτος για όλα... Ε,δεν πάει έτσι...
Στο θέμα: Τραγικό αυτό που έγινε αλλά τι θα πει θα τους τιμωρήσουμε "εμείς"; Ωραία, ας πάνε λοιπόν τώρα 100,200,1000 άτομα να σπάσουν όποιο αστυνομικό τμήμα βρουν,μετά να πέσει ξύλο με τα ΜΑΤ, να κρυφτούνε στο άσυλο, να βρει ο καθένας τους δικούς του "κακούς" (οι μεν τους αστυνομικούς, οι δε τους αναρχικούς) και να είστε σίγουροι πως τα πράγματα θα φτιάξουν... Με τη λογική σας πάντα... |
Επιτέλους και μια φορά που με καλύπτεις...
|
Mερικοί άνθρωποι είναι απίστευτοι!
Λοιπόν προς Ipap : Eμένα μου προκαλούν αηδία οι επιλεκτικές ευαισθησίες σου. Βία δεχόμαστε κάθε μέρα από το κράτος και τους θεσμούς του με πολλαπλές μορφές. Οι πράξεις κοινωνικής αντιβίας είναι αποδεκτές από εμένα μέχρι ενός σημείου. Εσύ δεν συμφωνείς το δέχομαι. Δεν γενίκευσα τίποτα, πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό των αστυνομικών είναι φασίστες, ρατσιστές και διεφθαρμένοι. Οι υπόλοιποι έχουν και αυτοί ευθύνη που δεν αντιδρούν. Μάθε ότι το video τραβήχτηκε πριν ένα χρόνο και τόσο καιρό περιφέροταν στα κινητά αστυνομικών που καμάρωναν χωρίς κανείς να το καταγγείλει! Από εκεί και πέρα από τα τόσα post που έχω κάνει στο forum φαίνεται ότι έχω τεκμιριωμένη άποψη και επιχειρήματα και σέβομαι τον διάλογο άρα άκυρα όσα λες για την υπογραφή μου. Καλά ρε Liverpoulaie, 2 σειρές σχόλια για το πρωτοφανές video και ένα κατεβατό για να μας πεις ότι είσαι Ελληναράς ,να υπερασπιστείς τον Πολύδωρα και να τα χώσεις σε εμένα για τις απόψεις μου? Ωραία αξιολογείς την βαρύτητα των θεμάτων. Εσύ λοιπόν κάτσε σπίτι σου και κάνε την στρουθοκάμηλο. Σε πληροφορώ όμως ότι δεν πρόκεται για πόλεμο των αναρχικών, είναι αστυνομική βία που αφορά όλους όπως φάνηκε. Αύριο στην θέση των νεαρών μπορεί να είμαι εγώ ή και εσύ. Εκτός και αν βασίζεσαι στην προνομιακή μεταχείρηση που έχουν οι εθνικόφρονες, ακροδεξιοι από τους μπάτσους από τον εμφύλιο και μετά και μένεις ήσυχος. Καλά για μίσος και εμπάθεια μη μιλάς, που μπαίνεις να ποστάρεις στα κοινωνικοπολιτικά θέματα μόνο για να μου την πεις ή όταν σου θίγουμε την δεξιά, τον Πολύδωρα, τους μπάτσους, τον Χριστόδουλο , άντε και να τα χώσεις στους ομοφυλόφιλους. Πάντως αν άτομα με τις απόψεις σου θίγονται από την υπογραφή μου χαίρομαι, είμαι σε καλό δρόμο. Υ.Γ. Όποιος άλλος θέλει να μου επιτεθεί ας ανοίξει ένα καινούργιο θέμα για μένα είναι κρίμα να γεμίζουμε αυτό το σοβαρό θέμα με προσωπικές κόντρες. |
ενταξει η ολη κατασταση μπορει να χαρακτηριστει μονο ως,ελεος......
Δεν θελω να μεινω καθολου σε ολα αυτα τα γεγονοτα και ποιες θα πρεπει να ειναι οι αντιδρασεις μας,αλλα μονο σε ενα σημειο... σε αυτο που λετε οτι τωρα πια στην αστυνομια μπαινουν παιδια με 17.000 μορια και παραπανω για την αξιωματικων.. και σας λεω,ενταξει καλα κανουν και μπαινουν ολοι οι σπουδαγμενοι και οι ετσι,αλλα εχει πολυ μεγαλη διαφορα πως μπαινει καποιος μεσα και πως βγαινει απο τη σχολη... για να εχουμε ουσιαστικο αποτελεσμα ,πρεπει πρωτα να φυγουν ολοι αυτοι που τωρα εκπαιδευουν τους μελλοντικους αστυνομους μεσα απο τις σχολες και να αντικατασταθουν απο λογικα και "σπουδαγμενα" ατομα και μετα να μιλαμε για ριζικη αλλαγη της αστυνομιας που θα ειναι κοντα στο πολιτη. τωρα μεσα στις σχολες υπαρχουν ακομα χουντικοι και βασιλοφρονουντες που νομιζουν οτι διοικουν το κοσμο ολο.... και για να φυγουν αυτοι απο τα ποστα,χρειαζεται πολυς καιρος,αρα το μονο που μπορουμε να κανουμε ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ |
Ερώτηση:
Αν έβγαινε ένα βιντεάκι με αναρχικούς να κακομεταχειρίζονται 2 αστυνομικούς, τι θα λέγατε; Αυτό που θέλω να πω σε όλους σας είναι ότι είναι πάρα πολύ καλό να καλύπτετε την ιδιότητα Άνθρωπος με οποιαδήποτε άλλη. Δεν πα νά' ναι μπάτσος, αναρχικός, δεξιός, αριστερός, έλληνας, ξένος, μαύρος, άσπρος, πάνω από όλα όλοι είναι Άνθρωποι. Και όλοι πρέπει να καταδικάζουμε την βία σε όποια μορφή αυτή εμφανίζεται. Τα πρόσωπα και οι ιδεολογίες δεν μετράνε. Πάνω από όλα είναι η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός της ζωης και της σωματικής ακεραιότητας του άλλου. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Είπα πουθενά ότι είμαι Ελληνάρας;
Είπα πουθενά ότι είμαι ακροδεξιός^o) Στην θέση των δύο αυτών εγώ πάντως δεν θα είμαι γιατί δεν λειτουργώ παράνομα,ούτε κλέβω ούτε προκαλώ. Για σένα δεν ξέρω.Αν είσαι από αυτούς που σκοπό της ζωης τους έχουν να ρίξουν το σύστημα και τα βάζουν με την εξουσία με την παραμικρή αφορμή,είναι πολύ πιθανό,και δεν με νοιάζει αν θα βρεθείς. Αν εσύ δεν αναγνωρίζεις τον "πόλεμο" των αναρχικών προς την αστυνομία τι να σου πω;Το να χτυπάνε στα Εξάρχεια άτομα της δημοτικής αστυνομίας επειδή έκοβαν κλήση δεν το λες πόλεμο ε? Και δεν μπαίνω εδώ για να υπρασπιστώ κανέναν.Άλλωστε τον Χριστόδουλο που αναφέρεις δεν τον πάω,δεν πιστεύω σε θεούς δαίμονες και εκκλησίες. Δεν είναι μπάτσοι,λέγονται αστυνομικοί και αν κάποια μέρα σου διαρείξουν το σπίτι ή πάθεις το οτιδήποτε σε αυτούς θα πας. Και δεν μπαίνω να σου την πω.Με αυτά που γράφεις την λες στον εαυτό σου μόνος σου... |
Παράθεση:
Πότε ανέφερα ότι είμαι υπέρ των πράξεων βίας, εναντίον των αστυνομικών; |
Δε διαβάσατε αυτά που έγραψα ή δε θέλετε να τα καταλάβετε;
|
Παράθεση:
Και έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες.Προσωπικά δεν έχω καμιά διάθεση να βγαίνω και να λεω ποιος την έχει πιο μεγάλη αλλά από τη στιγμή που ακούγεται μονόπλευρα μια άποψη,οφείλω αφού γνωρίζω και την άλλη πλευρά,να την δημοσιοποιήσω. |
Παράθεση:
Λες όμως πως είσαι κατά της αστυνομίας και κατά του κράτους. Για πες μου λοιπόν τι προτείνεις εσύ. Κάποια μέτρα,κάποιους νόμους,άλλο σύστημα διακυβέρνησης,τι τελοσπάντων; Δεν αντέχω ανθρώπους που απλά απορρίπτουν και πολεμάνε να ρίξουν ένα σύστημα χωρίς να ξέρουν τι θα φέρουν στη θέση του. Επίσης για σένα το κράτος τι είναι δηλαδή και μου λες πως δεν είναι ΚΑΙ ατομική ευθύνη του καθένα μας; 10 υπουργοί,300 βουλευτές και όποιοι άλλοι έχουν εξουσία αποτελούν το κράτος; |
Παράθεση:
Και σίγουρα δεν θεωρώ κράτος τους υπουργούς που έρχονται και παρέρχονται. Θεωρώ κράτος ολόκληρο τον μηχανισμό συμφερόντων που είναι εκεί, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ με το ποιος κυβερνάει και ποιος κυβερνιέται. Δεν έχει σημασία τι προτείνω εγώ. Γιατί προσωπικά δεν θα καταφέρω τίποτα. Ένα πράγμα όμως το πιστεύω και είναι ίσως το μόνο πράγμα που πιστεύω στην ζωή μου. Να φωνάζεις όταν βλέπεις την αδικία. Να φωνάζεις όταν βλέπεις απαγωγές αράβων. Όταν βλέπεις ανελέητες επιθέσεις σε μετανάστες. Όταν βλέπεις ομόλογα να φεύγουν από εδώ κι από εκεί. Γιατί αν δεν φωνάξεις, τότε να είσαι σίγουρος ότι θα ψηφιστεί ένας νόμος από το ΚΡΑΤΟΣ (σίγουρα όμως όχι από εσένα), που θα σου το απαγορεύσει. __________________________________________________ ____ Όντως πάνω απ' όλα είναι άνθρωποι χωρίς ταμπέλες και σ' αυτό συμφωνώ. Αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη πράξη έχει ταυτότητα. Αν ο ασφαλίτης, ήταν πολιτικός μηχανικός δεν θα πείραζε τον Αλβανό αλλά θα τον προσπερνούσε. Αν ο Αλβανός ήταν Έλληνας, ίσως να μην έτρωγε ξύλο από τους ασφαλίτες. Δηλαδή ok, Να καταδικάζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται αλλά εδώ έχουμε κάτι συγκεκριμένο, που είναι και συχνό φαινόμενο δυστυχώς. |
Αχ... Να τον έβρισκα πουθενά θα του κολλούσα το νούμερο ένα στην πλάτη και θα του γέμιζα τα μούτρα φούσκους!..Πέρα από την πλάκα(που δεν είναι για γέλια είναι για κλάματα) το γεγονός είναι θλιβερό, απορώ πως και δεν αντέδρασαν καθόλου οι συλληφθέντες.... Πέρα από αυτό η τιμωρία που θα επιβληθεί είναι ελάχιστη για αυτόν τον εξευτελισμό..
|
οι συλληφθεντες γιατι να αντιδρασουν;και τι μπορουσαν να κανουν στη τελικη;να σηκωσουν χερι ή να σηκωθουν να φυγουν μεσα απο το αστυνομικο τμημα;
αφου τους πιασαν ,οπως ισχυριζονται, να κλεβουν μια γυναικα.. τι μπορουσαν να κανουν;ασε που λογω της ιδιοτητας του και της καταγωγης τους ,δεν παιζει να ξερουν τα δικαιωματα τους... |
προς LIverpouleos
Παράθεση:
Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο και οι αστυνομία οφειλει να σέβεται την προσωπικότητα του καθενός, όχι επειδή ήταν δυο ταλαιπωρημένα αλβανάκια πρέπει να τους φέρονται με αυτόν τον τρόπο, ας ήταν ο γιόκας κάποιου πλουσίου δικηγόρου και θα του έλεγαν και συγνώμη για την σύλληψη. Και ένα τελευταίο, αυτοί είναι που ρίχνουν τις μολότοφ στα μπατσάκια που έβγαλαν 17.000 μόρια όχι ο αλβανάκος που δεν έχει να φάει. |
Αυτό για τα πολλά μόρια το είπα για να δείξω όι δεν έχεις να κάνεις με τον τελευταίο αλήτη που τον μάζεψαν και τον έκαναν αστυνομικό.
Είπα πως αυτοί που το έκαναν είναι ζώα και πρέπει να τιμωρηθούν. Και αυτοί που πετάνε τις μολότοφ ένα τσούρμο κατευθεινόμενα ζώα είναι που κρύβονται πίσω από μια κουκούλα και μαζευόνται πολλοί μαζί για να κάνουν και καλά κάτι. Σαν τις μύγες.Μία μόνη της δεν είναι πρόβλημα.Πολλές μαζί είναι. Και δεν νομίζω να βρίκες πολλούς αναρχικούς σε καλές σχολές. Όπως διατιμπανίζουν άλλο ΕΑΑΚ άλλο αναρχικοί. Και καταλάβετε ότι και οι αναρχικοί μέρος του συστήματος είναι.Μπορεί να μην το ξέρουν αλλά οι καθοδηγητές τους το ξέρουν. Και πάρτε το χαμπάρι ότι τα γκαζάκια είναι μόνο για καφέ και ότι ο λαός δεν σκύβει το κεφάλι.Απλά σας το γυρνάει επιδεικτικά από την άλλη όταν ακούει τέτοιες μλκιες. |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Kαλά κατά τα άλλα δεν μπαίνεις να μου την πεις,ούτε μου επιτίθεσαι...
Τελικά έλεγες αλήθεια απαθής μένεις σπίτι και έχεις χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Μα είναι επιχείρημα τα μόρια που παίρνει κάποιος στις πανελλήνιες, από αυτό κρίνεται αν είναι σωστό άτομο,αλήτης,κομπλεξικός,ή από αυτό εξαρτάται η ιδεολογία του?Δηλαδή όσοι μπαίνουν σε χαμηλόβαθμες σχολές είναι αλήτες και κατακάθια της κοινωνίας? Επειδή οι μπάτσοι μπαίνουν με 17000 μόρια σημαίνει ότι είναι σωστοί και λογικοί άνθρωποι? Ότι να ναι λες... Όσο για το τι κάνει ο λαός, αν πιστεύεις ότι ότι κάνουν οι πολλοί είναι το σωστό, μάλλον εσύ είσαι ζώο και πρόβατο και ακολουθείς τους άλλους. Αν ο λαός είχε σωστή κρίση δεν θα ψήφιζε τόσα χρόνια τους ίδιους ανθρώπους, θα τους είχε πετάξει έξω από την βουλή. Η μαζικότητα ενός κινήματος δεν αποδεικνύει ότι είναι σωστό ή λάθος. Επειδή είσαι άσχετος σε ενημερώνω ότι δεν υπάρχουν καθοδηγητές στον αναρχικό χώρο, οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά, για καθοδηγητές και πρόβατα ψάξε στον πολιτικό χώρο της ακροδεξιάς που εσύ δήλωσες ότι ανήκεις μιλώντας με τον Λεβέντη. Όχι οτι χρειαζόταν να το πεις για να το καταλάβω. Δικαίωμα σου είναι ,αλλά μη μας το παίζεις ανεξάρτητος. Αν εμείς είμαστε σαν τις μύγες εσείς είστε σαν τα σκ@τ@, όσο και αν προσπαθείτε να κρυφτείτε μέσα στην κοινωνία δεν γίνεται, επιπλέετε στην επιφάνεια και οι ιδεολογίες σας και οι απόψεις σας βρωμάνε σαν τα σκ@τ@. Στο είπα και πριν όσο τυπάκια σαν και εσένα ενοχλούνται με τις απόψεις μου είμαι σε καλό δρόμο. |
Tελικά είσαι πιό αστείος από τον Λεβέντη...
Το ότι θα ψηφίσω από κεντροδεξιά και πέρα δεν πάει να πει ότι είμαι ακροδεξιός. Επίσης το δεν είπα ότι όσοι μπαίνουν σε χαμηλόβαθμες σχολές είναι αλήτες.Που το διάβασες αυτό(αν ξέρεις να διαβάζεις με τα αναρχικά γυαλιά σου). Το ότι η πληοψηφία των ατόμων που μπαίνουν σε μια δύσκολη σχολή είναι "καλά" παιδειά δεν συνεπάγεται ότι όσοι μπαίνουν σε μια χειρότερη σχολή είναι κόπανοι. Μάλλον όταν κάνατε στα μαθηματικά στο σχολείο το μάθημα που έλεγε για διπλή συνεπαγωγή είχες πάει να πετάξεις μολότοφ... Αν εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι χαζός σκέψου τι νομίζει ο κόσμος για σένα...Η αναρχική ιδεολογία σου πουλάει πολύ στην εφηβία αλλά μεα βλέπεις τα 2 "μεγάλα" κόμματα παίρνουν το 89% του λαού... Όσο για το καθοδηγητές άσε με να ξέρω καλύτερα.Εχώ γνωρίσει κάποιον από αυτούς,όπως έχω γνωρίσει και χωμένο ασφαλήτη και ξέρω τι παίζει.Ίσως εσύ να ανήκεις στα πρόβατα του χώρου η απλά να λες ότι είσαι σε αυτόν τον χώρο. Επίσης,πως γίνεται να είμαι ακροδεξιός(όπως το ορίζεις εσύ) και να μην γουστάρω θεούς και εκκλησίες εξήγησέ το μου πως γίνεται.Όποιος είναι πατριωτής και δεν ανέχεται να βλέπει τις μαλακιές που κάνετε είναι χρυσαυγήτης και ακροδεξιός;. Τα σκατά μάλλον σου βρωμάνε μάλλον επειδή τα έχεις κάπου πάνω σου(στο μυαλό σου ίσως). Ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους στο forum για την γλώσσα που χρησιμοποίησα. |
Και επιδή πριν λίγο έμαθα κάτι που έχει σχέση με το θέμα που άνοιξες.
Είναι τυχαίο ότι το βίντεο κυκλοφόρησε μια μέρα μετά από τον ξυλοδαρμό του υποδοιηκητή των ΜΑΤ από 40 άτομα ενώ πήγαινε να παρακολουθήσει εκδήλωη του δήμου Αθηναίων με τη γυναίκα του και τα παιδιά του; Μήπως είναι σύμπτωση που την προκάλεσε ο Πολύδωρας; Αλλά ρε γαμώτο μπροστά στα παιδιά του ρε; Τσίπα δεν υπάρχει; Και μετά αγωνίζεσται για τα δικαιώματα των ανθρώπων.... |
Αν συνεχίσετε με αυτό το είδος 'διαλόγου' το θέμα θα κλειδωθεί..
Τόσο δύσκολο είναι να κάνουμε μια συζήτηση χωρίς να το ξεφτιλίζουμε πια ;; |
Αντε ρε γελοίο παιδάκι που θα μου μιλήσεις για ιδεολογία άσχετε, ασχολήσου με τα παιχνίδια του forum ,παιξε με το pc σου και με τίποτα άλλο γιατί εκτίθεσαι με όσα λες. Επιμένεις να μιλάς για ποσοστά και μαζικότητα, πράγμα που δείχνει το κενό αέρος που υπάρχει μέσα στο κεφάλι σου, οι ιδεολογίες ρε δεν μπαίνουν σε ζυγαριά, δεν κρίνονται από τη μαζικότητα στο ξαναλέω. Τα σκατά μου βρωμάνε γιατί ασχολείσαι μαζί μου και μου προκαλείς αηδία, αντε σε καμιά συγκέντρωση του λάος ή της χρυσής αυγής καλύτερα να με τους όμοιούς σου.
Και δεν θα κάτσω να σου κάνω ψυχανάλυση ψάξε εσύ να βρεις γιατί είσαι μακριά απο εκκλησία, γιατι ακροδεξιός είσαι. Εγώ δεν ζητάω συγνώμη από κανέναν σου απαντάω στο επίπεδο που σου αρμόζει. Αντε πέσε για ύπνο τώρα ή άνοιξε αλλού post να ασχολείσαι με εμένα κομπλεξικέ. |
Να σαι κάλα για τα όμορφα σου λόγια.Δεν χρειάζεται να στα ανταπωδώσω.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ γιατί δε νομίζω να αξίζει τον κοπό άσε που θα φάω και ban αν απαντήσω. Και λεω για ακόμα μια φορά.Δεν είμαι ακροδεξιός.Δεν υποστηρίζω την χρυσή αυγή,σκατάδες τους θεωρώ κι αυτούς, ούτε τον Καρατζαφέρη που ξέρω ότι είναι λαμόγιο και τα αρπαζε και τα αρπάζει όποτε του δίνεται ευκαιρία. Όποιος δει τα post ας σχηματίσει άποψη. Και τέλλλος. |
Κανείς δεν είναι αναρχικός και κανείς δεν είναι ακροδεξιός. Όλοι είμαστε Άνθρωποι πρώτα από όλα. Πολύ θέλει να το καταλάβετε;
|
Και για επιστρέψουμε και λίγο στο θέμα μας, ο αρχιφύλακας και δράστης του επεισοδίου έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και ο ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας μετακινείται.....
Ποοο τους κάνανε τα μούτρα κρέας δηλαδή... |
Πολύ παραδειγματική η τιμωρία του...
Αλλά μιας που ξανάνοιξε το το θέμα,χωρις να θέλω να προκαλέσω,ξαναρωτώ. Είναι τυχαίο που το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα μια μέρα μετά τον ξυλοδαρμό του υποδοιηκητή των ΜΑΤ από 40 άτομα ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας και πήγε να παρακαλολουθήσει μια εκδήλωση του δήμου Αθηναίων με τα παιδιά του και τη γυναίκα του; Απλά ας πει όποιος θέλει τη γνώμη του. Αν αυτό προκκαλεί όποιος θελει να με βρίσει ας το κάνει με pm. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:34. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin