![]() |
Απάντηση: Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας
1) athens.indymedia.org για να καταλάβεις για τι πράμα σου μιλάω
2)Ο άνθρωπος που σκίστηκε και έβγαλε όσο μόρια έβγαλε να περάσει σε σχολή αξιωματικών(πάνω από 17000 μόρια) ή σε σχολη αστυφυλάκων(αυτή χαμηλότερα δεν ξέρω πόσο ακριβώς) και βλέπει να του πετάνε πέτρες μολότοφ και ότι μπορείς να φανταστείς,περιμένεις όταν βρεθεί αυτός σε θέση να έχει το πλεονέκτημα να σε κεράσει και καφέ;Δε λέω να κάνει αυτά τα αίσχη αλλά μην νομίζεις πως θα σου μιλήσει στον πλυθηντικό... 3)Μη μιλάς για το κράτος έτσι γιατί θες δεν θες είσαι μέρος του. Αν δεν σου αρέσει δεν σε κρατάει κανείς εδώ. Τράβα στην "αριστερή" Κούβα που ο σερβιτόρος βγάζει από φιλοδώρημα σε μια μέρα όσα βγάζει ένας χειρούργος σε ένα μήνα(και αυτό ισχύει) 4)Έστω ένας υπάλληλος του ΙΚΑ σε στέλνει να κάνεις εξετάσεις σε νοσοκομείο που είναι μια ώρα δρόμο από το σπίτι σου,επειδή είναι μαλάκας. Η κυβέρνηση φταίει για αυτό?? |
1) Επισκέπτομαι το site, ίσως κάθε μέρα, εδώ και χρόνια, αλλά και πάλι δεν κατάλαβα την φράση. Τεσπα.
2) Μην περιμένεις από εμένα να επικροτήσω αυτή τη διαφθορά και την σαπίλα. 3) Όντως το κράτος είναι η μεγαλύτερη μορφή καταπίεσης που επιβάλλει η αστική δημοκρατία. Δεν είμαι με το μέρος του υποχρεωτικά -το υπηρετώ υποχρεωτικά. Αυτή είναι η καταπίεση. Να πληρώνεις το κράτος όλη σου τη ζωή, να χαρίζεις 12 μήνες από την ζωή σου γι' αυτό (μέσω της στρατιωτικής θητείας) και να μην λαμβάνεις ούτε τα βασικά που υποχρεούται να προσφέρει. Επίσης δεν υπάρχει πουθενά αυτό που λες "Αν δεν σου αρέσει δεν σε κρατάει κανείς εδώ ". Εδώ γεννήθηκα και δεν μπορεί κανένας να με διώξει, ούτε θα φύγω, επειδή έτυχε να κυβερνάνε κάποιοι ανίκανοι (επειδή βρήκανε πρόσφορο έδαφος φυσικά). 4) Ε, δεν είναι το ίδιο. Αλλά και πάλι για το όλο σύστημα λειτουργίας του δημοσίου, η κυβέρνηση φταίει. Ποιος να μου φταίει; |
Το κράτος είναι ο καθένας από εμάς,το αποτελούμε και έχουμε ευθύνη ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Πότε θα γίνει αντιληπτό αυτό;Ποτέ υποθέτω γιατί έχουμε όλοι μεγαλώσει με τη νοοτροπία πως για όλα φταίει το κράτος. Το κράτος να μου βρει δουλειά επειδή πήρα ένα πτυχίο,το κράτος να φροντίζει για οτιδήποτε με αφορά,το κράτος για όλα... Ε,δεν πάει έτσι...
Στο θέμα: Τραγικό αυτό που έγινε αλλά τι θα πει θα τους τιμωρήσουμε "εμείς"; Ωραία, ας πάνε λοιπόν τώρα 100,200,1000 άτομα να σπάσουν όποιο αστυνομικό τμήμα βρουν,μετά να πέσει ξύλο με τα ΜΑΤ, να κρυφτούνε στο άσυλο, να βρει ο καθένας τους δικούς του "κακούς" (οι μεν τους αστυνομικούς, οι δε τους αναρχικούς) και να είστε σίγουροι πως τα πράγματα θα φτιάξουν... Με τη λογική σας πάντα... |
Επιτέλους και μια φορά που με καλύπτεις...
|
Mερικοί άνθρωποι είναι απίστευτοι!
Λοιπόν προς Ipap : Eμένα μου προκαλούν αηδία οι επιλεκτικές ευαισθησίες σου. Βία δεχόμαστε κάθε μέρα από το κράτος και τους θεσμούς του με πολλαπλές μορφές. Οι πράξεις κοινωνικής αντιβίας είναι αποδεκτές από εμένα μέχρι ενός σημείου. Εσύ δεν συμφωνείς το δέχομαι. Δεν γενίκευσα τίποτα, πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό των αστυνομικών είναι φασίστες, ρατσιστές και διεφθαρμένοι. Οι υπόλοιποι έχουν και αυτοί ευθύνη που δεν αντιδρούν. Μάθε ότι το video τραβήχτηκε πριν ένα χρόνο και τόσο καιρό περιφέροταν στα κινητά αστυνομικών που καμάρωναν χωρίς κανείς να το καταγγείλει! Από εκεί και πέρα από τα τόσα post που έχω κάνει στο forum φαίνεται ότι έχω τεκμιριωμένη άποψη και επιχειρήματα και σέβομαι τον διάλογο άρα άκυρα όσα λες για την υπογραφή μου. Καλά ρε Liverpoulaie, 2 σειρές σχόλια για το πρωτοφανές video και ένα κατεβατό για να μας πεις ότι είσαι Ελληναράς ,να υπερασπιστείς τον Πολύδωρα και να τα χώσεις σε εμένα για τις απόψεις μου? Ωραία αξιολογείς την βαρύτητα των θεμάτων. Εσύ λοιπόν κάτσε σπίτι σου και κάνε την στρουθοκάμηλο. Σε πληροφορώ όμως ότι δεν πρόκεται για πόλεμο των αναρχικών, είναι αστυνομική βία που αφορά όλους όπως φάνηκε. Αύριο στην θέση των νεαρών μπορεί να είμαι εγώ ή και εσύ. Εκτός και αν βασίζεσαι στην προνομιακή μεταχείρηση που έχουν οι εθνικόφρονες, ακροδεξιοι από τους μπάτσους από τον εμφύλιο και μετά και μένεις ήσυχος. Καλά για μίσος και εμπάθεια μη μιλάς, που μπαίνεις να ποστάρεις στα κοινωνικοπολιτικά θέματα μόνο για να μου την πεις ή όταν σου θίγουμε την δεξιά, τον Πολύδωρα, τους μπάτσους, τον Χριστόδουλο , άντε και να τα χώσεις στους ομοφυλόφιλους. Πάντως αν άτομα με τις απόψεις σου θίγονται από την υπογραφή μου χαίρομαι, είμαι σε καλό δρόμο. Υ.Γ. Όποιος άλλος θέλει να μου επιτεθεί ας ανοίξει ένα καινούργιο θέμα για μένα είναι κρίμα να γεμίζουμε αυτό το σοβαρό θέμα με προσωπικές κόντρες. |
ενταξει η ολη κατασταση μπορει να χαρακτηριστει μονο ως,ελεος......
Δεν θελω να μεινω καθολου σε ολα αυτα τα γεγονοτα και ποιες θα πρεπει να ειναι οι αντιδρασεις μας,αλλα μονο σε ενα σημειο... σε αυτο που λετε οτι τωρα πια στην αστυνομια μπαινουν παιδια με 17.000 μορια και παραπανω για την αξιωματικων.. και σας λεω,ενταξει καλα κανουν και μπαινουν ολοι οι σπουδαγμενοι και οι ετσι,αλλα εχει πολυ μεγαλη διαφορα πως μπαινει καποιος μεσα και πως βγαινει απο τη σχολη... για να εχουμε ουσιαστικο αποτελεσμα ,πρεπει πρωτα να φυγουν ολοι αυτοι που τωρα εκπαιδευουν τους μελλοντικους αστυνομους μεσα απο τις σχολες και να αντικατασταθουν απο λογικα και "σπουδαγμενα" ατομα και μετα να μιλαμε για ριζικη αλλαγη της αστυνομιας που θα ειναι κοντα στο πολιτη. τωρα μεσα στις σχολες υπαρχουν ακομα χουντικοι και βασιλοφρονουντες που νομιζουν οτι διοικουν το κοσμο ολο.... και για να φυγουν αυτοι απο τα ποστα,χρειαζεται πολυς καιρος,αρα το μονο που μπορουμε να κανουμε ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ |
Ερώτηση:
Αν έβγαινε ένα βιντεάκι με αναρχικούς να κακομεταχειρίζονται 2 αστυνομικούς, τι θα λέγατε; Αυτό που θέλω να πω σε όλους σας είναι ότι είναι πάρα πολύ καλό να καλύπτετε την ιδιότητα Άνθρωπος με οποιαδήποτε άλλη. Δεν πα νά' ναι μπάτσος, αναρχικός, δεξιός, αριστερός, έλληνας, ξένος, μαύρος, άσπρος, πάνω από όλα όλοι είναι Άνθρωποι. Και όλοι πρέπει να καταδικάζουμε την βία σε όποια μορφή αυτή εμφανίζεται. Τα πρόσωπα και οι ιδεολογίες δεν μετράνε. Πάνω από όλα είναι η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός της ζωης και της σωματικής ακεραιότητας του άλλου. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:34. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin