WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ελλάδα (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/)
-   -   Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/t%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%91%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-1413.html)

Liverpoulaios 16-06-2007 21:33

Απάντηση: Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας

Είπα πουθενά ότι είμαι Ελληνάρας;
Είπα πουθενά ότι είμαι ακροδεξιός^o)

Στην θέση των δύο αυτών εγώ πάντως δεν θα είμαι γιατί δεν λειτουργώ παράνομα,ούτε κλέβω ούτε προκαλώ.
Για σένα δεν ξέρω.Αν είσαι από αυτούς που σκοπό της ζωης τους έχουν να ρίξουν το σύστημα και τα βάζουν με την εξουσία με την παραμικρή αφορμή,είναι πολύ πιθανό,και δεν με νοιάζει αν θα βρεθείς.

Αν εσύ δεν αναγνωρίζεις τον "πόλεμο" των αναρχικών προς την αστυνομία τι να σου πω;Το να χτυπάνε στα Εξάρχεια άτομα της δημοτικής αστυνομίας επειδή έκοβαν κλήση δεν το λες πόλεμο ε?

Και δεν μπαίνω εδώ για να υπρασπιστώ κανέναν.Άλλωστε τον Χριστόδουλο που αναφέρεις δεν τον πάω,δεν πιστεύω σε θεούς δαίμονες και εκκλησίες.
Δεν είναι μπάτσοι,λέγονται αστυνομικοί και αν κάποια μέρα σου διαρείξουν το σπίτι ή πάθεις το οτιδήποτε σε αυτούς θα πας.

Και δεν μπαίνω να σου την πω.Με αυτά που γράφεις την λες στον εαυτό σου μόνος σου...

Karmakosmik 16-06-2007 21:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 16573)
Εντάξει,εσύ προσπάθησε να αλλάξεις τον κόσμο μόνος σου πετώντας γκαζάκια στους "κακούς μπάτσους". Κι οταν το καταφέρεις μην παραξενευτείς που θα ακούς έναν παράξενο ήχο,το ξυπνητήρι θα είναι. Κλείστο και άλλαξε πλευρό.

Εντυπωσιασμοί και συκοφαντίες...

Πότε ανέφερα ότι είμαι υπέρ των πράξεων βίας, εναντίον των αστυνομικών;

Astrolabos 16-06-2007 21:36

Δε διαβάσατε αυτά που έγραψα ή δε θέλετε να τα καταλάβετε;

Liverpoulaios 16-06-2007 21:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 16576)
Δε διαβάσατε αυτά που έγραψα ή δε θέλετε να τα καταλάβετε;

Εγώ δεν τα είδα πριν ποστάρω.
Και έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες.Προσωπικά δεν έχω καμιά διάθεση να βγαίνω και να λεω ποιος την έχει πιο μεγάλη αλλά από τη στιγμή που ακούγεται μονόπλευρα μια άποψη,οφείλω αφού γνωρίζω και την άλλη πλευρά,να την δημοσιοποιήσω.

gatoni 16-06-2007 21:45

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik (Μήνυμα 16575)
Εντυπωσιασμοί και συκοφαντίες...

Πότε ανέφερα ότι είμαι υπέρ των πράξεων βίας, εναντίον των αστυνομικών;

Οκ,γράψε λάθος για τα γκαζάκια.
Λες όμως πως είσαι κατά της αστυνομίας και κατά του κράτους. Για πες μου λοιπόν τι προτείνεις εσύ. Κάποια μέτρα,κάποιους νόμους,άλλο σύστημα διακυβέρνησης,τι τελοσπάντων; Δεν αντέχω ανθρώπους που απλά απορρίπτουν και πολεμάνε να ρίξουν ένα σύστημα χωρίς να ξέρουν τι θα φέρουν στη θέση του.

Επίσης για σένα το κράτος τι είναι δηλαδή και μου λες πως δεν είναι ΚΑΙ ατομική ευθύνη του καθένα μας; 10 υπουργοί,300 βουλευτές και όποιοι άλλοι έχουν εξουσία αποτελούν το κράτος;

Karmakosmik 16-06-2007 22:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 16578)
Οκ,γράψε λάθος για τα γκαζάκια.
Λες όμως πως είσαι κατά της αστυνομίας και κατά του κράτους. Για πες μου λοιπόν τι προτείνεις εσύ. Κάποια μέτρα,κάποιους νόμους,άλλο σύστημα διακυβέρνησης,τι τελοσπάντων; Δεν αντέχω ανθρώπους που απλά απορρίπτουν και πολεμάνε να ρίξουν ένα σύστημα χωρίς να ξέρουν τι θα φέρουν στη θέση του.

Επίσης για σένα το κράτος τι είναι δηλαδή και μου λες πως δεν είναι ΚΑΙ ατομική ευθύνη του καθένα μας; 10 υπουργοί,300 βουλευτές και όποιοι άλλοι έχουν εξουσία αποτελούν το κράτος;

Εσύ δλδ πιστεύεις στην αστική δημοκρατία και στην δύναμη του λαού; Ότι η κυβέρνηση φοβάται τους πολίτες και προσπαθεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου; Ότι ο λαός έχει το δικαίωμα της επιλογής στις εκλογές και μπορεί να αλλάξει τα πράγματα; Δώσε μου ένα παράδειγμα ΠΩΣ επηρεάζεις τις εξελίξεις.
Και σίγουρα δεν θεωρώ κράτος τους υπουργούς που έρχονται και παρέρχονται. Θεωρώ κράτος ολόκληρο τον μηχανισμό συμφερόντων που είναι εκεί, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ με το ποιος κυβερνάει και ποιος κυβερνιέται.

Δεν έχει σημασία τι προτείνω εγώ. Γιατί προσωπικά δεν θα καταφέρω τίποτα. Ένα πράγμα όμως το πιστεύω και είναι ίσως το μόνο πράγμα που πιστεύω στην ζωή μου. Να φωνάζεις όταν βλέπεις την αδικία. Να φωνάζεις όταν βλέπεις απαγωγές αράβων. Όταν βλέπεις ανελέητες επιθέσεις σε μετανάστες. Όταν βλέπεις ομόλογα να φεύγουν από εδώ κι από εκεί. Γιατί αν δεν φωνάξεις, τότε να είσαι σίγουρος ότι θα ψηφιστεί ένας νόμος από το ΚΡΑΤΟΣ (σίγουρα όμως όχι από εσένα), που θα σου το απαγορεύσει.

__________________________________________________ ____

Όντως πάνω απ' όλα είναι άνθρωποι χωρίς ταμπέλες και σ' αυτό συμφωνώ. Αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη πράξη έχει ταυτότητα. Αν ο ασφαλίτης, ήταν πολιτικός μηχανικός δεν θα πείραζε τον Αλβανό αλλά θα τον προσπερνούσε. Αν ο Αλβανός ήταν Έλληνας, ίσως να μην έτρωγε ξύλο από τους ασφαλίτες. Δηλαδή ok, Να καταδικάζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται αλλά εδώ έχουμε κάτι συγκεκριμένο, που είναι και συχνό φαινόμενο δυστυχώς.

nikos360 16-06-2007 22:48

Αχ... Να τον έβρισκα πουθενά θα του κολλούσα το νούμερο ένα στην πλάτη και θα του γέμιζα τα μούτρα φούσκους!..Πέρα από την πλάκα(που δεν είναι για γέλια είναι για κλάματα) το γεγονός είναι θλιβερό, απορώ πως και δεν αντέδρασαν καθόλου οι συλληφθέντες.... Πέρα από αυτό η τιμωρία που θα επιβληθεί είναι ελάχιστη για αυτόν τον εξευτελισμό..

aitherovamon 16-06-2007 22:57

οι συλληφθεντες γιατι να αντιδρασουν;και τι μπορουσαν να κανουν στη τελικη;να σηκωσουν χερι ή να σηκωθουν να φυγουν μεσα απο το αστυνομικο τμημα;
αφου τους πιασαν ,οπως ισχυριζονται, να κλεβουν μια γυναικα..
τι μπορουσαν να κανουν;ασε που λογω της ιδιοτητας του και της καταγωγης τους ,δεν παιζει να ξερουν τα δικαιωματα τους...

nikos360 16-06-2007 23:05

προς LIverpouleos
Παράθεση:

Ο άνθρωπος που σκίστηκε και έβγαλε όσο μόρια έβγαλε να περάσει σε σχολή αξιωματικών(πάνω από 17000 μόρια) ή σε σχολη αστυφυλάκων(αυτή χαμηλότερα δεν ξέρω πόσο ακριβώς) και βλέπει να του πετάνε πέτρες μολότοφ και ότι μπορείς να φανταστείς,περιμένεις όταν βρεθεί αυτός σε θέση να έχει το πλεονέκτημα να σε κεράσει και καφέ;Δε λέω να κάνει αυτά τα αίσχη αλλά μην νομίζεις πως θα σου μιλήσει στον πλυθηντικό...
Ποιο άστοχο επιχείρημα δεν θα μπορούσες να βρεις για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...

Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο και οι αστυνομία οφειλει να σέβεται την προσωπικότητα του καθενός, όχι επειδή ήταν δυο ταλαιπωρημένα αλβανάκια πρέπει να τους φέρονται με αυτόν τον τρόπο, ας ήταν ο γιόκας κάποιου πλουσίου δικηγόρου και θα του έλεγαν και συγνώμη για την σύλληψη. Και ένα τελευταίο, αυτοί είναι που ρίχνουν τις μολότοφ στα μπατσάκια που έβγαλαν 17.000 μόρια όχι ο αλβανάκος που δεν έχει να φάει.

Liverpoulaios 16-06-2007 23:49

Αυτό για τα πολλά μόρια το είπα για να δείξω όι δεν έχεις να κάνεις με τον τελευταίο αλήτη που τον μάζεψαν και τον έκαναν αστυνομικό.
Είπα πως αυτοί που το έκαναν είναι ζώα και πρέπει να τιμωρηθούν.
Και αυτοί που πετάνε τις μολότοφ ένα τσούρμο κατευθεινόμενα ζώα είναι που κρύβονται πίσω από μια κουκούλα και μαζευόνται πολλοί μαζί για να κάνουν και καλά κάτι.
Σαν τις μύγες.Μία μόνη της δεν είναι πρόβλημα.Πολλές μαζί είναι.
Και δεν νομίζω να βρίκες πολλούς αναρχικούς σε καλές σχολές.
Όπως διατιμπανίζουν άλλο ΕΑΑΚ άλλο αναρχικοί.

Και καταλάβετε ότι και οι αναρχικοί μέρος του συστήματος είναι.Μπορεί να μην το ξέρουν αλλά οι καθοδηγητές τους το ξέρουν.
Και πάρτε το χαμπάρι ότι τα γκαζάκια είναι μόνο για καφέ και ότι ο λαός δεν σκύβει το κεφάλι.Απλά σας το γυρνάει επιδεικτικά από την άλλη όταν ακούει τέτοιες μλκιες.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:34.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0