|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Βασιλίσκος, ένα είδος σαύρας που ζει στην Νότιο Αμερική, μπορεί να περπατάει πάνω στο νερό, καθώς κινείται τόσο πολύ γρήγορα που δεν υπάρχει κίνδυνος να βουλιάξει. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#141 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Το θέμα είναι να πιάσεις αυτούς που ευθύνονται. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για οργανωμένο έγκλημα και να αφήνεις υπόνοιες για αόρατη επίθεση και να πιάνεις υπερήλικες.
Δηλαδή δεν νομίζω να μπορεί κανένας να πιστέψει ότι έκαψαν ολόκληρο νομό 2 παιδάκια που έπαιζαν με σπίρτα. |
|
|
|
|
|
#142 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
αυτοι οι ανθρωποι κατεστρεψαν την ελλαδα και σκοτωσαν περιπου 50 ανθρωπους.λες να μην ειχαν επιγνωση του τι κανουν?λες να μετανιωσουν ποτε?λες να συνετιστουν?εγω λεω οχι. παραδειγματικη τιμωρια λοιπον και μετα θα σου πω εγω ποιος θα τολμησει να ξανακανει μαλακια. βεβαια που να τους βρεις αφου τους καλειπτουν μεγαλα κεφαλια? ελα μου ντε αρα ξαναερχομαστε στο σημειο του οτι εγινε εγινε και ας ελπισουμε την επομενη φορα ......κλπ...κλπ....κλπ Υ.Γ.και βεβαια εχει σημασια ποιος φταιει εσυ δεν θες να βρεθουν και να τιμωριθουν?και κατι αλλο δεν ξερω για σενα εγω παντως δεν φταιω | |
|
|
|
|
|
#143 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Δεν ξερω αν υπαρχει σχεδιο. Ισως καποιοι εκμεταλλευτηκαν τον ολο χαμο και βαλανε 55 φωτιες παραπανω. Δεν ξερω πλεον... Μα και παραδειγματικη τιμωρια να υπαρξει δεν θ' αλλαξει κατι. Τετοιοι ανθρωποι (αν μπορουμε να τους λεμε ετσι) που δεν νοιαζονται για τιποτα, δε φοβουνται τιποτα, δεν προκειται να βαλουν μυαλο. Το θεμα ειναι να προλαβεις το κακο πριν γινει. Αντιπυρικες ζωνες, καλυτερος εξοπλισμος για την αντιμετωπιση των πυρκαγιων, αξιοποιηση αυτου που υπαρχει, φυλαξη των δασων , ξεχορτιαριασμα και φροντιδα των περιοχων ωστε και να μπει η φωτια να μη βρισκει να καψει και μπορει πιο ευκολα ν' αντιμετωπιστει, ειδικη εκπαιδευση ολων για να μπορουν να σβησουν μια φωτια οσο ειναι σε αρχικο σταδιο... κι αυτα νομιζω ειναι τα λιγοτερα που μπορουν να γινουν. Αλλο αν θα επρεπε ηδη να ειχαν γινει.... | |
|
|
|
|
|
|
#144 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παλούκωμα τώρα σε όσους βγαίνουν σε παράθυρα και δίνουν συμβουλές για το τι θα έπρεπε να γίνει.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#146 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#147 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Οι Καταλανοί τα κάνουν όλα που θέλουν να καταλάβουν την Ιταλία και μέρος της Ελλάδας! Σε πήραμε χαμπάρι ρεεεεεεεεεεε!!! ![]() Σοβαρά τώρα,αυτή τη στιγμή το τελευταίο που έχει σημασία είναι το ποιος φταίει. Τώρα αυτό που μετράει είναι να σωθεί ό,τι σώζεται.Τα υπόλοιπα θα πάρουν σειρά αφού εξομαλυνθεί η κατάσταση. Χρόνο σίγουρα θα έχουν τότε,ικανότητες αμφιβάλλω... | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:29.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο