Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-08-2007, 17:03   #142 (permalink)
Katalanos
παμε ρε γαυρε

Το avatar του χρήστη Katalanos

Περιοχή: στον κοσμο μου
Katalanos is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Καίγεται ο Ταϋγετος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο pink Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχει τοσο μεγαλη σημασια ποιος φταιει? Ολοι φταινε κι ολοι φταιμε. Οτι κι αν λεμε τωρα δε διορθωνεται τιποτα.... Κι η γιαγια μπορει να εβαλε να καψει τιποτα χορτα και με τον αερα που ειχε να καψε ολοκληρο το χωριο.
Στο διπλανο χωριο απ' το δικο μου ενας εβαλε προχθες να καψει κατι χορτα και καηκε ενα σπιτι, θα μπορουσε να ταν και χειροτερα.... Αυτους μπορουν να κατηγορησουν, αυτους κατηγορουν. Το θεμα ειναι να πιασεις και να καταδικασεις τα 11χρονα και τη γιαγια ή να τους μαθεις να μην την αναβουν τη ριμαδα τη φωτια?
δεν ξερω τι πρεπει να κανουν με τα 11χρονα και τη γιαγια,αλλα ειναι προφανες οτι υπαρχει ολοκληρο σχεδιο καταστροφης της χωρας.αναβει η μια φωτια μετα την αλλη.σβηνουν μια φωτια και ξανα αρπαει.σιγουρα υπαρχουν καποιοι που εχουν καποιο σχεδιο.πιθανοτατα τα παιδια που βαλαν φωτια ηταν συμπτωση αλλα αυτοι που εχουν οργανωσει ολο αυτο το σχεδιο πρεπει να καουν στο συνταγμα για παραδειγματισμο.ΤΕΛΟΣ.

αυτοι οι ανθρωποι κατεστρεψαν την ελλαδα και σκοτωσαν περιπου 50 ανθρωπους.λες να μην ειχαν επιγνωση του τι κανουν?λες να μετανιωσουν ποτε?λες να συνετιστουν?εγω λεω οχι.

παραδειγματικη τιμωρια λοιπον και μετα θα σου πω εγω ποιος θα τολμησει να ξανακανει μαλακια.
βεβαια που να τους βρεις αφου τους καλειπτουν μεγαλα κεφαλια?
ελα μου ντε αρα ξαναερχομαστε στο σημειο του οτι εγινε εγινε και ας ελπισουμε την επομενη φορα ......κλπ...κλπ....κλπ

Υ.Γ.και βεβαια εχει σημασια ποιος φταιει εσυ δεν θες να βρεθουν και να τιμωριθουν?και κατι αλλο δεν ξερω για σενα εγω παντως δεν φταιω

Burn motherfcker,burn
Ο χρήστης Katalanos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση