|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο δυνατότερος σεισμός που έχει καταγραφεί είναι έντασης 9,5 Ρίχτερ και συνέβη στη νότια Χιλή, το 1960. Τα παλιρροϊκά κύματα που σηκώθηκαν είχαν ύψος 10 μέτρα και κατέστρεψαν τα περισσότερα χωριά της περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα κύματα σκότωσαν 61 άτομα στη Χαβάη, δηλαδή εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την εστία του σεισμού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#115 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Οι ΕΛ την καίνε. Μετά θα ρίξουν και θειάφι για να την απολυμάνουν. Τέλλλος.-
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
καλα αστρο..μην λες πολυ μεγαλα λογια γτ το βουνο παρνωνας ειναι ιερο για μας τους ελληνες και δεν θα αφησουν ετσι χωρις αντιποινα οι ελ να περασει αυτο...ειναι μεγαλο πραγμα να καινε ελληνες την ελλαδα...
|
|
|
|
|
|
#117 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Μη μας μπερδευεις σε παρακαλω!! | |
|
|
|
|
|
|
#118 (permalink) |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Βασικά το είχαν ακούσει εδώ και καιρό αυτό, από την προηγούμενη φορά με τις πολλές φωτιές. Εδώ λένε ότι το ήξεραν στην ΕΥΠ και δεν έκαναν τίποτα, για εμένα μία ακόμα φορά μας έπιασαν στο ύπνο.
Και κάτι άλλο πρέπει επιτέλους να πατήσουμε και λίγο πόδι γιατί όσο είμαστε έτσι παθητικοί θα συνεχίζουν να λένε το αιγαίο δικό τους πέλαγος και θα έχουμε και νέες ονομασίες του στυλ "makedonia". ![]() Άντε μην παρατήσω τον προγραμματισμό και πάω και γίνω Ίκαρος να γίνει ανάσταση ![]() |
|
|
|
|
#119 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
φιλε εγω διαβαζω και σκιζομαι επειδη το ονειρο μου ειναι να γινω ικαρος..ελπιζω να τα καταφερω...(ασχετο) λοιπον η ευπ πηγε εκει και εκανε ερευνες η οποια ευπ αναμιγνυεται μονο σε περιπτωσεις που εμπλεκονται ξενοι.τουρκοι δεν νομιζω να το εκαναν εχουν δικα τους προβληματα περισσοτερο το εκαναν πιστευω οι αλβανοι.οσο για το αγαιο ειδες και τι καναμε στα ιμια που δεν ημασταν παθητικοι .απλως θελει μια καλη διπλωματια και ενα καλο υπουργειο εξωτερικων να απανταει...
|
|
|
|
|
|
#120 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Μου εξηγεις λιγο γιατι απο μυαλο φαινεται δε μου δωσε πολυ ο Θεος. Τι συμφεροντα εχει ο καθε Αλβανος να καψει οτι πρασινο εχει η Ελλαδα? ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο