![]() |
Απάντηση: Εισήγηση - βόμβα του Ευρωδικαστηρίου: «Αναγνωρίστε πτυχία των κολεγίων»
Χαίρομαι, απλά, γιατί στην Πάτρα, ούτε ξύλο πέφτει, ούτε αναρχικοί μπαίνουν στις σχολές, ούτε γίνεται διακίνηση ναρκωτικών!
|
Απάντηση: Εισήγηση - βόμβα του Ευρωδικαστηρίου: «Αναγνωρίστε πτυχία των κολεγίων»
Παράθεση:
|
Δύσκολο το τελευταίο...
|
Παράθεση:
|
ok, για το εμπόριο ναρκωτικών. Μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψή μου.
Ξύλο δεν πέφτει, καθώς η ΔΑΠ, δεν είναι ποτέ προκλητική (όπως σε άλλες πόλεις), για ευνόητους λόγους... Για τους δε αναρχικούς, ok το παίρνω πίσω, γιατί το γατόνι δεν ισχυρίστηκε ότι μπαίνουν. |
Παράθεση:
Για τα ναρκωτικά είδες να μιλάω συγκεκριμένα για την Πάτρα; Πήγαινε μια βόλτα από το ΕΜΠ και το Αριστοτέλειο και έλα να τα ξαναπούμε... Εκτός αν πιστεύεις πως οι κακοί είναι στη φυλακή και όλα είναι αγγελικά πλασμένα. Για το άσυλο δεν μου απάντησες σε τι εξυπηρετεί από τη στιγμή που η ελέυθερη διακίνηση των ιδεεών δεν εμποδίζεται. |
Είμαι σε αρκετές. Θεωρώ ότι κάτι θα είχα ακούσει...
Συμφωνώ σ' αυτό που λες για το ΕΜΠ. Αυτό που θέλω να δείξω είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι στο άσυλο (αφού σε καμία επαρχιακή πόλη δεν δημιουργεί πρόβλημα), αλλά στο αν συμφέρει να δημιουργεί πρόβλημα και το αφήνουμε στην τύχη του (π.χ Αθήνα-Θεσσαλονίκη). Το άσυλο διασφαλίζει. Αν δεν υπάρχει ίσως εμποδιστεί. |
Παράθεση:
|
Επειδή σπουδάζω ΕΜΠ ακόμα και στις συνελεύσεις γίνεται πανικός.Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω δει μέσα σε συνέλευση είτε αναρχικους είτε καντ(=κουμουνιστική νεολαία αποκατάστασης ταξεως).και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προπυλακίσει φοιτητές και σε κάποιες περιπτώσεις καθηγητές...
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:37. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin