WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ελλάδα (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/)
-   -   Εισήγηση - βόμβα του Ευρωδικαστηρίου: «Αναγνωρίστε πτυχία των κολεγίων» (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%95%CE%B9%CF%83%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%C2%AB%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%AF%CF%89%CE%BD%C2%BB-390.html)

Karmakosmik 21-04-2007 20:47

Απάντηση: Εισήγηση - βόμβα του Ευρωδικαστηρίου: «Αναγνωρίστε πτυχία των κολεγίων»

Χαίρομαι, απλά, γιατί στην Πάτρα, ούτε ξύλο πέφτει, ούτε αναρχικοί μπαίνουν στις σχολές, ούτε γίνεται διακίνηση ναρκωτικών!

depoina 21-04-2007 20:49

Απάντηση: Εισήγηση - βόμβα του Ευρωδικαστηρίου: «Αναγνωρίστε πτυχία των κολεγίων»

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Raz3on (Μήνυμα 4656)
Χαίρομαι, απλά, γιατί στην Πάτρα, ούτε ξύλο πέφτει, ούτε αναρχικοί μπαίνουν στις σχολές, ούτε γίνεται διακίνηση ναρκωτικών!

Ή γίνονται και δεν παίρνεις χαμπάρι :hehe:

Karmakosmik 21-04-2007 20:53

Δύσκολο το τελευταίο...

depoina 21-04-2007 20:54

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Raz3on (Μήνυμα 4662)
Δύσκολο το τελευταίο...

Με αυτά που γράφεις η προσωπική μου άποψη είναι ότι βλέπεις μόνο ότι γουστάρεις να δεις...Επομένως πολλά είναι δύσκολα, αλλά όχι ακατόρθωτα...

Karmakosmik 21-04-2007 21:00

ok, για το εμπόριο ναρκωτικών. Μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψή μου.

Ξύλο δεν πέφτει, καθώς η ΔΑΠ, δεν είναι ποτέ προκλητική (όπως σε άλλες πόλεις), για ευνόητους λόγους...

Για τους δε αναρχικούς, ok το παίρνω πίσω, γιατί το γατόνι δεν ισχυρίστηκε ότι μπαίνουν.

gatoni 21-04-2007 21:03

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Raz3on (Μήνυμα 4656)

Ξύλο πέφτει. Είσαι σε όλες τις συνελεύσεις όλων των σχολών και είσαι τόσο απόλυτος; Σε μας πάντως έπεσε ξύλο πριν κανα μήνα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης.
Για τα ναρκωτικά είδες να μιλάω συγκεκριμένα για την Πάτρα; Πήγαινε μια βόλτα από το ΕΜΠ και το Αριστοτέλειο και έλα να τα ξαναπούμε... Εκτός αν πιστεύεις πως οι κακοί είναι στη φυλακή και όλα είναι αγγελικά πλασμένα.

Για το άσυλο δεν μου απάντησες σε τι εξυπηρετεί από τη στιγμή που η ελέυθερη διακίνηση των ιδεεών δεν εμποδίζεται.

Karmakosmik 21-04-2007 21:10

Είμαι σε αρκετές. Θεωρώ ότι κάτι θα είχα ακούσει...

Συμφωνώ σ' αυτό που λες για το ΕΜΠ. Αυτό που θέλω να δείξω είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι στο άσυλο (αφού σε καμία επαρχιακή πόλη δεν δημιουργεί πρόβλημα), αλλά στο αν συμφέρει να δημιουργεί πρόβλημα και το αφήνουμε στην τύχη του (π.χ Αθήνα-Θεσσαλονίκη).

Το άσυλο διασφαλίζει. Αν δεν υπάρχει ίσως εμποδιστεί.

gatoni 21-04-2007 21:19

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Raz3on (Μήνυμα 4672)
Είμαι σε αρκετές. Θεωρώ ότι κάτι θα είχα ακούσει...

Συμφωνώ σ' αυτό που λες για το ΕΜΠ. Αυτό που θέλω να δείξω είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι στο άσυλο (αφού σε καμία επαρχιακή πόλη δεν δημιουργεί πρόβλημα), αλλά στο αν συμφέρει να δημιουργεί πρόβλημα και το αφήνουμε στην τύχη του (π.χ Αθήνα-Θεσσαλονίκη).

Το άσυλο διασφαλίζει. Αν δεν υπάρχει ίσως εμποδιστεί.

Μαζί σου για την επαρχία αλλά σε Αθήνα-Θεσ/νίκη τα προβλήματα που δημιουργεί είναι πολύ περισσότερα από αυτά που λύνει. Ας γίνει άρση στους χώρους γύρω από τα κτίρια,μέχρι να καθαρίσει ο χώρος τουλάχιστον.

Liverpoulaios 21-04-2007 22:56

Επειδή σπουδάζω ΕΜΠ ακόμα και στις συνελεύσεις γίνεται πανικός.Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω δει μέσα σε συνέλευση είτε αναρχικους είτε καντ(=κουμουνιστική νεολαία αποκατάστασης ταξεως).και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προπυλακίσει φοιτητές και σε κάποιες περιπτώσεις καθηγητές...

Astrolabos 21-04-2007 23:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Liverpoulaios (Μήνυμα 4693)
Επειδή σπουδάζω ΕΜΠ ακόμα και στις συνελεύσεις γίνεται πανικός.Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω δει μέσα σε συνέλευση είτε αναρχικους είτε καντ(=κουμουνιστική νεολαία αποκατάστασης ταξεως).και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προπυλακίσει φοιτητές και σε κάποιες περιπτώσεις καθηγητές...

Σιγά μην είναι και Φρόιντ:P KNAT είναι;p

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:37.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0