|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στη Σκοτία, ένα νέο παιχνίδι επινοήθηκε. Ο τίτλος του ήταν "Gentlemen Only, Ladies Forbidden" έτσι η λέξη GOLF εισήχθη στην Αγγλική γλώσσα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μην χάνεσαι με τον κάθε τυχαίο. Κράτα τις δυνάμεις σου για αυτόν που θα το αξίζει.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
|
ρε ποιαδια αλλη μια ερωτηση στο θεμα μου αν καποιος σε εχει διαγραψει απο μηνες και ξαφνικα σε παιρνει τηλ τα χαραματα και τον ρωτας μετα παο 2 μερες αν σε ηθελε κατι συγκεκριμενο και οσυ λεει οτι σε πηρε καταλαθος!!! θα το πιστευατε? πρωτα απο ολα τι δουλεια εχει το δικο σου κξινητο στο κινητο του εφοσον σε εχει πια "ξεχασει?" περιμενω απαντησεις...
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Το θέμα είναι ότι φοβάμαι μη πήγε και μίλησε ο άλλος ή ο ντετέκτιβ αν και καμιά φορά σκέφτομαι αν του το χανε πειε δεν θα μου χε γράψει μήνυμα κάπου ότι να τον αφήσω ήσυχο γιατί θα μου κάνει μήνυση? Λογικά θα το ‘χε κάνει, δε το ‘κανε όμως οπότε είμαι σε αμφιβολίες γιατί να με πάρει τηλ στην μέση της νύχτας και γιατί να γράψει εκείνο το μήνυμα? Επειδή όπως μου ‘πάνε όλοι ίσως ξέμεινε και θέλει να με γαμ***ι επειδή με έχει πρόχειρη? Ακόμα και έτσι να ναι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να φέρω τα πάνω κάτω? Να αλλάξω τα δεδομένα να τον κερδίσω με το σπαθί απ’ το μηδέν? Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ο άλλος το πρώην φιλαράκι μου, μου ‘πε ότι πήγε στον ντετεκτιβ και ότι του πε ο ντετέκτιβ ότι ο άλλος βγαίνει με μια κάθε μέρα ότι πάνε μπάνιο στην Χαλκιδική ότι έχει μια σπιταρόνα ότι ο πατέρας του είναι αρχιτέκτονας και εγώ τότε αναρωτήθηκα γιατί τόσο καιρό μου το παιζε άφραγκος ο αδελφός μου πάλι λέει ότι αυτός ο φίλος μου και ο ντετέκτιβ ίσως και ο Χάρης να τακιμιάσανε και να μου πάνε ψέματα για όλα αυτά τα στοιχεία τέλοσπάντων οι απόψεις είναι πολλαπλές πρέπει να μάθω κάποτε την γυμνή αλήθεια και δεν ξέρω τον τρόπο. Και επίσης η καρδιά μου καίγεται γι’ αυτόν και θέλω να τον κερδίσω έστω και αν χρειαστεί θαύμα κι αν όλα αυτά είναι παράλογα και ματαιόδοξα ε τώρα επιλέγω να ζήσω στην τρέλα και την ματαιοδοξία τον αγαπώ τι φταίω εγώ? Ταιριάζουμε πάρα πολύ σαν χαρακτήρες άσχετα με τα όσα γίνανε. Δεν είχαμε σχέση δεν προλάβαμε καν μιλάγαμε στο τηλ, στο msn ε αυτά αυτός ξεκίνησε πρώτος δηλ με ξεσήκωσε κιόλας με το να με παίρνει τις νύχτες αργά ακόμα και όταν του λεγα ότι κοιμάμαι και τότε ακόμα με έπαιρνε είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί και εγώ πάρα πολύ ανώριμη που είχα βάλει τον εαυτό μου να ορκιστει ότι με τον Χαρη δεν θα το ξαναέκανα αυτό το λάθος με τις αυτοκτονίες και τα παραμύθια όπως είχα κάνει με τους άλλους 3 τελικα και επίορκος έγινα και το μαύρο μου το χάλι δεν μπορεσα να το πολεμήσω…. Το μεγαλύτερο θέμα όμως με μένα είναι ότι εμένα καίγεται η καρδιά μου γι’ αυτόν και ταυτόχρονα φοβάμαι να ξαναδώ κλήση του ή μήνυμα του γιατί δεν ξέρω τι θα μου πει και δεν θα αντέξω να με βρίσει…. Όχι αυτός. Μην γελάσετε και μην με νομίσετε ψυχοπαθή αλλά γι’ αυτόν ειδικά τον άντρα θα τα έβαζα όχι με μια αλλά με όλο το γυναικείο πληθυσμό αυτού του πλανητη και πολλά άλλα αλλά πως? Αχχχχχχχχχχ τον αγαπάω τόσο που αποσυντονίζομαι Μεταφραση από Neacel....... ![]() | |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
θα έρθει να σε αναζητήσει ο ίδιος. Εσύ έχεις κάνει τόσα. Κάτσε να δεις τι μπορεί να κάνει αυτός για εσένα. | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Πάρε ένα εισιτήριο για Σαλόνικα. Στοπ
Πρωτού πας Σαλονικα πέρνα από την Τήνο να κανεις κάνα τάμα στην μεγαλοχαρη μπας και γίνει το θαύμα που επιθυμείς. Εναλλακτικά πας στην Αγ. Σωτήρα στον Ρέντη και ανάβεις λαμπάδα ίσα με το μπόι σου. Στοπ Πηγαινε συναντησέ τον (πρόβλημα δεν θα χεις να τον βρεις αφού λόγω ντετέκτιβ μόνο το τι χρώμα εσώρουχα φορά δεν ξερεις, όλα τα άλλα τα γνωρίζεις). Στοπ Εξηγήσου του, πες του με ειλικρινεια όλο το ιστορικο και πες του πόσο λιώνεις για εκείνον. Στοπ Αν σε συγχωρήσει, σε συγχώρεσε. Αν είναι λίγο λογικός όμως θα σε διώξει με τις κλωτσιές. Σόρρυ αλλά αυτή είναι η αλήθεια.... Στοπ Mην κολλήσεις όμως πουθενά, αφού το θες τόσο να τον κάνεις δικό σου, έχεις κάνει τόσα λάθη για τα οποία έχεις μετανοιώσει κάνε μια τελευταια προσπάθεια να του πεις πως θες να είσαστε μαζί. Με λίγα λόγια φτάστο στο τέλος και όπου βγει. Στοπ Επίσης πέρνα από τον "φίλο" σου και δωστου και άλλα λεφτά που κατάφερνε τόσο καιρό και σε έπιανε κορόιδο. Επίσης ρίξτου και μια κλωτσιά στα και πες του πως είναι μεγάλο coglioni. ΣτοπΕίναι αιχμηρό το ποστ μου αλλά τι να κάνουμε.... Και κλείνω με το εξής: Μια μέρα η αυτού μεγαλειότης, ο εαυτός μας, πρέπει να βγει από την αίθουσα του θρόνου και μαζί με τους αυλικούς του, το νου και την καρδιά, να αποφασίσει για τη ζωή του… Πρέπει να κάνεις επιλογή απλά Σου τα 'χωσα ενώ κανονικά δεν πρέπει, τραβάς ζόρι και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την κατάσταση σου 100% αλλά αυτό που δεν αντέχω ρε κοπελιά είναι η αφέλεια και η βλακεια. Και δυστυχώς έχεις φερθεί σε αυτό το θέμα πολύ αφελέστατα και έχεις κάνεις πολλές βλακείες.... |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 23-07-2007 στις 02:02. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Πιστεύω ότι αρκετά έκανε ήδη. Δε χρειάζεται να τρέχει αυτή συνέχεια πίσω του.
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Τι αρκετά έκανε; Καλά; Δεν νομίζω! Αυτό που έκανε είναι ανισσόροπες πράξεις που φόβησαν τον άλλο με αποτέλεσμα να φύγει μακριά.. Και σε μια σχέση εξ' αποστάσεως όπου το βασικό συναίσθημα είναι η φαντασία και η ελπίδα όπου αυτά που έχεις "ζήσει" με τον άλλον δεν είναι δυνατά για να σε κρατήσουν και για να τον κάνουν να ξανασκεφτεί την κατάσταση, να δώσει περιθώρια συγχώρησης ή μιας δεύτερης ευκαιρίας τα πράγματα είναι δύσκολα και η συνοχή ελάχιστη έως ανύπαρκτη...
Ειδικά όταν γράφεις Κατερίνα οτι τα ίδια (φαινομενικές απόπειρες αυτοκτονίας) έκανες και σε άλλους τρεις, εντάξει, το έχεις κάνει μέθοδο... Προσπαθείς να τους κάνεις να σε θέλουν βάζοντάς τους τύψεις και όχι επειδή τους αρέσεις; Νιώθεις οτι δεν σου αξίζουν αυτοί οι σύντροφοι ή δεν θα μπορέσεις να τους κρατήσεις και τα κάνεις αυτά; Γιατί στο λέω, οτι πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψης σου, την συμπεριφορά σου αλλά και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Άμα πιστεύεις εσύ η ίδια για τον εαυτό σου οτι δεν αξίζει τίποτα ή δεν έχεις τίποτε ενδιαφέρον για να αρέσει στους άλλους τότε αυτό μεταδίδεις και σε αυτόν που έχεις απέναντί σου... και άντε να τον κάνεις να σε θέλει μετά... Μου ήρθε μια ιδέα τώρα για το τηλεφώνημα: μπορεί ο άλλος να θέλησε να δει εαν ζεις ακόμα, μήπως έκανες τελικά κάποια απόπειρα αυτοκτονίας... Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα όμως από αυτό: δεν σημαίνει οτι ενδιαφέρεται σώνει και ντε ερωτικά για εσένα. Μπορεί να το κάνει ανθρώπινα απλά. Μπορεί όμως και όχι. Οι εικασίες και το να ρωτάς δεξιά και αριστερά για το τι μπορεί να αισθάνεται ένας άσχετος άνθρωπος μόνο κακοί οδηγοί μπορεί να είναι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στην Θεσσαλονίκη, να του τηλεφωνήσεις οτι είσαι εκεί και οτι θέλεις οπωσδήποτε να τον δεις και να του εξηγήσεις από κοντά και οτι μια ενδεχόμενη συνάντησή σας δεν σημαίνει κάποιου είδους δέσμευση εκ μέρους του. Μπορεί να θελήσει να σε δει, μπορεί και όχι. Εαν όμως δεν θελήσει τότε απλά γύρνα σελίδα. Εκτός και εαν σου αρέσει να έχεις κλεισμένο το μυαλό σου σε ένα κλουβί με έναν εικονικό σύντροφο και δεν έχεις την ανάγκη για κάτι παραπάνω από αυτό, οπότε συνέχισε έτσι! |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Όσο αφορά το ερώτημά σου: Η αγάπη μπορεί να νικήσει τα πάντα εκτός από ένα πράγμα. Την βλακεία, η οποία παραμένει πανηγυρικά αήττητη
Όσο αφορά την ιστορία σου: Ναι ήθελε να σε γαμ*** επειδή ήσουν πρόχειρη και τίποτα άλλο. Ναι είσαι φαντασιόπληκτη και παρανοϊκή. Αυτή είναι η γυμνή αλήθεια που προφανώς και δεν θέλεις να δεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρεις άλλα 10 εκατομ. τέτοιες "αγάπες" στο msn, αν είσαι γνώστρια της αγγλικής 1 δις. Γενικότερα: Δεν υπάρχει αγάπη μέσω chat/forum/mail Δεν υπάρχει φιλία μέσω chat/forum/mail Δεν υπάρχει αλήθεια στις 9999/10000 κουβέντες μέσω chat/forum/mail |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Επίσης, είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα η αγάπη από την "αρρώστια" και την εμμονή.
Αυτές οι έννοιες, μόνο στην Τόλμη και Γοητεία μπορούν να συγχέονται και να έχουν "καλό" αποτέλεσμα (Άντε και στη Δυναστεία). Στην πραγματική ζωή όχι. |
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Τελικά είχαμε κανένα νέο από την αγάπη ;;
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:21.

θα έρθει να σε αναζητήσει ο ίδιος. Εσύ έχεις κάνει τόσα. Κάτσε να δεις τι μπορεί να κάνει αυτός για εσένα.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο