|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το Κολοσσαίο της Ρώμης είναι φτιαγμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να γεμίσει νερό για να γίνει αναπαράσταση ναυμαχιών | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
|
Εγω χρειαζομαι μια βοηθεια.....και πολλη μεγαλη συμπαρασταση. λοιπόν εγω ειχα γνωριστει απ το chat το χειμωνα με ενα παιδι και στην αρχη ημασταν φιλαρακια. ξαφνικα το γυρισαμε στο ερωτικο. εκεινος εχει μια σχεση μακροχρονη αλλα ολο παραπονιοτανε γι αυτην και ειπα στον εαυτο μου γιατι να μη δοκιμασω να μαι η επομενη?
Τελικα ολα πηγαινανε αρκετα καλα μπορω να πω θα συναντιομασταν κιολας μου χε πει πολλες φορες να παω σαλονικη. Το κακο αρχισε οταν με επιασε ως συνηθως η κριση παλιμπαιδισμου που εχω και αρχισα να του λεω οτι εκανα αποπειρες αυτοκτονιας και τετοια επειδη δε μιλαγαμε καθε μερα... Απο τη μια με ειχε παρα κακομαθει να με παιρνει τηλεφωνα καθε νυχτα πολυ αργα και μετα για να καλυψω τις μαλακιες περι αυτοκτονιων που χα αμολησει αντι να κανω το δεον και να τον πιασω να του πω πως δεν ηξερα τι εκανα να ζητησω συγνωμη και να εξηγηθω, εκανα το ακομα χειροτερο...εκατσα κι εφτιαξα ενα αρρωστημενο σεναριο οτι αυτα ολα τα εκανε μια δηθεν φιλη μου που δηθεν τη φιλοξενουσα και τελικα οπως ειναι πολυ φυσικο ο ανθρωπος και τρομαξε και ξενερωσε μαζι μου και ξεκοψαμε αφου ειχε πει σε ολους και σε μενα οτι εχασε το χρονο του μαζι μου και οτι δε θελει καμια επαφη μαζι μου. Αυτα γινανε απ το χειμωνα μεχρι λιγο μετα το πασχα. μετα ξεκοψε απ το ιντερνετ και επαψε να μου απανταει και στα sms και στα mails και παντου. Εγω φυσικα εγραψα απειρες συγνωμες απειρες ερωτικες εξομολογησεις κλπκλπ. Τελικα, εβαλα καποιον ειδικο να μου βρει στοιχεια για εκεινον (μη με κατακρινετε στην καρακατακαψουρα μας ολοι φτανουμε στα ακρα παντα) και ανακατεψα κι ενα φιλο μου που μενουνε στην ιδια πολη ο οποιος φιλος μου το παιζε φιλος για να τον βοηθαω οικονομικα και μου λεγε οτι θα κανει το παν για να με βοηθησει οτι θα αλλαξει η ζωη μου κλπ κλπ κλπ..... τα κλασικα. Μου χε πει κιολας οτι ειχε παει και οτν ειχε συναντησει τον αλλον επειδη του το ζητησα εγω και οτι και καλα ο αλλος ειχε ενα υφακι σνομπ και οτι του λεγε περιφρονητικα λογια κιολας για μενα και τετοια. Τελικα εκανα το σουπερ λαθος και ανακατεψα αυτο το ατομο με τον ερευνητη που χα βαλει να ψαξει για τον αλλον. Κ Και ο φιλος αυτος μου πε οτι πηγε και καλα στο γραφειο του ερευνητη τα ιδια ειπε κι ο ερευνητης(!) και τελοσπαντων γινανε ολα κουλουβαχατα φυσικα εις βαρος μου οπως καταλαβαινετε μεχρι που προχτες στις 03.00 ξαφνικα βλεπω στον msn μου ενα μυνημα απο τον λεγαμενο μου λεγε μονο μια φραση: "χρονια πολλα....για αυτα που περασαν" το ειπα στον φιλο μου και δε καναμε συζητηση περι αυτου αλλα μολις του πα οτι δε μπορω να τον βοηθαω οικονομικα γιατι δεν ειμαι καμια πλουσια και οτι δε θελω ουτε τα στοιχεια που βρηκε ο ερευνητης και να παει να του το πει μου ειπε ενα ξερο δε θα ξανακανουμε χαρες ο ενας στον αλλον και δε ξαναμπλεκω και απο κει περα σχεδον τον εβρισα του τα ψαλα απ την καλη και δε μου ξανα απντησε σε κανενα μηνυμα απο χτες το βραδυ. Στον αλλο αυτον που αγαπω εκατσα κι εστειλα ενα mail οτι τον ευχαριστω για τα χρονια πολλα και οτι αν καποιος αγαπαει καποιον αλλον και εχει καταλαβει τα λαθη του και εχει ζητησει συγνωμη και μια 2η ευκαρια αυτο δε πρεπει να αποτελει αντικειμενο για εκμεταλευση η για γελοιοποιηση αλλα οτι πρεπει κανεις να δινει εστω κι ενα 24ωρο απ τη ζωη του να δει καποια πραγματα στον αλλον που ισως να μην ειχε φανταστει καν οτι υπηρχανε. Αυτα τα εγραψα επειδη ολοι μου λεγανε χτες οτι αυτος θελει αρπαχτη μαζι μου επειδη πιθανοτατα ξεμεινε (α! ο φιλος μου μου πε οτι ο ερευνητης του πε οτι ο λεγαμενος βγαινει με αλλη-πιθανον να ναι κι η μικρη που τα ειχανει και πριν) και οτι θελει να γελασει μαζι μου και να με εκμεταλευτει κι ετσι αφου τα σκεφτηκα εκατσα και του τα γραψα αφου εκεινος ειχε παρει πρωτος την πρωτοβουλια να ξαναεπικοινωνησει μαζι μου μετα απο ολο αυτο το διαστημα. Βεβαια αυτο το κανε και για αλλο λογο διαπιστωσα οτι ειχε διαβασει μια καρτα ηλεκτρονικη που χα στειλει προγραματισμενα απο παλιοτερα, και αυτη η καρτα εδιεχνε 2 ναυαγους ενα αντρα και μια γυναικα σε ενα μικρο νησακι να καθονται ο ενας στη μια ακρη κι ο αλλος στην αλλη και να λεει τελικα ειναι καλυτερα που χωρισαμε? Μετα απο ολα αυτα παντως το θεμα ειναι οτι εμενα η καρδια μου καιγεται γι αυτον οπως καιγονταν απ την πρωτη στιγμη και οτι κι αν μου λενε οι αλλοι τα ξερω οτι μπορει να ναι κι ετσι αλλα μεσα μου καπου μεσα μου, θελω να κανω κατι να με δει με αλλο ματι. Ώρες ωρες απορω πως ολοι οι αλλοι εκει εξω κανουν τους αλλους να τους ερωτευονται και πως ανατρεπουν τα παντα εγω γιατι να μη μπορω? Και ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου ρε γμτ που θελω καποιον τοσο αληθινα τοσο παντοτινα και τοσο αμετανοητα που δε με νοιαζει τιποτα και κανεις. Σας παρακαλω μη με αποπαρετε οπως κανουνε συνηθως ολοι γυρω μου.... αγαπαω κι εγω τι να κανω.... τουλαχιστον ξερω τι θελω κατι ειναι κι αυτο. Να ξερα και πως να ανατρεψω τα δεδομενα και να κερδισω την καρδια του θα μουνα ολοκληρωμενη κι ευτιχυχμενη και τωρα και για παντα και δε λεω μεγαλο λογο.... αυτα. κατερινα, θλιμενη και αδεια. |
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:53.

μου λεγε μονο μια φραση: "χρονια πολλα....για αυτα που περασαν" το ειπα στον φιλο μου και δε καναμε συζητηση περι αυτου αλλα μολις του πα οτι δε μπορω να τον βοηθαω οικονομικα γιατι δεν ειμαι καμια πλουσια και οτι δε θελω ουτε τα στοιχεια που βρηκε ο ερευνητης και να παει να του το πει μου ειπε ενα ξερο δε θα ξανακανουμε χαρες ο ενας στον αλλον και δε ξαναμπλεκω και απο κει περα σχεδον τον εβρισα του τα ψαλα απ την καλη και δε μου ξανα απντησε σε κανενα μηνυμα απο χτες το βραδυ.
Θεματικός Τρόπος