|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η γνωστή συνοικία των Αθηνών ονομάστηκε «Κολωνάκι» από ένα κολωνάκι που ήταν χτισμένο εκεί για προληπτικούς λόγους όπως συνηθιζόταν κατά την Τουρκοκρατία! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
|
Εγω χρειαζομαι μια βοηθεια.....και πολλη μεγαλη συμπαρασταση. λοιπόν εγω ειχα γνωριστει απ το chat το χειμωνα με ενα παιδι και στην αρχη ημασταν φιλαρακια. ξαφνικα το γυρισαμε στο ερωτικο. εκεινος εχει μια σχεση μακροχρονη αλλα ολο παραπονιοτανε γι αυτην και ειπα στον εαυτο μου γιατι να μη δοκιμασω να μαι η επομενη?
Τελικα ολα πηγαινανε αρκετα καλα μπορω να πω θα συναντιομασταν κιολας μου χε πει πολλες φορες να παω σαλονικη. Το κακο αρχισε οταν με επιασε ως συνηθως η κριση παλιμπαιδισμου που εχω και αρχισα να του λεω οτι εκανα αποπειρες αυτοκτονιας και τετοια επειδη δε μιλαγαμε καθε μερα... Απο τη μια με ειχε παρα κακομαθει να με παιρνει τηλεφωνα καθε νυχτα πολυ αργα και μετα για να καλυψω τις μαλακιες περι αυτοκτονιων που χα αμολησει αντι να κανω το δεον και να τον πιασω να του πω πως δεν ηξερα τι εκανα να ζητησω συγνωμη και να εξηγηθω, εκανα το ακομα χειροτερο...εκατσα κι εφτιαξα ενα αρρωστημενο σεναριο οτι αυτα ολα τα εκανε μια δηθεν φιλη μου που δηθεν τη φιλοξενουσα και τελικα οπως ειναι πολυ φυσικο ο ανθρωπος και τρομαξε και ξενερωσε μαζι μου και ξεκοψαμε αφου ειχε πει σε ολους και σε μενα οτι εχασε το χρονο του μαζι μου και οτι δε θελει καμια επαφη μαζι μου. Αυτα γινανε απ το χειμωνα μεχρι λιγο μετα το πασχα. μετα ξεκοψε απ το ιντερνετ και επαψε να μου απανταει και στα sms και στα mails και παντου. Εγω φυσικα εγραψα απειρες συγνωμες απειρες ερωτικες εξομολογησεις κλπκλπ. Τελικα, εβαλα καποιον ειδικο να μου βρει στοιχεια για εκεινον (μη με κατακρινετε στην καρακατακαψουρα μας ολοι φτανουμε στα ακρα παντα) και ανακατεψα κι ενα φιλο μου που μενουνε στην ιδια πολη ο οποιος φιλος μου το παιζε φιλος για να τον βοηθαω οικονομικα και μου λεγε οτι θα κανει το παν για να με βοηθησει οτι θα αλλαξει η ζωη μου κλπ κλπ κλπ..... τα κλασικα. Μου χε πει κιολας οτι ειχε παει και οτν ειχε συναντησει τον αλλον επειδη του το ζητησα εγω και οτι και καλα ο αλλος ειχε ενα υφακι σνομπ και οτι του λεγε περιφρονητικα λογια κιολας για μενα και τετοια. Τελικα εκανα το σουπερ λαθος και ανακατεψα αυτο το ατομο με τον ερευνητη που χα βαλει να ψαξει για τον αλλον. Κ Και ο φιλος αυτος μου πε οτι πηγε και καλα στο γραφειο του ερευνητη τα ιδια ειπε κι ο ερευνητης(!) και τελοσπαντων γινανε ολα κουλουβαχατα φυσικα εις βαρος μου οπως καταλαβαινετε μεχρι που προχτες στις 03.00 ξαφνικα βλεπω στον msn μου ενα μυνημα απο τον λεγαμενο μου λεγε μονο μια φραση: "χρονια πολλα....για αυτα που περασαν" το ειπα στον φιλο μου και δε καναμε συζητηση περι αυτου αλλα μολις του πα οτι δε μπορω να τον βοηθαω οικονομικα γιατι δεν ειμαι καμια πλουσια και οτι δε θελω ουτε τα στοιχεια που βρηκε ο ερευνητης και να παει να του το πει μου ειπε ενα ξερο δε θα ξανακανουμε χαρες ο ενας στον αλλον και δε ξαναμπλεκω και απο κει περα σχεδον τον εβρισα του τα ψαλα απ την καλη και δε μου ξανα απντησε σε κανενα μηνυμα απο χτες το βραδυ. Στον αλλο αυτον που αγαπω εκατσα κι εστειλα ενα mail οτι τον ευχαριστω για τα χρονια πολλα και οτι αν καποιος αγαπαει καποιον αλλον και εχει καταλαβει τα λαθη του και εχει ζητησει συγνωμη και μια 2η ευκαρια αυτο δε πρεπει να αποτελει αντικειμενο για εκμεταλευση η για γελοιοποιηση αλλα οτι πρεπει κανεις να δινει εστω κι ενα 24ωρο απ τη ζωη του να δει καποια πραγματα στον αλλον που ισως να μην ειχε φανταστει καν οτι υπηρχανε. Αυτα τα εγραψα επειδη ολοι μου λεγανε χτες οτι αυτος θελει αρπαχτη μαζι μου επειδη πιθανοτατα ξεμεινε (α! ο φιλος μου μου πε οτι ο ερευνητης του πε οτι ο λεγαμενος βγαινει με αλλη-πιθανον να ναι κι η μικρη που τα ειχανει και πριν) και οτι θελει να γελασει μαζι μου και να με εκμεταλευτει κι ετσι αφου τα σκεφτηκα εκατσα και του τα γραψα αφου εκεινος ειχε παρει πρωτος την πρωτοβουλια να ξαναεπικοινωνησει μαζι μου μετα απο ολο αυτο το διαστημα. Βεβαια αυτο το κανε και για αλλο λογο διαπιστωσα οτι ειχε διαβασει μια καρτα ηλεκτρονικη που χα στειλει προγραματισμενα απο παλιοτερα, και αυτη η καρτα εδιεχνε 2 ναυαγους ενα αντρα και μια γυναικα σε ενα μικρο νησακι να καθονται ο ενας στη μια ακρη κι ο αλλος στην αλλη και να λεει τελικα ειναι καλυτερα που χωρισαμε? Μετα απο ολα αυτα παντως το θεμα ειναι οτι εμενα η καρδια μου καιγεται γι αυτον οπως καιγονταν απ την πρωτη στιγμη και οτι κι αν μου λενε οι αλλοι τα ξερω οτι μπορει να ναι κι ετσι αλλα μεσα μου καπου μεσα μου, θελω να κανω κατι να με δει με αλλο ματι. Ώρες ωρες απορω πως ολοι οι αλλοι εκει εξω κανουν τους αλλους να τους ερωτευονται και πως ανατρεπουν τα παντα εγω γιατι να μη μπορω? Και ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου ρε γμτ που θελω καποιον τοσο αληθινα τοσο παντοτινα και τοσο αμετανοητα που δε με νοιαζει τιποτα και κανεις. Σας παρακαλω μη με αποπαρετε οπως κανουνε συνηθως ολοι γυρω μου.... αγαπαω κι εγω τι να κανω.... τουλαχιστον ξερω τι θελω κατι ειναι κι αυτο. Να ξερα και πως να ανατρεψω τα δεδομενα και να κερδισω την καρδια του θα μουνα ολοκληρωμενη κι ευτιχυχμενη και τωρα και για παντα και δε λεω μεγαλο λογο.... αυτα. κατερινα, θλιμενη και αδεια. |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Παλιομέλος
![]() |
Αρχικά Κατερίνα έχω δύο απορίες:
1. Με το άτομο αυτό δεν έχετε συναντηθεί ποτέ; 2. Τις απόπειρες αυτοκτονίας τις έκανες πραγματικά ή έτσι του έλεγες για να τον συγκινήσεις; |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Με όλα αυτά που του έκανες ο άνθρωπος δικαιολογημένα και φοβήθηκε... Θα νόμισε οτι είχε να κάνει με ψυχικα διαταραγμένο άτομο. Πες μας, πόσο καιρό είχατε σχέση και εαν αυτή η σχέση ήταν φυσιολογική δηλαδή από κοντά και για τη ηλικία μιλάμε (του άλλου γιατί η δική σου φαίνεται από το προφίλ...) μήπως και κατανοήσουμε πιο σφαιρικά τα δεδομένα....
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
|
oxi de synatntithikame pote apo kornta me eixe kalesei arketes fores na paw panw alla deekatse otan eprepe. tis apopeires oxi fysika de ris ekana htane psemata kai sto telos egine tetoio mpaxalo pou anagkasthka na to omolohgsw dhl sthn ousia aytos exeui dikio eksaolou mou kshghtike pa thn arxh oti me thn allh kai th thelei kai de thelei kai oti an egw iiaytos synantiomastan mporei kapoia mera na ton ephreaza kai na ta ftiaxne mazi miu(to kserw oti skeftoetai kyriws toi sex opws oloi allwsrte kai de eksiarw ton eayto mou allwste ki egw kanw kra na ta kanw ola mazi tou sto sesx as mh kruyvom,adte pisw pa to daxtyloi mas) to thema einai oiti fovmai mh phge kai milhse o allos h o ntetektib an kai kamia fora skeftomai an tou to xaane pei de tha mouxe graosei ena mynhma kapou oti na ton afhsw hsyxo giati tham ou kanei mynhsh ? logika tha toxe kanei de to kane omws opote eimai se amfivolies giati na me parei thl sth mesh ths nyxtas kai giati na graosewi ekeino to mynhm,a? epeidsh o0pws mu pane oloi isws ksemeine kai theklei na me gam***i epeidh me exei prosxeirh? akoma ki etsi nanai den yparxei KANENAS tropos na ferw ta panw katw? na alaksw ta deodmen na ton okerdisw me to spathi mou apto nmhden? toi allo problima einai oti o allos to prwhn filaraki mou mou pe oti phge ston ntetektib kai oti tou pe o ntetektib oti o allso vgainei me mia kathe mera oti pane mpanio sth xalkidikh orti exei mia spitarona oti o pateras otu ein arxitektonas kai egw tote anarwtithika giati toso kairo mou to paize afragkos o aderfosm iu pali leei oti aytos o filos mou kai o ntetektib isws kai oxatrhs na ta kimiasane kai na moupane psemata gia ola ayta ta stoixeia telosoantwn oi aposepeis einai pollapes preoei na mathw kapote th gymnh alitheia kai de kserw ton tropo. kai epishs h kardia miou kaigetai gi ayton kai thelw na otn kerdisw estw ki an xreiastei thayma ki an ola ayta ieai paraloga kai mataiodoska e tore epilegw na zhsw sthn trela kai th mataiodosksia. ton agapw ti ftaiw egw ? tairiazoume para poly sa xarakthres asxeta me ta osa ginane.den eixame sxesh de prolabame kan milagame sto thl ston msn e ayta aytos ksekinhse prwtos dhl me kseshkwse kiolas me to na me pairnei tis nyxtes arga akoma ki otan toulega oti koimamai kaitote akoma me eparine einai parap oly glyko paidi ki egw para poly anwrimh pooy eixa valei ton eayto mou na orkistei oti me ton xarh DE THA TO KSANAEKANA ayto to lathos me tis aytoktonies kai ta paramythia opws eixa kanei me tous allous 3 telika kai epiorkos egina kai to mayro mou to xali de mporesa na to polemhsw....to megalytero thema omws me mena ienai oti emena kaigetai h kardia miu gi ayton kai taytoxriona fovamai na ksanadw klhsh tou h mynhma tu giati de kserw ti tha mou pei kai de tha adeksw na me vrisei. oxi aytos. mh gelasete kai mh me nomisete psysopathi alla gi ayton eidika ton antra tha ta evaza oxi me mia alla me olo to gynaikaio plythismo aytou tou planhth kai polla alla alla pws? axxxxxxxxxxxx ton agapaw toso poy aposyntonizomai....
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Δεν ειναι αγαπη αυτο το πραμα. Μαλλον πιαστηκες απο καποιον που ασχοληθηκε μαζι σου και δε μπορεις να δεχτεις οτι δε το κανει πια. Η αγαπη χτιζεται απο συνθηκες που τις περνας μαζι με τον αλλο και σε δενουν. Πες το οπως αλλιως θες, αλλα αγαπη δεν ειναι. Ειναι δυνατον να μην εχετε βρεθει ποτε και να τσαμπουνας ολες αυτες τις παπαριες?σορρυ κιολας. Αφησε τον ησυχο τον ανθρωπο αφου δε γουσταρει, και δειξε και λιγο εγωισμο για την παρτη σου. Το ''ταιριαζουμε'' που προερχεται απ τα τηλεφωνηματα και το μσν μεχρι το ''ταιριαζουμε'' για να μαστε μαζι εχει χαωδη διαφορα.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2006
![]() |
Πώς γίνεται να αγαπάμε έναν άνθρωπο τόσο πολύ και πριν καλά-καλά τα βρούμε μαζί του, να του κάνουμε τόσο μεγάλο κακό? Έχεις σκεφτεί ποτέ και τη δική του πλευρά? Αν τον αγαπάς τόσο όσο λες, θα έπρεπε να το κάνεις.
Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω την τακτική της αυτοκτονίας, και του ντετέκτιβ. Γιατί σου έχει γίνει τρόπος ζωής να λες στους ανθρώπους ότι θα αυτοκτονήσεις? Τι επιδιώκεις να βγάλεις από αυτό? Δεν κρατάμε κοντά μας κάποιον με απειλές και με φοβέρες, θα πρέπει να το μάθεις νομίζω κάποια στιγμή. Και προς τι ο ντετέκτιβ? Για να μάθεις ποιος είναι αυτός που τόσο αγαπάς? Η προσωπική ζωή του καθενός δε θα ήτανε προσωπική, εάν ο καθένας αμολούσε και από έναν ντετέκτιβ να του τα βγάζει όλα στη φόρα. Και γι' αυτό λέγεται προσωπική. Είναι δική του. Μην προσπαθείς να του αφαιρέσεις τη δική του ζωή απειλώντας για τη δική σου. Τώρα εκλιπαρείς για μία δεύτερη ευκαιρία, αλλά με όλα αυτά που του έκανες πριν τον γνωρίζεις νομίζεις ότι την αξίζεις? Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου, και αφού γίνει αυτό, τότε διεκδίκησε ό,τι πραγματικά θελήσεις. Φιλικά |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
φίλη Κατερίνα...
νομίζω ότι είναι μια σχέση που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου... από απόσταση όλα εξειδανικεύονται... δεν ξέρεις πως θα ήσουνα με αυτόν τον άνθρωπο αν περνάγατε μαζί όλη την μέρα... αν συγκατοικούσατε... χίλια αν... αν τα κάνατε όλα μαζί όμως!!! από απόσταση είχες φτιάξει στο μυαλό σου την ιδανική σχέση... δεν ξέρεις αν υπάρχει... όσο για τις απόπειρες... και για τον άνθρωπο που έβαλες να τον παρακολουθεί... και για τον "φιλοχρήματο" φίλο σου... φανερώνουν την αδυναμία του χαρακτήρα σου... που δικαιολογεί και αυτή την πλασματική ιδανική σχέση... το ιντερνετ είναι ύπουλο... την πατάς... κυρίως με τέτοιο χαρακτήρα... ναι ξέρω... ακούστηκα απότομη... σκληρή... και ίσως άδικη.... αλλά ήμουνα ειληκρινείς! φιλιά Μαρία |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Παλιομέλος
![]() |
...υπάρχει πρόβλημα!
Kαλά κοπέλα μου, να πω ότι είσαι μικρή και άβγαλτη, αλλά πώς έδωσες τόση βαρύτητα σε κάτι τέτοιο και έφτασες σε σημείο να βάλεις άνθρωπο να τον παρακολουθεί;; Σορυ κιόλας, αλλά ειναι παρανοϊκά όλα αυτά που περιγράφεις! |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:37.

μου λεγε μονο μια φραση: "χρονια πολλα....για αυτα που περασαν" το ειπα στον φιλο μου και δε καναμε συζητηση περι αυτου αλλα μολις του πα οτι δε μπορω να τον βοηθαω οικονομικα γιατι δεν ειμαι καμια πλουσια και οτι δε θελω ουτε τα στοιχεια που βρηκε ο ερευνητης και να παει να του το πει μου ειπε ενα ξερο δε θα ξανακανουμε χαρες ο ενας στον αλλον και δε ξαναμπλεκω και απο κει περα σχεδον τον εβρισα του τα ψαλα απ την καλη και δε μου ξανα απντησε σε κανενα μηνυμα απο χτες το βραδυ. 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο