|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κανένα τετράγωνο χαρτί δεν μπορεί να διπλωθεί στα δύο πάνω από 7 φορές | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#24 (permalink) |
|
Nefarious Glitch
|
Αυτό το "χωρίζω και δεν θέλω να την ξαναδώ ποτέ" δεν το καταλαβαίνω.
Θα ήθελα να μου το εξηγήσουν όσοι το είπαν. Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε υπό ποιές συνθήκες χώρισαν. Αυτό που δεν "καταλαβαίνετε" ή δεν μπορείτε να έχετε μην το κάνετε "κρεμαστάρι" και θα ήταν καλό να μην κοροϊδεύετε ή να αναφέρετε ότι κάτι είναι υπερβολικά "πολιτισμένο" για την αρχέγονη τεστοστερόνη σας. Είναι ντροπή να φέρεσαι ανθρώπινα? Είναι φυσιολογική η εχθρότητα? Είναι δείγμα αντρισμού της σύγχρονης εποχής? (Δεν κυνηγάμε αγριοβούβαλους πια αλλά δεν ξαναμιλάμε στις πρώην μας λες και δεν υπάρχει τίποτα πια να πούμε ή να κάνουμε μιας και το σεξ αποκλείεται πια.) Τόσο παθιάρηδες είσαστε που σας παίρνει νου και λογική αυτός ο κατεργάρης ο "Έρωτας" και δεν αντέχετε να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο και να μην ΑΝΗΚΕΙ κάποιος σε κάποιον? Τί μπορεί να χωρίζει τόσο 2 σοβαρούς ανθρώπους που από εγωισμό να μην ξαναμιλήσουν ποτέ? Δεν σας ένωνε τίποτα πέρα από το σεξ και τώρα μιας και δεν ταιριάξατε δεν θα ξαναβρεθείτε ποτέ μιας και ο ένας για τον άλλο ήταν μια χαμένη περίπτωση/χρόνος/χρήμα? Δηλαδή τί άλλο επιδιώκατε εκτός από το να χωρίσετε μια μέρα? Ή είναι απλά μια πρωτόγονη και συμπτωματική σχέση/δοκιμή με σκοπό να βρείτε τον τέλειο "σύντροφο" για ν'αναπαραχθείτε? (κάτι που θα δικαιολογούσε ίσως τις αντιδράσεις αυτές) Σας κερατώνουν και χωρίζετε? Σας κλεβουν,κοροϊδεύουν κλπ? (εκεί το καταλαβαίνω αλλά...έλεος) Και εγώ προσωπικά δεν ανάφερα ποτέ για πισωγυρίσματα και να κουράζουμε α ήδη κουρασμένα και παλιά. Μίλησα για κάτι ανθρώπινο και λογικό : "Είμαι μόνος - έισαι μόνη - κάνει κρύο έξω (λολ) - γιατί όχι λοιπόν, θα χαλάσει η κουμπαριά ή το συνοικέσιο ή είναι κάτι που δεν μπορεί η λογική να το συλλάβει?" Και πάλι δηλώνω περιέργεια για τους λόγους που χωρίζετε. Ειλικρινά,θα ήθελα πολύ να μάθω τους "ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ". |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantoleon : 12-10-2007 στις 02:06. |
|
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:09.

Θεματικός Τρόπος