|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η "ρόδα" του λούνα παρκ κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1893, από τον Γκέιλ Φέρις, και παρουσιάστηκε στην Παγκόσμια Έκθεση Κολόμβου στο Σικάγο. Η διάμετρός της ήταν 80 μέτρα και χωρούσε 2.160 άτομα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ένας αστεροειδής είναι σε τροχιά σύγκρουσης με τη γη και έχει μείνει μόνο μια ώρα ζωής στον πλανήτη.
Τι θα κάνετε τα τελευταία σας αυτά 60 λεπτά; Σύμφωνα με γκάλοπ στη Βρετανία, το 54% δήλωσε ότι θα ήθελε να μοιραστεί αυτή την ώρα κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα ή μιλώντας στο τηλέφωνο μαζί τους. Το 13% δήλωσε ότι θα καθόταν αναπαυτικά, έτοιμο να δεχθεί το αναπόφευκτο...πίνοντας ένα ποτήρι σαμπάνια. Το σεξ επιλέχθηκε από το 9% των ερωτηθέντων και την προσευχή το 3%. Επίσης το 2% είπε ότι θα απολάμβανε παχυντικές λιχουδιές, ένα άλλο 2% είπε ότι θα άρχιζε να λεηλατεί ότι έβρισκε μπροστά του. Εσείς τι θα κάνατε ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Το τηλέφωνο απορρίπτεται για πρακτικούς λόγους,θα έπαιρναν όλοι και δεν θα έβγαζα γραμμή! Άσε που δεν γουστάρω να τα σκάω στον φούστη τον ΟΤΕ μέχρι την τελευταία μου στιγμή!
Μαζεύεις τους πάντες σπίτι σου,πίνετε ό,τι πίνεται και κάνεις ένα κεφάλι που ούτε που καταλαβαίνεις την συντέλεια του κόσμου. ![]() Α,και θα έπαιρνα την τράπεζα και θα τους έλεγα "πάρτε τα μου που θα σας ξεχρεώσω το δάνειο" ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
θα έψαχνα να βρω αν είναι αλήθεια...
και μέχρι να το βρω... θα είχε γίνει η σύγκρουση! α! και μια BREAK λευκή με σταφίδες... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Θα προσπαθουσα να πεισω το Λιακοπουλο και τους ΕΛ να κρατησουν μιση ωριτσα ακομα τον κοσμο σε ζωη για να δω τον ανθρωπα να τρωει φετα και να κανει εμμετο τα αντερα του. Πιστευω θα ειχα συμμαχο τον Αστρολαβο...
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Θα πήγαινα στη παραλία και θα χάζευα τη θάλασσα μαζί με τη γυναίκα μου.
Την υπόλοιπη έξτρα μισή ώρα που θα μας έδιναν οι Ελ, θα γέλαγα με τον ανθρώπα αβασάνιστα |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Όχι πως μου αρέσει να σκέφτομαι τέτοιου είδους πράγματα.. αλλά θα μάζευα σπίτι κόσμο και θα καθόμασταν,θα τηλεφωνούσα σε όσους δεν μπορώ να δώ απο κοντά,τέτοια πραγματάκια...
![]() Θα άκουγα στα σίγουρα Scorpions,rock γενικά μπας και ηρεμήσω |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:04.

μου που θα σας ξεχρεώσω το δάνειο" 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο