|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το στόμα του σκύλου είναι 200 φορές καθαρότερο από αυτό του ανθρώπου! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Nefarious Glitch
|
Σε αντίδραση, θα απαντήσω ακριβώς στις αρχικές ερωτήσεις.
Δεν νομίζω (ελπίζω) να εορτάζει κανείς τον χωρισμό του. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξεφύγαν από μια πολύ άσχημη γι'αυτούς σχέση που για κάποιο λόγο είχε παρατραβήξει μάλιστα. Χωρίζω όταν: Εγώ σπουδάζω Αθήνα κι η κοπέλα Πάτρα και έχει "έρθει πολύ κοντά με κάποιον συμφοιτητή της" καθώς χρειάζεται κάποιον δίπλα της καθημερινά κι εγώ την νοιάζομαι κι έτσι της λέω "τέλος και με τις ευχές μου". Είμαστε μαζί Αθήνα, εγώ στρατό (1-1) , αυτή σπουδάζει αλλά πρόκειται εγώ να πάω να δουλέψω στην επαρχία κι αυτή να συνεχίσει σπουδές στην Γερμανία. Την νοιάζομαι που θα ξεροσταλιάζει μόνη (ελπίζω) και της εύχομαι να βρει κανά καλό παιδί "εκεί πάνω". Εγώ δουλεύω στην επαρχία (απ'όπου κατάγεται κι έχει σπίτι), αυτή δουλεύει Αθήνα (όπου έχει σπίτι) και την κουράζει το "πάνω-κάτω" αλλά και η ρουτίνα (φταίω). Την νοιάζομαι αλλά ακόμα αναρωτιέμαι "γιατί" χαζά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ κανέναν χωρισμό. Πόνεσα πολύ για κάθε έναν και "πένθησα" κάθε μία σχέση (και ό,τι στο οποίο θα μπορούσε να έχει εξεληχθεί) για τουλάχιστον 1 χρόνο. Τις λατρεύω ακόμα και αναζητώ να είμαι φίλος μαζί τους (όπως είχαμε υπάρξει για τουλάχιστον 3 χρόνια με την κάθε μια, μα, πλέον, άνευ ερωτικής διάθεσης) με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας. Νιώθω άσχημα (τύψεις) ακόμα και σήμερα για όποια δυσάρεστη στιγμή τους προκάλεσα. Αν νιώσετε την ανάγκη να γελάσετε ή κοροϊδέψετε δεν θα με πειράξει καθώς είπα την αλήθεια και δεν ντρέπομαι για τίποτα απ'αυτά αλλά δεν θα δεχτώ κατηγορίες και πατρονάρισμα. Ευχαριστώ. |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantoleon : 03-10-2007 στις 21:05. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις πραγματικής ευτυχίας όταν χωρίζεις. Όταν βγαίνεις από μια σχέση που ήταν για αρκετό καιρό αδιέξοδο, σου προκαλούσε (κατά)πίεση, στεναχώρια και σου στερούσε βασικά πράγματα κατά τα γούστα σου. Τότε (όταν χωρίζεις) νιώθεις όπως όταν πήγες και πλήρωσες στο 100% όλα σου τα χρέη στο δάνειο ή την πιστωτική κάρτα, νιώθεις ένα μεγάλο βάρος να έχει φύγει και ένα πονηρό χαμόγελο για όλα τα νέα και ωραία πράγματα που έρχονται...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Συμφωνω απολυτως (σα να το ζω ενα πραμα ρε παιδακι μου) αυτο δε σημαινει ομως οτι δε στεναχωριεσαι για τον καιρο που αυτη η σχεση ηταν στα φορτε της, πιστευες οτι ειναι ιδανικη και εκανες ονειρα. Σε αυτη την περιπτωση δλδ δε στεναχωριεσαι που (επιτελους) εμεινες μονος σου απο κατι που σε καταπιεζε οπως λες Παναγιωτη, αλλα στεναχωριεσαι για αυτο που χαλασε. | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Γιατί να σε κοροιδέψουμε?Ο κάθε άνθρωπος βλέπει τα πράγματα με την δική του οπτική γωνία και πράττει ανάλογα.
Ούτως ή άλλως δεν είμαστε σε δικτατορικό site... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
O χωρισμός δέν έχει κανένα νόημα oι χωρισμένοι δέν αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων αφού κάθε στιγμή είναι έτοιμοι να μπούν σε έναν καινούργιο δεσμό.
|
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tiberius : 10-10-2007 στις 17:35. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Ή στεναχωριέσαι για τον χρόνο που ξόδευσες σε αυτή την σχέση ή για αυτά τα άλλα που θα μπορούσες να είχες κάνει εαν δεν αναλωνώσουν σε αυτή την σχέση...(?)
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
οντως.Πλεον οταν αρχιζει και ξεκαθαριζει λιγο το μυαλο σου, αρχιζεις κ στεναχωριεσαι για τα χρονια που εχασες κλπ. Δε ξερω κατα ποσο αυτο ειναι δικαιο ομως ή απλος εγωισμος. Εγω αν και ειμαι κοντα σ αυτο, προτιμω να μη μετανιωνω γιατι ετσι αναιρω τον εαυτο μου
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
ο πιο σούπερ-ντουπερ-ουαου χωρισμός μου... ήταν αυτός που έκανα σαρδάμ την ώρα που του έλεγα να χωρίσουμε...
![]() ![]() "μη νιώθεις δεφμεσμένος..." καλά μαλάκας έμεινε... αλλά δεν προλάβαινα να διορθώσω γιατί ήμουνα στην πόρτα του ΚΤΕΛ και έκλεινε... ![]() |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
αυτες ειστε.Πετατε τη μαλακια και ''γεια χαρα''.
Ξερω παιδι που η γκομενα τον χωρισε ενω ηταν φανταρος και μετα απο 7 χρονια σχεσης. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:04.

Υβριδικός τρόπος