|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο πληθυσμός των προβάτων στην Αυστραλία είναι κατά 10 φορές μεγαλύτερος από των ανθρώπων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#231 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
και μετα θα βγει ο ντε λα ροσα και θα τα χωσει σε οποιον χασει το πρωταθλημα και θα ζητησει να μπει στη θεση του οπως εκανε και ο βενιζελος. | |
|
|
|
|
#232 (permalink) |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Renault: Ψάχνει χρήματα για να πάρει πίσω τον Αλόνσο Οι σχέσεις του Ρον Ντένις με τον Φερνάντο Αλόνσο είναι τυπικές. «Οι σχέσεις ανάμεσα σε μένα και τον Φερνάντο είναι εξαιρετικά ψυχρές, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Από την Ουγγαρία και μετά δεν μιλάμε. Γενικά δεν μιλάει πολύ σε όλους», αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της McLaren Mercedes στην κατάθεση που έδωσε στη FIA. Όπως γίνεται αντιληπτό η παραμονή του Ισπανού στην ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2009, γίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express, ο Φλάβιο Μπριατόρε έχει ξεκινήσει προσπάθειες ώστε να βρει τα χρήματα που χρειάζονται για να πάρει στην Renault τον Δον Φερνάντο. Μάλιστα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο Ιταλός team-manager ζήτησε από τον βασικό σπόνσορα της ομάδας, την Ολλανδική πολυεθνική ING, ένα μπόνους της τάξης των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να πείσει τον Αλόνσο να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία έζησε τις κορυφαίες στιγμές ως τώρα στην καριέρα του κατακτώντας δυο συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Η ING έγινε φέτος βασικός χορηγός της γαλλικής ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που καταβάλει κάθε χρόνο στην Renault ανέρχεται στα 21,5 εκατομμύρια ευρώ. |
|
|
|
#233 (permalink) |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Αλλαγές στο πρόγραμμα του 2008 Σε μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα του 2008 προχώρησε η FIA. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία, τέσσερις αγώνες αλλάζουν μεταξύ τους θέση στο καλεντάρι. Το GP του Βελγίου θα διεξαχθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, μια εβδομάδα πριν το Ιταλικό GP που θα γίνει στις 14 του μηνός. Στο αρχικό πρόγραμμα, οι θέσεις τους στο καλεντάρι ήταν αντίστροφες. Κάτι ανάλογο συνέβη με τους αγώνες του Φούτζι και της Σανγκάης. Το ιαπωνικό GP θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου, με την Κίνα να διεξάγεται μια εβδομάδα αργότερα. Το πρόγραμμα του 2008 περιλαμβάνει 18 αγώνες, ξεκινά στην Αυστραλία, στις 16 Μαρτίου του 2008 και ολοκληρώνεται στη Βραζιλία, στις 2 Νοεμβρίου. Αναλυτικά πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα του 2008 μετά τις τελευταίες αλλαγές: 1) 16 Μαρτίου - Αυστραλία (Μελβούρνη) 2) 23 Μαρτίου - Μαλαισία (Κουάλα Λουμπούρ) 3) 6 Απριλίου - Μπαχρέιν (Σακχίρ) 4) 27 Απριλίου - Ισπανία (Βαρκελώνη) 5) 11 Μαϊου - Τουρκία (Κων/πολη) 6) 25 Μαϊου - Μονακό (Μόντε Κάρλο) 7) 8 Ιουνίου - Καναδάς (Μόντρεαλ) 8) 22 Ιουνίου - Γαλλία (Μανί-κουρ) 9) 6 Ιουλίου - Μ. Βρετανία (Σίλβερστοουν) 10) 20 Ιουλίου - Γερμανία (Χοκενχάιμ) 11) 3 Αυγούστου - Ουγγαρία (Βουδαπέστη) 12) 24 Αυγούστου - Ευρωπαϊκό GP (Βαλένθια) 13) 7 Σεπτεμβρίου - Βέλγιο (Σπα) 14) 14 Σεπτεμβρίου - Ιταλία (Μόντσα) 15) 28 Σεπτεμβρίου - Σινγκαπούρη (Σινγκαπούρη) 16) 12 Οκτωβρίου - Ιαπωνία (Φούτζι) 17) 19 Οκτωβρίου - Κίνα (Σανγκάι) 18) 2 Νοεμβρίου - Βραζιλία (Σάο Πάουλο) |
|
|
|
#236 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Με μία δήλωση που άφησε άπαντες στον χώρο της F1 έκπληκτους, ο πιλότος της Williams, Αλεξάντερ Βουρτζ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, έναν αγώνα πριν από τη λήξη της φετινής σεζόν. Τη θέση του για το γκραν πρι την Βραζιλίας θα πάρει ο Ιάπωνας Kazuki Nakajima.Ξεκινώντας ως οδηγός εξέλιξης για λογαριασμό της Benetton, ο Βουρτζ συμμετείχε στον πρώτο του αγώνα στην F1, το 1997, στο καναδικό γκραν πρι. Ύστερα από τρεις σεζόν μεταπήδησε στις τάξεις της McLaren, επίσης ως οδηγός εξέλιξης, όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος του 2005. Το 2006 τον βρήκε στη Williams που αποτέλεσε και τον τελευταίο του σταθμό. Σε αυτά τα 10 χρόνια παρουσίας του στο χώρο πήρε μέρος σε 69 αγώνες, συγκέντρωσε 45 βαθμούς και εμφανίστηκε τρεις φορές στην 3η θέση του πόντιουμ. Ο Αυστριακός δήλωσε: Θα ήθελα να ανακοινώσω την απόσυρσή μου από την ενεργό δράση στην F1 και να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, του οπαδούς μου και όλους τους ανθρώπους της Williams αλλά και αυτούς των προηγούμενων ομάδων μου, όπως και τα media για την υποστήριξή του κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως αυτό της F1, πίστευα πάντα ότι αν έχεις έστω και μία στιγμή αμφιβολίας για αυτό που κάνεις, τότε είναι καιρός να σταματήσεις. Προσωπικά αυτές οι σκέψεις ήρθαν στο μυαλό μου νωρίτερα στη σεζόν και έτσι αποφάσισα ότι τώρα είναι ο καιρός να κάνω την ανακοίνωσή μου. Το να αγωνίζομαι αυτή τη χρονιά ήταν πραγματικά πολύ ευχάριστο, ειδικά μετά το πόντιουμ που πέτυχα στον Καναδά αλλά κάποιες άλλες δυνατές μου εμφανίσεις ...Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα που δέχτηκε την απόφασή μου και να τους ευχηθώ το καλύτερο για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. δήλωσε ο 33χρονος, ενώ πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανάληψη κάποιου πόστου στον χώρο από το οποίο θα μπορεί να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και τις εμπειρία που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά ίσως στο Λε Μαν με κύριο, όμως στόχο του αυτή την περίοδο την ενασχόλησή του με την οδική ασφάλεια. Από την μεριά του ο διευθυντής της ομάδας, Φρανκ Ουίλλιαμς, είχε να πει μόνο τα καλύτερα για τον Βουρτζ: Η προσφορά του Άλεξ στην ομάδα, αυτά τα δύο χρόνια, είναι ανεκτίμητη, πρώτον γιατί είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς εξέλιξης και δοκιμών που έχει εργαστεί σε αυτή την ομάδα. Αυτή τη σεζόν είχε μερικές πολύ καλές εμφανίσεις σε δύσκολες περιστάσεις και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του. Ο Άλεξ θεωρείται ως ένας από τους τζέντελμεν της F1 και είμαι σίγουρος ότι μιλάω εκ μέρους όλων των ανθρώπων του χώρου καθώς εύχομαι σε αυτόν και την οικογένειά του ότι καλύτερο για το μέλλον. Τέλος, όσον αφορά τον 22χρονο αντικαταστάτη του Αυστριακού, που εκτελεί χρέη δοκιμαστή για την βρετανική ομάδα, ο Ουίλλιαμς δήλωσε ότι το γκραν πρι στο Ιντερλάγκος δεν θα χρησιμοποιηθεί ως κριτήριο για τις ικανότητες του Ιάπωνα, αλλά θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για αυτόν να αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία. Πέραν των υποχρεώσεών του στην Williams, ο Nakajima συμμετείχε φέτος και στο πρωτάθλημα GP2 τερματίζοντας 5ος, με πέντε εμφανίσεις στο πόντιουμ και μία pole position. Είναι γιος του Satoru Nakajima, ο οποίος έλαβε μέρος σε 74 γκραν πρι από το 1987 έως το 1991 με την Lotus και την Tyrrell. |
|
|
|
|
|
#239 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Μου φαίνεται πως αυτό το Σαββατοκύριακο οι Άγγλοι δεν την παλεύουν και πολύ...Από την Παρασκευή είχαν ετοιμαστεί για πανηγύρι εν όψει τελικού ράγκμπι και φόρμουλας....
Έχασαν στον τελικό από την Νότια Αφρική και αναμένουμε δεύτερη ήττα από Χάμιλτον... ![]() |
|
|
|
|
|
#240 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:49.

cker,burn

Με μία δήλωση που άφησε άπαντες στον χώρο της F1 έκπληκτους, ο πιλότος της Williams, Αλεξάντερ Βουρτζ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, έναν αγώνα πριν από τη λήξη της φετινής σεζόν. Τη θέση του για το γκραν πρι την Βραζιλίας θα πάρει ο Ιάπωνας Kazuki Nakajima.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο