|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το παλιότερο (γνωστό) μηχανικό ρολόι στην Ευρώπη κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα, στην Αγγλία, για τις ανάγκες ενός μοναστηριού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Μα αντικειμενικά το βλέπω ρε Καταλανέ...Πιο ανταγωνιστικό είναι σαφώς και στο απέδειξα, δεν νοείται ανταγωνισμός σε ένα πρωτάθλημα μεταξύ μόνο 2 ομάδων που έχουν πάρει τοσο μεγάλη διαφορά απο τους υπόλοιπους απο τα μισά της σεζόν. Και αυτό γίνεται συνέχεια τα τελευταία χρόνια...Εδώ η άρσεναλ πριν λίγα χρόνια το πήρε αήτητη!!!Στην ισπανία όλοι χάνουν απο όλους και δεν συμβαίνει αυτό επειδή η ρεάλ, η μπάρτσα και οι άλλες είναι χειρότερες απο τις πρώτες στην Άγγλία(καλύτερες είναι) απλά οι μικρομεσαίες ισπανικές είναι ομάδες που όλοι τους οι παίκτες ξέρουν μπάλα. Κοίτα και στο ουέφα τι γίνεται. Ισπανικός θεσμός έχει καταντήσει τα τελευταία χρόνια, δεν είναι τυχαίο...Καλά από άποψη θεάματος δεν χρειάζεται να μιλήσουμε και τα γήπεδα στην ισπανία πάντα γεμάτα είναι...
Και εγώ να φανταστείς Ιταλικό γουστάρω λόγο Μίλαν, αλλά τα γεγονότα αυτό λένε... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
αγγλικες ειναι σχεδον καθε χρονο σε τελικο ή στους 4" και δεν μιλαω μονο για φετος.η αγγλια εχει 4 ομαδες (τσελσι, μαντσεστερ,λιβερπουλ,αρσεν αλ)που ειναι και θα ειναι μεγαλες δυναμεις.η ισπανια εχει μπαρτσα και ρεαλ και τα τελευταια χρονια σεβιλλη (αλλα οχι για πολυ) τεσπα το καψαμε τελειως το θεμα,αλλα δεν πολικαιγομαι να αποδειξω και τπτ εγω μπαλα θελω να βλεπω και μονο αυτο ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:16.

cker,burn
Υβριδικός τρόπος