|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι κοιμόντουσαν με πέτρινα μαξιλάρια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#401 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Και στο β ημιχρονο με τη Πορτσμουθ ξαφνικα ο Χαρι Ρεντναπ κανει τη μαγικη κινηση και βαζει μεσα το μεγαλο ηγετη που θα αλλαξει τις ισσοροπιες του ματς,το αδικημενο παιδι του ελληνικου ποδοσφαιρου που το αδικουνε οι οπαδοι και χαρισε και λεφτα στην Αεκ δειχνοντας τη μεγαλοψυχια του. Ξαφνικα εβλεπες 19 παιχτες να τρεχουν πανω κατω και μια γνωριμη φιγουρα να περιφερεται με τα χερια στη μεση στο ζωγραφιστο. Αποτελεσμα 3 γκολ η Λιβερπουλ. Ο Ραφα Μπενιτεθ μετα το ματς εστειλε ανθοδεσμη στο Χαρι Ρεντναπ που του εσωσε τη καρεκλα.Οσο για τη Μπαρτσα τι να πω ρε παιδια σταζω ηδονη απο παντου καθε Σαββατοκυριακο. Ευχαρστουμε το θεο για αυτο το διαστημικο ποδοσφαιρο.68 γκολ σε 22 ματς. Θα σαρωσουμε ολα τα ρεκορ παμε φουλ για το φραγμα των 100 γκολ. Σαμι Ετο αποδυκνευεις τι θα πει συχρονο σεντερ φορ, Λιονελ Μεσι σε ανακαλυψα στα 16 σε ειχα ινδαλμα μου οταν οι αλλοι θαυμαζαν ακομα το Ροναλντινιο και ευχαριστω το θεο που υπαρχεις στην εποχη μου και θα λεω στα παιδια μου μετα απο 20 χρονια τι παιχτη ειχα τη τυχη να βλεπω.
|
|
|
|
|
|
|
#402 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
δεν εβλεπα καλα γιατι το εβλεπα μεσω ιντερνετ αλλα νομιζω οτι η φιγουρα που λες ειχε αρχισει βασικος .
και κατι που ξερω , σιγουρα , ειναι οτι ο ρεντναπ εχει φυγει εδω και καιρο απο τη πορτσμουθ και στη θεση του ειναι ο τονι ανταμς , ο οποιος απο οτι διαβαζα στα αγγλικα σαιτ ειναι και αυτος ετοιμος να φυγει η να τον διωξουν.. παρολο αυτα εγω επιμενω να λεω οτι ηταν απο τα καλυτερα ματς στη φετινη πρεμιερσιπ και δεν φταιει ο προπονητης της πορτσμουθ για την ορεξη του τορες... |
|
|
|
|
#404 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Nαι ενταξει ο Ανταμς ηταν μπερδευτηκα,αλλα τι σημασια εχει μηπως υπαρχει αγγλος προπονητης ολοι ιδιοι ειναι.Οχι ο μεγαλος αρχηγος δεν ξεκινησε βασικος ευτυχως για τη Πορτσμουθ μπηκε στο β και γλυτωσε τα 6.
|
|
|
|
|
|
|
#407 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
πες μου αν εχω αδικο.......πες μου αν εχω αδικο.............
![]() με τις κωλο ομαδες που προηγουνται στο αγγλικο πρωταθλημα...... δλδ τι αλλο θελουν για να παραδεχτουν οτι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ....... ![]() ενταξει δεν μιλαω αλλο , γιατι ειναι πρωτοι στο πρωταθλημα... κατσε να περασει μια μερα και θα τα ξαναπω |
|
|
|
|
#409 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ναι , ο βιντιτς φταιει μονο......
που παιρνει τη μπαλα ο ροναλντο και νομιζει οτι παιζει εναντιον ομαδας Β τοπικου αγρινιου...ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε καημενε κλαψιαρη ..μονο οι ομαδουλες ριχνουν 4αρες......... ![]() |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:19.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο