Απάντηση: Ξένα Πρωταθλήματα
Και στο β ημιχρονο με τη Πορτσμουθ ξαφνικα ο Χαρι Ρεντναπ κανει τη μαγικη κινηση και βαζει μεσα το μεγαλο ηγετη που θα αλλαξει τις ισσοροπιες του ματς,το αδικημενο παιδι του ελληνικου ποδοσφαιρου που το αδικουνε οι οπαδοι και χαρισε και λεφτα στην Αεκ δειχνοντας τη μεγαλοψυχια του. Ξαφνικα εβλεπες 19 παιχτες να τρεχουν πανω κατω και μια γνωριμη φιγουρα να περιφερεται με τα χερια στη μεση στο ζωγραφιστο. Αποτελεσμα 3 γκολ η Λιβερπουλ. Ο Ραφα Μπενιτεθ μετα το ματς εστειλε ανθοδεσμη στο Χαρι Ρεντναπ που του εσωσε τη καρεκλα.Οσο για τη Μπαρτσα τι να πω ρε παιδια σταζω ηδονη απο παντου καθε Σαββατοκυριακο. Ευχαρστουμε το θεο για αυτο το διαστημικο ποδοσφαιρο.68 γκολ σε 22 ματς. Θα σαρωσουμε ολα τα ρεκορ παμε φουλ για το φραγμα των 100 γκολ. Σαμι Ετο αποδυκνευεις τι θα πει συχρονο σεντερ φορ, Λιονελ Μεσι σε ανακαλυψα στα 16 σε ειχα ινδαλμα μου οταν οι αλλοι θαυμαζαν ακομα το Ροναλντινιο και ευχαριστω το θεο που υπαρχεις στην εποχη μου και θα λεω στα παιδια μου μετα απο 20 χρονια τι παιχτη ειχα τη τυχη να βλεπω.
|