![]() |
Απάντηση: Ξένα Πρωταθλήματα
Και οι δύο χωρίς να πιέζονται τελείωσαν τις φάσεις λανθασμένα...Επειδή δεν σου στρώνεται η μπάλα όπως θες στο καλό σου πόδι το κάνεις με το εξωτερικό? Είναι δυνατόν? Λογικό είναι να μην μπορέσεις να το στείλεις εκεί που θες...Ούτε ο Κάρικ δικαιολογείται, του στρώνεται η μπάλα χωρίς πίεση και παίκτες μπροστά του και σουτάρει πάνω του...Δεν μπορεί να μου μιλάς για τύχη σε αυτές τις φάσεις. Είναι θέμα ικανότητας...σημάδεψε γωνία και αν πάει δοκάρι, ΟΚ στάθηκες άτυχος...
|
Δεν συμφωνώ με αυτά που λέει η Κάλλια. Συγνώμη αγαπητή αλλα είσαι λάθος. Δεν συμπαθεις την Γιουναιτεντ οκ αλλα μην κανεις ετσι....
|
Πρέπει να σκαμπάζεις λίγο από ποδόσφαιρο Νίκο μου για να συμφωνήσειςkalo!!!. Δεν είναι όλοι τρελοί και άσχετοι που ισχυρίζονται ότι η Μάνσεστερ ήτανε τυχερή χτες και το πήρε.
|
Παράθεση:
|
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ο Καρικ και ο Χαργκριβς, αν και δεν ειναι και οι πλεον αγαπημενοι μου παικτες, ειναι βασικοι σε μια ακρως επιτυχημενη ομαδα και σιγουρα εχουν σημαντικο μεριδιο στις επιτυχιες. Σαφως και δεν ειναι ανικανοι. Καλα ο Βιντιτς αμπαλος, σαν ανεκδοτο μου ακουγεται, μια χαρα αμυντικος ειναι. |
Κάλλια μπορείς να μου πεις με επειχηρήματα γιατί είναι άμπαλοι οι πάικτες που 'πες?Σε σχεση με φέτος όχι έχοντας δει 2,5 παιχνίδια.
Και κάτι άλλο.Η Γιουνάιτεντ έχει στόχο κάθε χρόνο 3 κούπες.Δε μένει 5η στο πρωτάθλημα για να πάρει το ΤσουΛι.Αυτό κάτι δείχει για μένα. Κι ας πούμε ότι ήμαστε τυχεροί χθες.Ε λοιπόν μας το χρώσταγε η τύχη γιατί κάθε χρόνο το παλέυουμε αλλά στους 8 και στους 4 την πατάγαμε,έχοντας ξαναλέω όμως 3 κούπες στόχο. |
Άμπαλους του θεωρώ για αυτό το συγκεκριμένο επίπεδο αγώνων όπως είναι οι αγώνες Τσάμπιονς Λίγκ και για τα λεφτά τα οποία κόστισαν(30 εκατ ευρώ ο ένας περίπου). Και τους δύο Χαρντγκριβς και Κάρικ τους έχω δει 2-3 χρονιές σε αυτό τον θεσμό και δεν κάνουν. Είναι δύο αμυντικά χαφ που μαρκάρουν σκληρά, ο ένας κιόλας δεν τρέχει και πιο γρήγορα από τον Πίρλο(ο Κάρικ). Ο Χάρντγκριβς μπαλιά κάθετη δεν έχει, ούτε την δυνατότητα να βλέπει γήπεδο όπως κάποιοι άλλοι και αν τον πιέσεις ειδικά εκεί είναι που δεν μπορεί να κάνει τπτ. Ο Κάρικ έχει πολύ καλή μακρινή μεταβίβαση αλλά μόνο όταν έχει χώρο για να την δει να την βγάλει, δεν θα τον δεις ποτέ όταν τον πιέζουν να βγάζει αυτές τις μπαλιές. Κοινώς εξουδετερώνεται εύκολα, τρίπλα δεν έχει κανείς τους προφανώς. Φέτος σου προσέφεραν γιατί πολύ απλά ήταν η πρώτη φορά που ο φέργκουσον έπαιξε σύστημα με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα(πίσω από την σέντρα) και τον ρονάλντο μπροστά να υποδέχεται την μπάλα. Με 10 παίκτες πίσω από την σέντρα οι γραμμές είναι κοντά, πέφτουν 2 παίκτες πάνω στον αντίπαλο, δεν υπάρχουν χώροι άρα κλέβεις την μπάλα εύκολα και μετά είναι εκτεθειμένος ο άλλος. Για αυτή την δουλειά διακρίθηκαν αλλά μην μου πεις ότι θέλει και ταλέντο...Καλά έκανε ο Φέργκουσον πάντως ειδικά κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. Στο δεύτερο ημίχρονο στον τελικό δεν κατάφερε να το κάνει και είδες πως χάθηκες από το γήπεδο. Οι συγκεκριμένοι 2 παίκτες δεν ακούμπησαν την μπάλα και δεν έκαναν ούτε ένα κόψιμο. Όπως και πέρυσι που έπαιζες νορμάλ επιθετικά οι δύο παίκτες δεν σου προσέφεραν απολύτως τίποτα και απέτυχες. Ο Μακελελέ ή ο Γκατούσο πχ για μένα δεν συγκρίνονται, μόνοι τους ακόμη και όταν η ομάδα παίζει επιθετικά πάλι του βλέπεις παντού να κόβουν και την δίνουν δεξιά και αριστερά...Τέλος πάντων αυτή είναι η άποψη μου. Με 30 εκατ. παίρνεις παίκτες στην θέση του τουλάχιστον 2 φορές καλύτερους.
Όσον αφορά το άλλο θέμα, για κοίτα λίγο την κατάσταση στις δύο λίγκες. Δες τα έσοδα που έχει η πρέμιερ λιγκ, τα λεφτά που δίνει από σπόνσορες και τηλεοπτικά και σύγκρινε τα με το Καμπιονάτο μετά από όλα τα γεγονότα τα τελευταία χρόνια με το καλιάπολι, το σκάνδαλο του ντόπινγκ κτλ. Φυσικό επακόλουθο είναι να έχεις την δυνατότητα εσύ να κυνηγάς όλους τους τίτλους. Το ότι έχει αμέτρητα λεφτά ο Σίλβιο δεν σημαίνει ότι τα πετάει στην ομάδα χωρίς να κοιτάει τα οικονομικά. Η ομάδες είναι επαγγελματικές εταιρίες έχουν έξοδα και έσοδα και κανονικά δεν πρέπει να χρωστάς και γιαυτο η Μίλαν δεν ξοδεύει παραπάνω από τα κέρδη της. Θα μπορούσε να πάρει δάνειο 960 εκατ. πχ και να τα πετάξει στην ομάδα και να σαρώνει τους τίτλους. Προτιμάμε όμως να είμαστε ηθικοί:P. Και στο κάτω κάτω μην συγκρίνεις την ομάδα σου με την δικιά μου. Έχουμε τον ίδιο αριθμό πρωταθλημάτων μόνο που εγώ συγχρόνως έχω 14 ευρωπαϊκές κούπες στις 5 δικές σου... |
Παράθεση:
Ο Κάρικ είναι καλύτερος παίκτης από τον Χάργκριβς. Έχει το προσον να παγωνει τον ρυθμό και καλύπτει καλά τον χώρο του. Δεν είναι aggresive όσο άλλα αμυντικά χαφ. Έχει καλές μακριες πάσες και κοντινές και το σπάνιο προσον να μπορει να κινειται ευκολα γυρω απο τον αξονα του (ευκαμπτη μεση) με αποτέλεσμα να μπορει και να αποφευγει τα μαρκαρισματα. Δεν το θεωρω μέσο-δημιουργο σαν τον Σεσκ ή τον Τζεραρντ αλλά για 6αρι καθαρο με βοηθο του τον Σκοουλς που ξερει καλυτερη μπαλα και είναι πιο μπουκαδόρος είναι ταμαμ..... Δεν πήγε 30 μυρια ευρω ο Χαργκριβς. £ 17000000 δλδ περιπου 21500000 ευρώ κόστισε. Τέσπα και το ποσό αυτό ανέβηκε γιατι η Μπαγερν ηθελε να βγαλει λεφτα για να αγορασει τους Τονιδες και τους Ριμπεριδες. Ο Καρικ πήγε πιο πολλα £ 18600000 δλδ κάπου στα 23500000 Ευρώ και αυτό γιατί η ομάδα είχε μείνει χωρίς αμυντικό χαφ μετά απο την αποσυρση του Κιν, έπρεπε να πάρουμε ενα παικτη εκει γιατι δεν γινοταν να παιζει ο Αλαν Σμιθ 6αρι και το εκμεταλλεύτηκε η Τότεναμ όπως επίσης αυτή ήταν η μοναδικη μεταγραφή της ομαδας προπερσι. Το θυμαμαι χαρακτηριστικα που το συζηταγα με τον Χρονη οταν πηγαιναμε για μπαλα και λέγαμε οτι πως θα την παλεψει η Γιουναιτεντ με μια μόνο μεταγραφή? Άσχετα αν πήραμε πρωτάθλημα μετά.... Οπότε μην λες αλόγιστο ξόδεμα. Και φέτος που δώσαμε λεφτά μονο η ομάδα του Χαργκριβς τα πήρε ζεστά. Οι συμφωνιες με Νανι και Αντερσον είναι undiclosed fee που λεμε στο FM και ο Τεβες είναι νοικιαρικος. Τώρα πρέπει να δώσουμε λεφτά να τον πάρουμε. Γι' αυτό πρώτα ζουμε και μετά γράφουμε αγαπητή;p ΥΓ: Άσχετο είχες εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς? Καλλιάπολι λεγόταν?;p |
Νίκο αν θες να κάνουμε ΣΩΣΤΕΣ ποδοσφαιρικές και κυρίως οικονομικές αναλύσεις να μετατρέπεις τις λίρες σε ευρώ με την αξία που είχαν όταν έγιναν οι μεταγραφές. Τότε 1 λίρα ήτανε 1.49κτλ. ευρώ σχεδόν και όχι 1.25 που είναι τώρα. Δλδ για να μην λέμε ότι θέλουμε τα 17 μύρια τότε ήτανε 25 εκατ. ευρώ και κάτι και τα 18.6 μύρια 28 εκατ. ευρώ. Απίστευτα ποσά για τέτοιας ποιότητας παίκτες...
ΥΓ: Τι θα πεί ότι ήθελε να βγάλει λεφτά για να πάρει παίκτες η Μπάγιερν και γιαυτό πλήρωσε τόσα για να τον πάρει? Είναι λόγος αυτός? Αν ζητάει τόσα απλά δεν τον παίρνεις και στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς κάλλιστα να βρεις πολύ καλύτερο με τα ίδια λεφτά, μην σου πω και λιγότερα... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:11. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin