![]() |
Απάντηση: Ξένα Πρωταθλήματα
Παράθεση:
και τριτον και πιο κυριον τι σχεση εχει τι θα βγουμε εμεις στο πρωταθλημα με τη μπαλαρα που παιχτηκε χτες στο κυπελλο αγγλιας μεταξυ των δυο μισητων αντιπαλων μου! |
Ο Λουίς Σαχά τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει εκτός για τρεις βδομάδες....
Και το ερώτημα είναι το εξής: Η Γιουνάιτεντ πρέπει ή δεν πρέπει να πάρει φορ? Αυτή την στιγμή έχει μείνει με δυο επιθετικούς (Ρούνει και Τέβες) και κάτι πιτσιρικάδες. Ο Ρονάλντο πια έχει κοψει να παίζει ακραιος και παίζει μες στο "κουτι" γιατί στην παρούσα φάση αλλο πιο αξιόπιστο επιθετικό η ομάδα δεν έχει (19 γκολ σε 24 εμφανίσεις με την ομάδα ποσοστό τρελό), από την στιγμή κιόλας που ο Ρούνει δεν είναι 100% καλά. Ο Μανούτσο μάλλον φεύγει επειδή δεν έχει εξασφαλίσει άδεια εργασίας, ο Σόλσκιερ το κοψε και γίνεται ιππότης και ο Ροσσι βγάζει μάτια στην Βιγιαρεάλ.... Στα τόσα χρόνια που ναι ο Σαχά στην Μάντσεστερ έχει κάνει 110 εμφανίσεις και έχει βάλει 41 γκολ. Το γκολ το χει και γενικά είναι ο πιο ευφυής επιθετικός που χει η Γιουνάιτεντ αλλά έχει γυάλινα πόδια. Όταν ήταν να πάρει φορ ο Σερ Άλεξ (πάλι γενάρης ήταν καλή ώρα) και είχε τεθεί το δίλημμα Ανελκά ή Σαχά εγώ ήμουν που ορκιζόμουν πως ο Σαχά είναι η ιδανική επιλογή και είναι ο καλύτερος απο αυτούς τους δύο αλλά υπολόγιζα πως θα ήταν injury free. Τώρα όμως δεν μπορώ να πω τπτ. Σκατά τόσο σάπιος δεν περίμενα να βγει.... Από Χουντελααρ, Μπενζεμά και Μπερμπάτοφ θα θελα τον Ιμπραίμοβιτς αλλά αυτός κάνει οσο ολη η Ιντερ;p Ο Χουντελααρ έχει εκπληκτικό ποσοστο γκολ στην Ολλανδία έχει το χάρισμα στο σκοράρισμα σαν τον Ρουντ αλλά είναι πιο ταγάρι σε κινήσεις.... Ο Μπενζεμά είναι ο νέος Ρονάλντο, εκπληκτική ικανότητα στο σκοράρισμα και γενικά τρομερά αθλητικός, γρήγορος και με αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση.... Τέλος ο Μπερμπάτοφ για μένα είναι ο εκλεκτός. Αλάνι, δυνατός ψηλά, καλά τελειώματα με την μπάλα κατω και παρόλο που είναι ψηλός έχει καταπληκτική τεχνική κατάρτιση. Θα δούμε πάντως φορ θέλουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... Ξύπνα Ξεκουτιασον, ξύπνα γιατί δεν θα πάρουμε τίποτα φέτος..... Ενάς φανατικός οπαδός της Γιουνάιτεντ |
Θέλω Ντίμιταρ.Τέλος.
|
22 γκολ σε 25 εμφανίσεις και συνεχίζει. Δώστε του από τώρα την Χρυσή Μπάλα....
Έλα και συ μωρή αρρώστια γορίλα, μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους.... http://www.lastkick.com/wp-content/P...rlos_Tevez.jpg Η Ίντερ συνεχίζει το βιολί της. Παίξτε κάποια λεφτά στην πιθανότητα να πάρει Τσουλου η Ίντερ. Έχει καλή ομάδα και τον καλύτερο επιθετικό αυτή την στιγμή πάνω στον πλανήτη.... http://static.blogo.it/calcioblog/ibrahimovic_03.jpg O Θεός Αντόνιο Κασσάνο έβαλε γκολ και αποθεώθηκε. Τι να μας πεις και συ ρε Μπάτζιο................ http://files.splinder.com/ed40f41437...cebb469cd.jpeg |
Παράθεση:
αφου ξερεις οτι η ιντερ θα βρει μπροστα της το μεγαθηριο Λιβερπουλ...:P.πως μπορεις να ισχυριζεσαι οτι θα παρει και το τσου λου;D |
Τι λέτε μωρέ, όλοι είστε γραφικότατοι! Άκου εκεί "φανατικός οπαδός της Γιουνάιτεντ"!:rofl::hehe: Ρε πάρτε το χαμπάρι, πλέον με Πάτο Ρονάλντο και απο πίσω ελεύθερος ο Κακά τελείωσαν τα όνειρα σας.
|
Παράθεση:
|
Εγώ με "φανατικούς οπαδούς της Γουνάιτεντ" δεν κάνω διάλογο. Σοβαρέψου, άλλαξε ομάδα και τα λέμε.:rofl:;p
|
Παράθεση:
Επίσης όποιος δεν έχει δει το Β ημίχρονο της Γιουνάιτεντ στον σαββατιατικο αγώνα με την Νιουκαστλ έχει χάσει δυνανότητα να δει πράγματα που κάνουμε στο pro σε real time.... Απίστευτα πράγματα από την Γιουνάιτεντ. Η Νιουκαστλ αντισταθηκε, μπορουσε να χε προηγηθει στην φάση του Όουεν και να χαμε αλλο ματς αλλά μετά το 1-0 άρχισε η κατηφόρα.... Επίσης είδα και Μίλαν lol γι' αυτο νίκησαν.... Πρώτη εμφάνιση του Παπια του Πατο και γκολ αλλά σόρρυ Κallia μα εγώ στέκομαι στην εμφάνιση του Εζεκιήλ Λαβέτσι που δεν μας απογοήτευσε εμάς τους φαν του (δλδ τον Καρμα και μένα :hehe:) και έδειξε πως θα γίνει ένας από τους top players στην γύρα..... |
οι Κ. Ρονάλντο, Τέβες και Ρούνει θα είχαν τώρα +5 γκολ ο καθένας αν είχες έναν Πίρλο στην μεσαία σου γραμμή αντί για τα γνωστά παλτά. Την πάσα που βγάζει στον Ρονάλντο ο Πίρλο δεν μπορεί ούτε να την διανοηθούν κάτι Άντερσον, Κάρικ, Χαρντγκριβς κτλ.
Και όσο για την απόδοση του Β ημιχρόνου νάνε καλά ο Γκίβεν και οι κόντρες... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:56. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin