![]() |
Απάντηση: Ξένα Πρωταθλήματα
|
Χτυπάτε και άλλο, θα τα αντέξω...
Νάνε καλά ο Φρέι Γατάκι...Είδες τι διαφορά είναι να έχεις κανονικό τερματοφύλακα αντί για ιμιτασιόν.. Εσύ Καλλιθέα ντρόπιασε λίγο τον θεσμό του Τσάμπιονς λιγκ με τα γίδια που έχεις για παίκτες…Μα να βλέπω κάτι Χάρντγκριβς(μου εκτελεί και όλα τα στημένα ο αθεόφοβος), κάτι Κάρικ που επειδή φοβάται να πλασάρει στην γωνία ανενόχλητος με την μπάλα στρωμένη το σουτάρει στο κέντρο…κάτι Βίντιτς. Εδώ κατάντησε ο Γκίγκς άμπαλος στα γερατειά του, σε κενό τέρμα επειδή η μπάλα δεν του στρώνεται στο αριστερό μου βάζει το εξωτερικό αντί το δεξί(γιατί προφανώς ούτε πλασέ σε κενό τέρμα δεν μπορεί να κάνει με το κακό του πόδι!!!) και η μπάλα πάει χάλια πάνω στον Τέρι. Οι άλλοι τουλάχιστον ήτανε άτυχοι γιατί τις ευκαιρίες τους τις τελειώσανε καλά απλά ήτανε άτυχοι που κατέληξαν στο δοκάρι. Εσείς απλά είστε άσχετοι, όλες τις ευκαιρίες σας τις στείλατε στο κέντρο είτε πάνω σε παίκτη είτε πάνω στο τέρμα. Αλλά έλα που κοιμήθηκε ο θεός και ακόμη και στα πέναλτυ σας άνοιξε ο κώλος…3 Τσάμπιονς λιγκ στα 80 χρόνια και τα δύο με υπέρτατες κωλοφαρδίες. Αν συνεχίσετε με αυτό τον ρυθμό σε καμιά 40-50 χρόνια να φτάσετε την Λίβερπούλ σε κατακτήσεις, καλά για Μίλαν άστο καλύτερα. Με την τακτική αντιποδοσφαίρου του Σιρ Τσίχλα φέτος με τριπλή ζώνη άμυνας, Ρούνει και Ρονάλντο να παίζουν και δεξί και αριστερό μπακ καμιά φορά καταφέρατε και το ακατόρθωτο. Να συμπαθούμε περισσότερο την Τσέλσι… Τουλάχιστον στην πιο αποτυχημένη χρονιά μας τα τελευταία 7-8 χρόνια σηκώσαμε 2 κούπες...Ώρα να πάρουμε και το Σκουντέτο του χρόνου. Θα επιστρέψουμε...με Σίλβιο δεν φοβάμαι τίποτα. |
Μόνο και μόνο το γκολ μπιλιάρδο της Τσέλσι και το ότι το ημίχρονο δεν έληξε 3-0 φαίνεται η κωλοφαρδία μας.-
|
Βίντιτς,Κάρικ,Όουεν άμπαλοι.ΟΚ.
Ναι,δεν έχω Αμπροζίνι και Μάσσιμο Όντο. |
Αμπροζίνι άμπαλος? Μάλιστα, εδώ γελάμε. Άλλο να έχεις έναν άμπαλο παίκτη και άλλο 4-5 βασικούς. Επίσης ο Όντο δεν είναι πλέον στο ρόστερ μας.
Επίσης το ότι το ματς έγινε 1-1 αντί για 3-0 δεν φταίει η τύχη σου, η ανικανότητα σου φταίει που τέτοιες ευκαιρίες(όλες) τις έστειλες στο κέντρο της εστίας. Πώς να μπει αν είσαι άμπαλος? Μια ευκαιρία είχε ένας ποιοτικός σου παίκτης και ο άνθρωπος την κάρφωσε στην γωνία την κεφαλιά. Και η συγκεκριμένη φάση ήτανε πολύ πιο δύσκολη από τις άλλες. Και στο ποδόσφαιρο όταν δεν τις βάζεις αυτές τις ευκαιρίες, το πληρώνεις. Νόμος του ποδοσφαίρου αλλά νάνε ο θεός καλά που κοιμόταν χτες...Κωλοφαρδία είναι να σε σώζει το δοκάρι, τρεις φορές κιόλας. |
Απροζίνι,Όντο εννοούσα για τελικούς.
Μιλας για αμπαλοσύνη όταν έχεις κάνει την υπέρτατη? 3-0,3-3 σε 8 λεπτά σε τελικό είναι κατόρθωμα να ισοφαριστείς.Ούτε ο Ολυμπιακός δεν το 'χει κάνει. |
Ακριβώς! Εγώ όμως τιμωρήθηκα, γιατί παρότι το 3-0 έγινε 3-3 μετά έχασα 2-3 άχαστες ευκαιρίες για το 4-3 ειδικά αυτή του Σέβα που είναι απαράδεκτο να το χάνει κανείς. Τις έχασα όμως και μου κόστισε την κούπα στα πέναλτι, εσένα όμως όχι δεν σου κόστισε αλλά και στα πέναλτι σου έφεξε...Σκάνδαλο η κωλοφαρδία σας στους τελικούς, άσε μην το συζητάς.
|
Συγγνώμη γιατί κωλόφαρδος χθες.Για τα δοκάρια?Κι εγώ έχασα εξ επαφής και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο γκολ τι πρέπει να γίνει δηλαδή.
Και το 99 εγώ το λέω ικανότητα και @@ να γυρίσω έναν τελικό ΤσουΛι στο 90+ κι όχι κωλοφαρδία. |
@@δια λέει...ούτε οι ίδιοι οι παίκτες σου και οι οπαδοί σου δεν το πίστευαν, πλάκα μου κάνεις? Σε όλο το ματς δεν υπάρχεις(δεν πρέπει να έχεις κάνει καν σούτ) και γίνεται μια αναμπουμπούλα από ένα κόρνερ στο 90 και το βάζεις. Σε οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να συμβεί αυτό αν έχει τέτοιο κώλο...
Πιο εξ επαφής έχασες μωρέ? Του Τέβες που δεν πρόλαβε την μπάλα? Αφού δεν την πρόλαβε τι να κάνουμε? Ευκαιρία πήγε να γίνει... |
Του Γκίγκς και του Κάρικ(μετά την κεφαλιά τι είναι δηλαδη)?
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:56. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin