|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Επειδή οι πατάτες δεν αναφέρονται στη Βίβλο, οι Σκωτσέζοι για πολλούς αιώνες δεν τις έτρωγαν. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Α και κατι αλλο που το λεω απο το καλοκαιρι αλλα η προπαγανδα των πολυμετοχικων το χει καλυψει
Ο ΠΑΟ εχει τον Ματος,τον Σιλβα και ολοι οι υπολοιποι ειναι μετριοι παιχτες και οποιος διαφωνει ας μου πει εναν παιχτη του ΠΑΟ επιπεδου τσαμπιονς λιγκ |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
O ΠΑΟ έχει άμυνα επιπέδου μέτριας ομάδας Α' Εθνικής. Οι υπόλοιπες γραμμές του είναι καλές και ειδικά το κέντρο του είναι πολύ καλό. Ιβάνσιτς ξέρει καντάρια μπάλα,ο Νίνης απορώ πως του τρώνε τη θέση Κλέιτον κ Χριστοδουλόπουλος. Και τα 5 γκολ που έφαγε στα 2 ματς προήλθαν από ατομικά λάθη των αμυντικών του. Τετράδα άμυνας τώρα Βύντρα-Γκούμας,Σαριέγκι-Σπυρόπουλος και τέρμα Γκαλίνοβιτς... Δηλαδή έλεος...
Χ και η Βέρντερ στο Μιλάνο, ζορίζουν άσχημα τα πράγματα για ΠΑΟ. Οι Κύπριοι σουτάρουν με ποσοστά μπάσκετ πάντως,δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Βλέπω πολυκοσμία στον καναπέ και στρίμωγμα...
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Βασικα δεν ειπαμε τιποτα σε αντιθεση με παναθηναικους που σε αντιστοιχη περιπτωση θα ειχαν ξεσαλωσει
Απλως βγαινει μια αγανακτηση γιατι πολλα μας τα κανατε με την πολυμετοχικη φουσκα φετος Εμεις θα μιλησουμε 9η αγωνιστικη αμα νικησουμε εσας και μονο |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
![]() (Στο θέμα μας..) Κανένα σχολιάκι για Cluj και Chelsea ;; Γιατί εδώ μερικοί μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με αυτή την υπερ-ομαδάρα όπως την αποκαλούν... | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Κλουζ δεν έχω δει καθόλου,ούτε καν φάσεις. Αλλά από εκεί που την είχαν για 0 βαθμούς στα 2 πρώτα ματς τελικά έχει 4,το Ουέφα σχεδόν εξασφαλισμένο και θα παλέψει για πρόκριση. Not bad...
Επίσης η Ατλέτικο θα σπείρει άσχημα φέτος. Επίσης να πω πως αυτό το μ@λακισμένο ο Μέσσι μου χάλασε το ταμείο. ![]() ![]() Ντάξει ρε παλικάρι,το καρφώνεις στο 87,οκ. Τι μου το κάνεις και όβερ στο 94 γαμώ το στανιό μου?? (Η πλάκα είναι πως είχα παίξει καταλάθως under αυτό το ματς αντί για την Ρόμα που θα το είχα χάσει από το ημίχρονο ) |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:12.

)
Υβριδικός τρόπος