|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η ηλεκτρική καρέκλα εφευρέθηκε από έναν οδοντίατρο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Παράθεση:
Εγω θα πονταρω τους λουζερ για ζευγαρι τελικου φετος.Με προσθηκη Κουαρεσμα εχουν πραγματικα τη πιο πληρη ομαδα τους εδω και 20 χρονια. | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παντως με τη σαμπντορια γκελαρε..
Ξερει κανεις τη σειρα των αγωνων του παο ?? |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Γ@μω τη γκαντεμια δλδ...στο δευτερο καναμε ματσαρα αλλα ημασταν ατυχοι.Μετα ρισκαραμε πολυ κ,δυστηχως,η Ιντερ δν τα συγχωρει αυτα.Αν συνεχισουμε ετσι δυσκολα θα αποκλειστουμε...ηρθε κ το Χ στη Γερμανια κι ολα καλα.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το σημερινο ματς.Κυριως απο το δευτερο ημιχρονο.Μολις ανεβηκε ο Σιλβα ανεβηκε ολη η ομαδα.Οπως κι οταν βγηκε ο Καρα...ελπιζω να καταλαβει ο Τεν Κατε οτι ειναι καλυτερα χωρις αυτον.Εκπληξη ο Μουν π εκανε πλ καλο ματς κ ο Κλειτον. Τωρα ολα κρινονται στην Κυπρο.Αν παμε οπως σημερα αντιο ευκολα. |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
καλα ενταξει τι κανει αυτη η ανορθωση...αν και δεν τον ειδα τον αγωνα μονο και μονο το γεγονος οτι κρατησε την βερντερ στο 0 και στο under μεσα στην εδρα της λεει πολλα....
καλα τι εκανε παλι η αρχηγαρα............................ τι γκολαρα εβαλε το ατομο......και εκει περα που εδειχνε οτι δεν μπορει ουτε να παρει τα ποδια του καθαρισε το παιχνιδι ευκολα και με τραυματισμο... τωρα βασικα ηθελα το ραζεον που λατρευε μαρσειγ για αντιπαραθεση , αλλα οντως η μαρσειγ επαιξε καλυτερα , αλλα η λιβερπουλ εχει αυτο το κατι που ελεγε και η γαρμπη που της δινει τις νικες στο τσου λου... και , μπαμπελ , αυτα αγορι μου δεν χανονται ουτε στη διαφημιση της φιατ........... |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Μαγική ατμόσφαιρα, πολλές ευκαιρίες... Γαμώ τα παιχνιδάκια και ας ήμαστε τόσο άτυχοι...
click to show @ Αλέξανδρο - Στην 3 ήμουν |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:51.

Υβριδικός τρόπος