|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατούν κατά τη διάρκεια της ζωής τους 185.000 χλμ. Τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3612 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3613 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Περίπου 1.000 ίσως και περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, περιμένοντας να φτάσει η αποστολή της ομάδας τους. Ισχυρή αστυνομική δύναμη υπάρχει σε κοντινή απόσταση από το προπονητήριο για να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα. Πάντως, κάποια μέλη της διοίκησης των Πειραιωτών έγιναν δέκτες παραπόνων από τους φιλάθλους που έχουν συγκεντρωθεί, παράπονα τα οποία αφορούσαν την βαριά ήττα από την ΑΕΚ.
sport-fm.gr Δεν τα βλέπω καλά τα αμάξια τους απόψε... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3616 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Δεν ειμαι απο αυτους που καταδικαζω την ομαδα απο ενα αποτελεσμα αλλα η σημερινη παρουσια στο γηπεδο ακομα και 0-0 να εληγε σηκωνει πολλες φαπες.Πληρης αδιαφορια και αναισθησια απο μερικα κωλοπαιδα ![]() | |
|
|
|
|
|
#3617 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
MOYAXAXAXAXAXA MOYAXAXAXAXAXA MOYAXAXAXAXAXA | |
|
|
|
|
|
|
#3619 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Άνθρωπα στα είπα εγώ!!!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΗΚΩΣΕ ΚΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ! Έτσι είναι ακόμη πρώτος.... ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Π Ο Ν Ο Σ ![]() Γιατί ρε ΑΟΧάρα μου;! Γιατί ρε;! Έχασε ο ΑΟΧ στα Ανώγεια, κέρδισε η Χερσόνησος και... τέρμα Πρωτάθλημα πάλι φέτος... Δε πειράζει... αρκεί να μη μας περάσει στη βαθμολογία ο Ηρόδοτος! ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ, ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ... ΑΟ ΧΑΝΙΑ, Blue Boys G-4 Defenders of the King... |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mazda 6 : 30-03-2008 στις 23:35. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:29.

!
?

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο