|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| O John Belavia, ένας αμερικανός μανιακός του τζόγου μετείχε σε 5.000 κληρώσεις δώρων και ποτέ δεν κέρδισε κάτι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Πάψε Μάνε....
Και τα παπούτσια μέσα όμως.... Ξυπνήστε ρεεεε.... Θέλω να βγει ο Μουσακάς στο τηλέφωνο που έλεγε για την ομαδάρα του Τζίγγερ.... Βγήκε αληθινός ο Καντονά13. Τέλλλλλλλλλλλλλλλλλος ΥΓ: Το σκέφτονται ακόμα για Ίβανσιτς? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
ΔΙΚΑΙΩΣΗ!! ![]() | |
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εεεετσιιιι.... Επιτελους απολαμβανω την αποθεωση που μου αξιζει. ![]() Και πρεπει να αισθανομαι πολυ τυχερος.... Αλλοι αναγνωριζονται μετα το θανατο τους ![]() Λοιπον για το παιχνιδι τωρα... Ωραιο ματσακι (αν εισαι Παναθηναϊκος τουλαχιστον ) με πολλα και ομαρφα γκολ. Σε απιστευτη μερα ο Ιβανσιτς, πολυ καλος και ο Ματος, οπως επισης και ο Καραγκουνης και τελος απο εμας μου αρεσε και η συμπαθεια μου ο Λουκας. Αααα, και μετα απο καιρο αποδεκτη εμφανιση απο Μορις (οσο μπορει να κρινει κανεις απο αυτο το ματς). Απο την ΑΕΚ τωρα δεν κατεβηκε και κανενας στο γηπεδο. Μονο ο Ριβαλντο κατι προσπαθουσε που συγχαρητηρια στον ανθρωπο 36 χρονων και παλεβε (οσο μπορουσε) μονος του και ο Μπουρμπος κατι εκανε... Κατα τα αλλα ΑΕΚ στο γηπεδο για μια ακομα φορα στα παιχνιδια μεταξυ μας δεν υπηρχεΥΓ: Σιγα σιγα θα αρχισουν οι "κωλοτουμπες". Βεβαια παλι στην πρωτη στραβη οι παικτες θα ειναι παλτα, ο Πεσειρο ταβερνιαρης κοκ... | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Cantona13 : 01-05-2008 στις 00:28. |
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Και λεγοντας κωλοτουμπες εννοουσα κυριως απο τις "δημοσιογραφαρες" και απο μερικους βαζελους που ελεγαν "3 θα φαμε" κλπ κλπ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:29.

Και λεγοντας κωλοτουμπες εννοουσα κυριως απο τις "δημοσιογραφαρες" και απο μερικους βαζελους που ελεγαν "3 θα φαμε" κλπ κλπ

Υβριδικός τρόπος