|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι αρουραίοι γεννούν κατά μέσο όρο 2.000 μικρά τι χρόνο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2007
![]() |
Με τα οσα γραφω δεν θιγω τη νοημοσυνη κανενος. Μαλλον θιγεσαι απο μονη σου και γι αυτο αποκαλεις αυτα που γραφω "γελοιοτητες". Αναρωτιεμαι απλα απο που πηγαζει η σιγουρια σου για την δολοφονικη προθεση του Γεωργιαδη. Σου ειπα μονο οτι ο Γεωργιαδης, κατα την αποψη μου, δεν ηθελε να χτυπησει τον αντιπαλο με τετοια δυναμη. Αλλωστε το σημειο τριβης δεν ειναι το οτι χτυπησε αλλα το πως.
Απο την αλλη το ηθος ενος ποδοσφαιριστη δεν κρινεται αποκλειστικα απο το πως συμπεριφερεται την ωρα του αγωνα σε ενα τραυματια αντιπαλο. Δεν ειχε καμια υποχρεωση να σκυψει πανω απο το κεφαλι του "αμοιρου" αντιπαλου και να ζητησει ενα υποκριτικο συγγνωμη οπως κανουν οι ποδοσφαιριστες στις περισσοτερες περιπτωσεις. Δεν ξερεις αλλωστε το κατα ποσο αυτο το "αναισθητο καθικι" (ουτε ο Jack The Ripper να 'ταν!) ενδιαφερθηκε για την υγεια του Καραμπελα (ή μηπως το ξερεις; ). Για το αν παλι ο Γεωργιαδης εχει χτυπησει κι αλλο αντιπαλο στο παρελθον με αποτελεσμα να του κοψει τη μπαλα, επετρεψε μου να διατηρω τις επιφυλαξεις μου σχετικα με εναν ανθρωπο -κατα τα φαινομενα- πολυ χαμηλων τονων. Ουτως ή αλλως δεν θα μπω στη διαδικασια να σκαλισω το ποινικο του μητρωο... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Το προχθεσινό. Αν ήμουν ο Καράμπελας ή θα του γ@#^&α το σπίτι με το που θα μπορούσα να περπατήσω ή θα περίμενα το επόμενο ματς για να τον σηκώσω τόσο ψηλά που να προλάβουν να βάλουν σεντόνι μέχρι να πέσει.- Το ίδιο ισχύει και για τον Τζιμπούρ και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό γιατί είναι 2η ή 3η φορά που το κάνει φέτος άλλο αν από τύχη δεν τραυματίστηκε ο Νούνιεζ. | |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
σου. Και μία ανακοίνωση σαν και αυτή που έβγαλε μια μέρα(!!!) μετά επειδή στα χώνει όλος ο κόσμος δεν αλλάζει τίποτα.Υ.Γ. Και σε ξαναρωτώ: Αν δεν ήθελε να τον χτυπήσει και πήγαινε για την μπάλα όπως υποστιρίζεις θα γυρνούσε την πλάτη και θα φευγε παρά την κραυγή του παιδιού που ακούστηκε ακόμα και μέσω της τηλεόρασης δεν θα έτρεχε να του δώσει το χέρι??? | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kallia : 13-02-2008 στις 14:54. |
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2007
![]() |
Παράθεση:
Τελος παντων, ο αποηχος του ντερμπυ κρατησε υπερβολικα πολυ. Ας το ληξουμε λοιπον, μια και δεν συγκλινουν οι αποψεις μας σε καμια περιπτωση. Απλα σου λεω μονο οτι αφορμη για το σχολιο μου ηταν οχι τοσο το περιεχομενο του κειμενου σου οσο το υφος του.... | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:37.

σου. Και μία ανακοίνωση σαν και αυτή που έβγαλε μια μέρα(!!!) μετά επειδή στα χώνει όλος ο κόσμος δεν αλλάζει τίποτα.
δεν θα έτρεχε να του δώσει το χέρι???

Υβριδικός τρόπος