Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Με τα οσα γραφω δεν θιγω τη νοημοσυνη κανενος. Μαλλον θιγεσαι απο μονη σου και γι αυτο αποκαλεις αυτα που γραφω "γελοιοτητες". Αναρωτιεμαι απλα απο που πηγαζει η σιγουρια σου για την δολοφονικη προθεση του Γεωργιαδη. Σου ειπα μονο οτι ο Γεωργιαδης, κατα την αποψη μου, δεν ηθελε να χτυπησει τον αντιπαλο με τετοια δυναμη. Αλλωστε το σημειο τριβης δεν ειναι το οτι χτυπησε αλλα το πως.
Απο την αλλη το ηθος ενος ποδοσφαιριστη δεν κρινεται αποκλειστικα απο το πως συμπεριφερεται την ωρα του αγωνα σε ενα τραυματια αντιπαλο. Δεν ειχε καμια υποχρεωση να σκυψει πανω απο το κεφαλι του "αμοιρου" αντιπαλου και να ζητησει ενα υποκριτικο συγγνωμη οπως κανουν οι ποδοσφαιριστες στις περισσοτερες περιπτωσεις. Δεν ξερεις αλλωστε το κατα ποσο αυτο το "αναισθητο καθικι" (ουτε ο Jack The Ripper να 'ταν!) ενδιαφερθηκε για την υγεια του Καραμπελα (ή μηπως το ξερεις; ).
Για το αν παλι ο Γεωργιαδης εχει χτυπησει κι αλλο αντιπαλο στο παρελθον με αποτελεσμα να του κοψει τη μπαλα, επετρεψε μου να διατηρω τις επιφυλαξεις μου σχετικα με εναν ανθρωπο -κατα τα φαινομενα- πολυ χαμηλων τονων. Ουτως ή αλλως δεν θα μπω στη διαδικασια να σκαλισω το ποινικο του μητρωο...
|