|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε στιγμή το 70% των οδηγών του κόσμου υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1323 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Επιστρεφει στην ενεργο δραση ο θεομουρλος Ρενε Χιγκιτα!!!
![]() http://www.contra.gr/Soccer/Venezuela/161385.html |
|
|
|
|
|
#1325 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Τι λες καλύτερος του Μπόρχα είναι; Α! Μια ερώτηση. Αν είσασταν ο Μπόρχα τι θα κάνατε όταν ο πιτσιρίκος σε δύο φάσεις έβαλε ένα γκολ ενώ αυτός σε 3 κανένα και όχι μόνο αλλά όλοι ξέραν ότι δεν πρόκειτε και μόνος με το τέρμα πάνω στον Τερματοφύλακα θα την στείλει. | |
|
|
|
|
|
|
#1326 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Αυτη η ερωτηση δεν υπαρχει.Φυσικα και ειναι καλυτερος.Δεν υπηρχε καμια περιπτωση να ειναι χειροτερος.Δηλαδη εσυ τι περιμενες να δεις?Να παρει τη μπαλα και να τους περασει ολους? | |
|
|
|
|
|
#1327 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Ολοι ειναι καλυτεροι του Μπορχα. Το θεμα ειναι να ειναι καλοι γενικοτερα, και ο Νουνιες φαινεται καλουλης.
Ενταξει εγω πιστευω δεν εχει ψυχραιμια οταν βρισκεται σε τετ α τετ. Ακομα και σημερα θυμαμαι ενα τετ α τετ. Οπου ανοιγει την μπαλα να περασει τον τερματοφυλακα (απ'τη λαθος μερια φυσικα), τον περναει, η μπαλα παει να βγει αουτ, την προλαβαινει, ο τερματοφυλακας ειναι πεσμενος για να καλυψει την κλειστη γωνια, ερχεται και ο αμυντικος με φορα κανοντας τακλιν, και ο Φελιξ αντι να κανει αλλη μια προσποιηση για να βρει κενο τερμα τραβαει το σουτ και παει πανω στον τερματοφυλακα. Ειλικρινα δεν εχω συναντησει αλλον ποδοσφαιριστη με τοσο αθλιο τελειωμα. Ο Ανατολακης αν βρεθει σε 4 τετ α τετ, θα τελειωσει το ενα, ο Μπορχα με τιποτα. Εγω χωρις πλακα πιστευω οτι ενας ψυχολογος ισως να βοηθουσε λιγο την κατασταση του. |
|
|
|
|
|
#1328 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Πάντως άμα παίξει ο Νούνθιες καλά , ο Τόρο συνεχίσει να παίζει καλά ως χαφ τότε ο Λεμονής θα έχει έναν πολύ ευχάριστο αλλά μεγάλης έντασης και μακράς διάρκειας πονοκέφαλο. 11άδα που βλέπω από αριστερά στα δεξιά επειδή είμαι αριστερόχειρας. Νικοπολίδης , Ραούλ Μπράβο , Σέζαρ , Μια μεταγραφή Στόπερ , Ζεβλέκοφ. Τζόλε , Τόρο , Λεντέσμα , Γκαλέτι , Καστίγιο , Κωνσταντίνου. Τι λέτε; Μετά τις δικές σας θα δούμε πως μπορούμε να τη αλλάξουμε. Βλέπετε είναι έξω ο Στολτίδης , ο Πατσατζόγλου αν είναι καλά , Ο Νούνιες , ο Κοβάσεβιτς. | |
|
|
|
|
|
|
#1329 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Δεν είσαι μακριά από την γνώμη που έχω σχηματίσει αλλά δείχνει ότι είναι Φορ κοπής μόνο για τα λατινικά πρωταθλήματα. Τον θυμόσαστε τον Άλβες. Έχω ακούσει ότι στην Λατινική Αμερική βάζει το ένα γκολ πίσω από το άλλο. | |
|
|
|
|
|
|
#1330 (permalink) |
|
![]() |
Τώρα που το θυμήθηκα και ο Γκέκας λένε ότι πάει πολύ καλά στα φιλικά με την νέα του ομάδα.
Μακάρι το συμπαθώ τόσο πολύ παρότι έπαιξε στομ αιώνιο αντίπαλο. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο