Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Slipknot
Ολοι ειναι καλυτεροι του Μπορχα. Το θεμα ειναι να ειναι καλοι γενικοτερα, και ο Νουνιες φαινεται καλουλης.
Ενταξει εγω πιστευω δεν εχει ψυχραιμια οταν βρισκεται σε τετ α τετ. Ακομα και σημερα θυμαμαι ενα τετ α τετ. Οπου ανοιγει την μπαλα να περασει τον τερματοφυλακα (απ'τη λαθος μερια φυσικα), τον περναει, η μπαλα παει να βγει αουτ, την προλαβαινει, ο τερματοφυλακας ειναι πεσμενος για να καλυψει την κλειστη γωνια, ερχεται και ο αμυντικος με φορα κανοντας τακλιν, και ο Φελιξ αντι να κανει αλλη μια προσποιηση για να βρει κενο τερμα τραβαει το σουτ και παει πανω στον τερματοφυλακα. Ειλικρινα δεν εχω συναντησει αλλον ποδοσφαιριστη με τοσο αθλιο τελειωμα. Ο Ανατολακης αν βρεθει σε 4 τετ α τετ, θα τελειωσει το ενα, ο Μπορχα με τιποτα. Εγω χωρις πλακα πιστευω οτι ενας ψυχολογος ισως να βοηθουσε λιγο την κατασταση του.
|
Δεν είσαι μακριά από την γνώμη που έχω σχηματίσει αλλά δείχνει ότι είναι Φορ κοπής μόνο για τα λατινικά πρωταθλήματα.
Τον θυμόσαστε τον Άλβες. Έχω ακούσει ότι στην Λατινική Αμερική βάζει το ένα γκολ πίσω από το άλλο.