Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-07-2007, 03:40   #1327 (permalink)
Slipknot
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Dionisisp Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι λες καλύτερος του Μπόρχα είναι;
Ολοι ειναι καλυτεροι του Μπορχα. Το θεμα ειναι να ειναι καλοι γενικοτερα, και ο Νουνιες φαινεται καλουλης.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Dionisisp Εμφάνιση μηνυμάτων
Α! Μια ερώτηση. Αν είσασταν ο Μπόρχα τι θα κάνατε όταν ο πιτσιρίκος σε δύο φάσεις έβαλε ένα γκολ ενώ αυτός σε 3 κανένα και όχι μόνο αλλά όλοι ξέραν ότι δεν πρόκειτε και μόνος με το τέρμα πάνω στον Τερματοφύλακα θα την στείλει.
Ενταξει εγω πιστευω δεν εχει ψυχραιμια οταν βρισκεται σε τετ α τετ. Ακομα και σημερα θυμαμαι ενα τετ α τετ. Οπου ανοιγει την μπαλα να περασει τον τερματοφυλακα (απ'τη λαθος μερια φυσικα), τον περναει, η μπαλα παει να βγει αουτ, την προλαβαινει, ο τερματοφυλακας ειναι πεσμενος για να καλυψει την κλειστη γωνια, ερχεται και ο αμυντικος με φορα κανοντας τακλιν, και ο Φελιξ αντι να κανει αλλη μια προσποιηση για να βρει κενο τερμα τραβαει το σουτ και παει πανω στον τερματοφυλακα. Ειλικρινα δεν εχω συναντησει αλλον ποδοσφαιριστη με τοσο αθλιο τελειωμα. Ο Ανατολακης αν βρεθει σε 4 τετ α τετ, θα τελειωσει το ενα, ο Μπορχα με τιποτα. Εγω χωρις πλακα πιστευω οτι ενας ψυχολογος ισως να βοηθουσε λιγο την κατασταση του.

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση