Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Dionisisp
Τι λες καλύτερος του Μπόρχα είναι;
|
Ολοι ειναι καλυτεροι του Μπορχα. Το θεμα ειναι να ειναι καλοι γενικοτερα, και ο Νουνιες φαινεται καλουλης.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Dionisisp
Α! Μια ερώτηση. Αν είσασταν ο Μπόρχα τι θα κάνατε όταν ο πιτσιρίκος σε δύο φάσεις έβαλε ένα γκολ ενώ αυτός σε 3 κανένα και όχι μόνο αλλά όλοι ξέραν ότι δεν πρόκειτε και μόνος με το τέρμα πάνω στον Τερματοφύλακα θα την στείλει.
|
Ενταξει εγω πιστευω δεν εχει ψυχραιμια οταν βρισκεται σε τετ α τετ. Ακομα και σημερα θυμαμαι ενα τετ α τετ. Οπου ανοιγει την μπαλα να περασει τον τερματοφυλακα (απ'τη λαθος μερια φυσικα), τον περναει, η μπαλα παει να βγει αουτ, την προλαβαινει, ο τερματοφυλακας ειναι πεσμενος για να καλυψει την κλειστη γωνια, ερχεται και ο αμυντικος με φορα κανοντας τακλιν, και ο Φελιξ αντι να κανει αλλη μια προσποιηση για να βρει κενο τερμα τραβαει το σουτ και παει πανω στον τερματοφυλακα. Ειλικρινα δεν εχω συναντησει αλλον ποδοσφαιριστη με τοσο αθλιο τελειωμα. Ο Ανατολακης αν βρεθει σε 4 τετ α τετ, θα τελειωσει το ενα, ο Μπορχα με τιποτα. Εγω χωρις πλακα πιστευω οτι ενας ψυχολογος ισως να βοηθουσε λιγο την κατασταση του.