|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το "Σύστημα Συντεταγμένων", παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ' ένα ταβάνι με πλακάκια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Παράθεση:
Ναι το ειδα.Ο Τζιμπα δεν σταματιεται με τιποτα.Το παλεψε η Ρωσια αλλα ειναι αχτυπητοι οι Βραζιλιανοι.Ειναι και το μονο αθλημα που τους συμπαθω. | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Ο Ζιλμπερτο Γκοντόι Φίλο "Τζιμπα" είναι παικταράς και είναι στάνταρ ο Πελέ του βόλει..... Έχει βέβαια το κουσούρι να καπνίζει μπάφο αλλά δεν πειράζει εμείς τον πάμε....
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Βασικα ειναι το πρωτο βιντεο που βλεπω να κανει κατι ο Νουνιες. Μεχρι προτινος το μονο που ειχα δει ηταν εκεινο το γκολ απ'του διαολου τη μανα. Ε αν βγει και αυτος Borja να μην ξαναπαρουμε παικτη απο Λατινικη Αμερικη.
Και πρεπει να πω οτι ειδα αυτο και στεναχωρηθηκα πολυ. Το wikipedia επεσε πολυ στα ματια μου. Γιατι τοσες λιγες γραμμες για μια τοσο τεραστια μορφη κυριοι? Ντροπη. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΡΕ ΛΑΡΑ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ??? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Αναφέροντας το πλήρες όνομα του Τζίμπα μου δείχνεις ότι ξέρεις πολύ καλά σε τι αναφέρομαι και ότι βλέπεις βόλεϊ. Δεν ξέρω πόσο συχνά αλλά βλέπω ότι το ψιλοκατέχεις ( όπως και εγώ ειδικοί δεν μπορούμε να είμαστε μόνο να λέμε την άποψη μας ) άρα θα σου πω μια γνώμη που έχω να δω αν συμφωνείς. Πιστεύω πως η ομάδα της Βραζιλίας στο βόλεϊ αυτήν την στιγμή ίσως για μένα σίγουρα με βραζιλία του 70 στο Ποδόσφαιρο. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τώρα για τον τελικό του Κόπα Αμέρικα είμαι πολύ χαρούμενος και περίμενα τόσο πολύ αυτή την νίκη μόνο για να δω τι θα λέτε όλοι οι οπαδοί την Αργεντινής που όπως άκουγα στο ραδιόφωνο το είχαν σίγουρο ότι θα το πάρουν χωρίς να παίξουν. Δεν πειράζει. Όποτε υπάρχουν ομάδες σαν την Βραζιλία και Αργεντινή κανένας δεν πρέπει να τις ξεγράφει με όποιους και αν έχουν στην 11άδα. | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Απλά όταν ο ΠΑΟ είχε φέρει τον Νασιμέντο είχα αρχίσει να βλέπω Βραζιλία και από τότε γουσταρα γιατί παίζαν και παίζουν ακομα σπουδαίο βόλει. Και αυτή η Βραζιλια πρέπει να είναι μια από τις τοπ ομάδες που έχει βγάλει η χώρα του καφέ σε όλα τα ομαδικά σπορ. Τζιμπα, Ροντριγκαο, Νταντε, Νασιμέντο, Χέλερ είναι ογκόλιθοι σαν παίκτες.... | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:04.

Υβριδικός τρόπος