|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Peugeot αγόρασε από παλιά τα δικαιώματα ώστε τα μοντέλα της να έχουν ονόματα τους αριθμούς από το 101-909; για να καμουφλάρεται με το μηδέν η τρύπα της μανιβέλας! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1242 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Πρώτα απ' όλα καλησπέρα , καλημέρα όπως θέλετε. Για όσους δεν με θυμούνται μπήκα στο Forum πριν κάτι μήνες πριν αλλάξει ήταν τότε στον Μανούσακα μέσα.
Ξέρω έχω πολύ καιρό να δώσω σημεία ζωής ένεκα της ζωής που κάνουμε πολύ τρέξιμο αλλά από σήμερα θα λέω τις απόψεις μου ( βλακείες , χαζομάρες , σωστές , λάθος , έξυπνες , ατακαδόρικες εσείς θα το κρίνετε ) πιο συχνά Παράθεση:
Η Αργεντινή που έχασε δηλαδή τι είναι; Σε αφήνω να δώσεις εσύ απάντηση κυρίως στον εαυτό σου. Από την ώρα που μειώνουμε τον αντίπαλο πάει να πει όταν χάνουμε ότι είμαστε χειρότεροι από αυτούς | |
|
|
|
|
|
|
#1243 (permalink) |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς που έχετε Nova παρακολουθήσατε το Final 6 του του World League στο Βόλλεϋ.
Εγώ που το είδα πάντως απόλαυσα όλους τους αγώνες πιο πολύ από το Copa America. Φοβεροί αγώνες όλοι σε φοβερό τέμπο με φοβερή ταχύτητα , συνδιασμούς κτλ. Νικητές βέβαια οι Βραζιλιάνοι το 5ο στην σειρά και μόνο με μια ήττα από την Βουλγαρία η πρώτη από πέρσι. |
|
|
|
|
|
|
#1244 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Η Αργεντινή είναι από τις πιο λούζερ εθνικές ομάδες του κόσμου. Όταν έλεγα ότι είναι η Ιταλία της λατινικής αμερικής, gatoni, προφανώς δεν αναφερόμουν στα αγωνιστικά, αλλά στα τριγύρω (οπαδοί, αντίληψη για το ποδόσφαιρο, παιχνίδι "αλάνας", υπερβολή, μη καθεστωτική νοοτροπία κτλ). Η εθνική Ιταλίας δεν θα κατέβαινε ποτέ να παίξει έτσι τελικό διοργάνωσης
Το σχήμα που κατέβασε η Αργεντινή ήταν για να χάσει. Αν ήμουν οπαδός της Μπαρτσελόνα θα ανησυχούσα γι' αυτά που είδα από τον Μιλίτο. Ο Χάιντσε δεν υπαρχει κλασικά. Από εκεί και πέρα ξεκινάς για σέντερ φορ τους Μέσι-Τέβεζ; Όταν δεν έφευγαν στα πλάγια (έμενε όλη η επίθεση άδεια), τους έκοβαν οι βραζιλιάνοι, αρκετά έξω από την περιοχή. Έβγαιναν ακραίοι ο άμπαλος ο Καμπιάσο (αριστερά) και ο Βερόν (δεξιά). Δεν πας πουθενά έτσι. Αντί να ξεκινήσεις με χαφ: Μασεράνο, Βερόν ή Καμπιάσο, Ρικέλμε Δεξιά-αριστερά: Τέβεζ, Μέσι και κορυφή τον Όμπιγουαν ή τον Μιλίτο. Οι Βραζιλιάνοι κλείστηκαν πίσω και με τους πάρα πολύ γρήγορους Λοβ, Ρομπίνιο, Ντάνι Άλβες τους πέταξαν φυσιολογικά 3 μπαλάκια. Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία δεν γίνεται τίποτα για την Αργεντινή. |
|
|
|
|
|
#1247 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Ο Βαγκνερ της Αγαπης είναι παλικάρι. Το χω ξαναγράψει και στο παλιο φορουμ πως αυτό που με εντυπωσιαζει πάνω του είναι που ενώ είναι ένα μετρο και ένα μιλκο έχει κινησιολογια φορ τύπου Κραουτς. Σπάει δλδ μπάλες, τραβάει κοσμο πάνω του και άλλα τέτοια. Αλλά το πιο μαγικό με την πάρτη του είναι πως μπορεί και παίρνει την μπάλα με πλάτη και βρίσκει πάντα τρόπο να στριβει, να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και να βγαίνει φάτσα με το τέρμα....
Ο Ρομπινιο χθες έπαιξε στην τρύπα και δεν έκανε λάθος πάσα. Άνοιγε πολύ ομορφα το παιχνίδι και γενικά ήταν περισσότερο ουσιαστικός απ' ότι θεαματικος. Μου φαίνεται ψιλοκαταλαβε πως πρέπει να κοψει τις πολλες ντριμπλες.... ![]() Επίσης ο Ελάνο, ο Ντ. Αλβες και ο Μαικόν (δηλ. όλη η δεξιά πλευρά της Βραζιλίας) ήταν πολύ εντυπωσιακοί.... Γενικά οι Βραζιλιάνοι αυτό που είχαν ήταν ότι παίζαν με την μια και δεν κάναν και λάθος πάσες.... |
|
|
|
|
|
|
#1248 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ο αιμαρ χτες ηταν αυτος που φορουσε το νουμερο 13.δεν φαινοταν καθαρα η εικονα για αυτο ρωταω...
γιατι αν ηταν αυτος,,εχει καταστραφει παρα πολυ το παλικαρι.καποτε τον θεωρουσα τον καλυτερο στη θεση του και τωρα δεν μπορει να τραβηξει ουτε ενα σουτ.. |
|
|
|
|
#1249 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Χτες αν δε το κατάλαβες ήτανε ο χειρότερος παίκτης αν όχι όλης της Βραζιλίας, σίγουρα από τους παίκτες από την μέση και μπροστά. Πρώτον, στην επίθεση εγώ τον θυμάμαι τουλάχιστον 3-4 φορές να πουλάει την μπάλα είτε με λάθος άνοιγμα που την κλέβουνε είτε λάθος πάσα. Ο Έλανο έβγαλε την μπαλιά για το πρώτο γκολ μετά τραυματίστηκε, ο Άλβες έβαλε το τρίτο, έφτιαξε το δεύτερο, ο Μπατίστα έβαλε το πρώτο και ο Λοβ έφτιαξε το τρίτο. Ο Ρομπίνιο χτες δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ, δεν φάνηκε... ούτε καν απείλησε...Ο συγκεκριμένος παίκτης για μένα έχει τρανταχτά ελαττώματα που δε θα του επιτρέψουν ποτέ να γίνει παίκτης παγκόσμιας κλάσης(χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά μόνο το δεξί του πόδι, έχει μέτριο σουτ και είναι υπερβολικά αδύναμος και εκτοπίζεται πανεύκολα).
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:56.

cker,burn
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο