|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Μέριλιν Μονρό είχε έξι δάκτυλα στα πόδια της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1082 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Δεν ειπε κανεις αυτο ουτε καν εκεινες τις μερες που μαστε και ανεβασμενοι. Απλα λεγαμε νταξει ειμαστε σκατοκωλοφαρδοι, παιζουμε φουλ αμυνα και χαιρομασταν αυτο που μας συνεβαινε
|
|
|
|
|
|
|
#1084 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
για το γουεμπλευ του βαζελου σου βρωμαει φιλε?
|
|
|
|
|
|
|
#1085 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
1ον)που ξερεις οτι ειμαι βαζελος?2ον)οχι ρε δν μ βρωμαει
!! επειδη βγηκε η ηλιθεια γυναικα του μεγαλου παπαδοπουλου για να πει οτι της κατεβαινε?τωρα το θυμηθηκε και αυτη μετα απο 30 χρονια?μηπως ειναι βαλτη και αυτη παο καποιον αλλο?τεσπα δν ξερω και δεν προκειται να ξανασχοληθω.. |
|
|
|
|
|
#1086 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
μου κουνιούνται.Το πήραμε γιατί είχαμε πολύ τύχη με Τσεχία,Ισπανία και γιατί στα άλλα ματς παίξαμε στα ίσια και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Γιατί είχαμε σφιχτό σύνολο που έχανε πολύ δύσκολα (θυμηθείτε το αήττητο σερί πριν το Euro),γιατί σχεδόν όλοι οι παίχτες μας βρέθηκαν στην καλύτερη φόρμα της καριέρας τους τότε, γιατί οι μεγάλες ομάδες της διοργάνωσης είχαν ξεζουμισμένους παίχτες χωρίς δυνάμεις (Γάλλοι,Άγγλοι,Ιταλοί) και γιατί οι Πορτογάλοι είναι υπερλούζερς και θα χάνανε και από το Αζερμπαϊτζάν στον τελικό. Και επειδή δεν αντέχω να μην πω την καφρίλα μου: Το πήραμε γιατί έχουμε μεγάλα ![]() Για το γκολ τι να πω... Όποτε το βλέπω ανατριχιάζω το ίδιο,απίστευτο βράδυ εκείνο. Το ματς το βλέπαμε στον μόλο στην Πάτρα σε γιγαντοοθόνη (απίστευτα πολύς κόσμος) και όταν κερδίσαμε το κόρνερ σηκώνονται όλοι και κάνουν το κλασικό "οοοοοο" με τα χέρια μπροστά. Λέμε με ένα φίλο μου "Τι χαίρονται ρε οι μ@λάκες,δεν μπαίνει ποτέ έτσι!" Και μετά την "δικαίωση" μας ( ![]() ) έχω βρεθεί αγκαλιασμένος με 5-6 άγνωστους (και άγνωστες )... Η απόλυτη έκσταση εκείνες οι στιγμές... Πάλι καλά που έφτιαξε η φωνή στο 2ήμερο μέχρι τον τελικό και δεν τον είδα στη μούγκα!Γι' αυτό άντε και γ@μηθείτε που θα μου τα βγάλετε στημένα! | |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 01-07-2007 στις 15:06. |
||
|
|
|
|
|
#1087 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
) παπαδοπουλου και οχι ο δικος σου γνωστος απο την ΕΠΟ?![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1088 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
ρε πουτη μου δν ειπα εγω τπτ τετοιο μπορει και το παλικαρι να εκανε την πλακα του μαζι μου..εγω οφειλω ομως να πω την αποψη μου και τα γεγονοτα..τωρα το κατα ποσο ειναι αληθινα αυτα.??μεγαλος το ειπα για χαβαλε..αμαν..και οσο για το αν ειμαι ελληνας...δν θα πειραχτω και να μου βρισεις την μανα αληθεια γτ θα ξερω οτι κανεις πλακα αλλα στην εθνικοτητα μου δν χωραν πλακες.πλζ σεβασου το
![]() |
|
|
|
|
|
#1089 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:12.

τι μου!)

!! επειδη βγηκε η ηλιθεια γυναικα του μεγαλου παπαδοπουλου για να πει οτι της κατεβαινε?τωρα το θυμηθηκε και αυτη μετα απο 30 χρονια?μηπως ειναι βαλτη και αυτη παο καποιον αλλο?τεσπα δν ξερω και δεν προκειται να ξανασχοληθω..

) παπαδοπουλου και οχι ο δικος σου γνωστος απο την ΕΠΟ?

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο