Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-07-2007, 15:04   #1086 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο prokroustis Εμφάνιση μηνυμάτων
χεχε ετσι ειναι!αλλα εμενα ενταξει ολα καλα και ολα ωραια αλλα κατι μου βρωμαει και δν θα σταματησει να μου βρωμαει ποτε..
Ρε δεν με αφοδεύετε όλοι οι συνομοσιολόγοι που αυτά τα 4-5 γαμοπράγματα που έχουμε να βλέπουμε και να χαμογελάμε θέλετε να τα δηλητηριάσετε; Στημένο και κόντρα στημένο και λαδώσαμε και ραντίσαμε και τα μου κουνιούνται.

Το πήραμε γιατί είχαμε πολύ τύχη με Τσεχία,Ισπανία και γιατί στα άλλα ματς παίξαμε στα ίσια και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Γιατί είχαμε σφιχτό σύνολο που έχανε πολύ δύσκολα (θυμηθείτε το αήττητο σερί πριν το Euro),γιατί σχεδόν όλοι οι παίχτες μας βρέθηκαν στην καλύτερη φόρμα της καριέρας τους τότε, γιατί οι μεγάλες ομάδες της διοργάνωσης είχαν ξεζουμισμένους παίχτες χωρίς δυνάμεις (Γάλλοι,Άγγλοι,Ιταλοί) και γιατί οι Πορτογάλοι είναι υπερλούζερς και θα χάνανε και από το Αζερμπαϊτζάν στον τελικό.
Και επειδή δεν αντέχω να μην πω την καφρίλα μου:

Το πήραμε γιατί έχουμε μεγάλα

Για το γκολ τι να πω... Όποτε το βλέπω ανατριχιάζω το ίδιο,απίστευτο βράδυ εκείνο. Το ματς το βλέπαμε στον μόλο στην Πάτρα σε γιγαντοοθόνη (απίστευτα πολύς κόσμος) και όταν κερδίσαμε το κόρνερ σηκώνονται όλοι και κάνουν το κλασικό "οοοοοο" με τα χέρια μπροστά. Λέμε με ένα φίλο μου "Τι χαίρονται ρε οι μ@λάκες,δεν μπαίνει ποτέ έτσι!" Και μετά την "δικαίωση" μας () έχω βρεθεί αγκαλιασμένος με 5-6 άγνωστους (και άγνωστες )... Η απόλυτη έκσταση εκείνες οι στιγμές... Πάλι καλά που έφτιαξε η φωνή στο 2ήμερο μέχρι τον τελικό και δεν τον είδα στη μούγκα!

Γι' αυτό άντε και γ@μηθείτε που θα μου τα βγάλετε στημένα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 01-07-2007 στις 15:06.
Ο χρήστης gatoni δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση