|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στο Empire State Building χρειάστηκαν πάνω 10.000.000 τούβλα για την κατασκευή του. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1041 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Παντως θα μπορουσε να αγορασει και τον Δημουτσο απ'τον Παναθηναικο... Λενε οτι ειναι πολυ καλος παικτης. | |
|
|
|
|
|
#1043 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Συμφωνω χωρις να λεω οτι ειναι αχρηστος! Και ναι ειμαι κομπλεξικος! Μπορει να ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα ειναι σκ*τοχαρακτηρας! Και αυτο δεν βγαινει μονο προς τα εξω απο τους "κακους" (εδω γελαμε) δημοσιογραφους αλλα μου το εχουν πει και γαυροι που τα γνωριζουν απο μεσα τα πραγματα του Ολυμπιακου! Τωρα βεβαια θα μου πειτε γιατι ειναι καλυτεροι αυτοι που εχει η Εθνικη! Οχι δεν ειναι καλυτεροι απλα δεν μπορω να υποστηριζω καποιον που εχω σκυλοβρισει! Και πραγματι ωραιο γκολ | |
|
|
|
|
|
|
#1044 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια. ο καστίγιο θα μπορούσε να είναι ίσως ο πιο πολύτιμος επιθετικός της εθνικής μας. το παλικάρι όσο και να μου είναι αχώνευτο ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, ενώ και όρεξη έχει να διακριθεί. αυτό το τελευταίο μάλλον είναι που τον οδήγηε και στο μεξικό αφού κάθε 4 χρόνια θα παίζει σε μουντιάλ και κάθε 2 σε κοπα αμέρικα...
|
|
|
|
|
|
|
#1045 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
Μπαλαδορο σαν τον Καστιγιο δεν εχουμε. Και ειναι τσαμπουκας και λατινος και τον παμε με 1000 και ας εχει στοιχησει στην ομαδα αρκετες φορες. Απο την αλλη, δεν ξερω αν θα ταιριαζε στην εθνικη, που οι μισοι θα τον κοιτανε με μισο ματι. Στο μεξικο εχει πιο ποιοτικους συμπαικτες, υπαρχουν και αλλοι παικτες στο στυλ του, ανεχονται και την υπερβολη στην ντριμπλα κλπ, παιζουν πολυ πιο γρηγορα και πειτε με ανωμαλο αλλα του παει και το πρασινο του μεξικου ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1046 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Αυτοι οι μυρωδιαδες που νομιζουν οτι γνωριζουν μας εχουν καψει τοσα χρονια.Και δε μιλαω μονο για Νερι.Γενικοτερα λεω... | |
|
|
|
|
|
#1047 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Το να λεει καποιος οτι για τον Νερι ειναι καλυτερα να αγωνιστει με το Μεξικο το βρισκω σωστο και λογικο, για τους λογους που ανεφεραν ο Basilis7hh και ο Xavier. Πιθανοτατα και γω στη θεση του θα εκανα το ιδιο.
Το να λεει ομως καποιος οτι δεν θα εκανε καλο στην Εθνικη μας το βρισκω παραλογο, ειδικα απ'τη στιγμη που δεν εχουμε καν παικτη στην θεση του. Πιστευω πως ειδικα με την αγωνιστικη εικονα που παρουσιαζει η εθνικη μας καποιες φορες (υπνος επιθετικα), ο Καστιγιο θα μπορουσε να λυσει καποια προβληματα. Στη τελικη αυτα περι κακου κλιματος στα αποδυτηρια τα βρισκω βλακειες, αφου ο Καστιγιο συνηθως κανει μανουρες με αντιπαλους και οχι τοσο με συμπαικτες. Ο μονος κινδυνος θα ηταν αν τον εβλεπαν τα υπολοιπα μελη της εθνικης με μισο ματι. |
|
|
|
|
|
#1049 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
αυτο με την ελληνικη καταγωγη ισχυει αλλα μην το αναφερεις πουθενα γιατι θα σε παρουν με τις ντοματες. λες και δεν εχεις δει ξενο να αγωνιζεται σε ασχετη εθνικη ομαδα. η λες και δεν ξερεις τι παιζει με τα διαβατηρια και την υπηκοοτητα.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10 (0 μέλη και 10 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:43.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο