WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Fight Club @ SuperSport FM 94.6
Μεγάλες Αλήθειες
Στο Empire State Building χρειάστηκαν πάνω 10.000.000 τούβλα για την κατασκευή του.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-06-2007, 16:10   #1041 (permalink)
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εσεαν τι σε νοιαζει ρε;

Εσυ θα τα παρεις ή θα τα δωσει ο Κοκκαλης στη γυναικα του Μορφεο για να ερθει Ελλαδα;
Δεν ξερω μπορει να τα αξιοποιησει σε αλλες μεταγραφες. Ναι ξερω για τον Κοκκαλη μιλαμε αλλα αν παρει π.χ. 7-8 μυρια δεν γινεται να μην κανει μια καλη μεταγραφη.

Παντως θα μπορουσε να αγορασει και τον Δημουτσο απ'τον Παναθηναικο... Λενε οτι ειναι πολυ καλος παικτης.

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-06-2007, 18:56   #1042 (permalink)
Αλέξανδρος

Το avatar του χρήστη greekfansws

Περιοχή: Κλειστή Λόγω Έργων
greekfansws is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην greekfansws

Γιατί θέλατε Καστίγιο στην εθνική εσείς; Μην τρελαθούμε τώρα καλά έκανε και πήγε στο Μεξικό....

And Nothing else matters...
Ο χρήστης greekfansws δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-06-2007, 19:10   #1043 (permalink)
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Slipknot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως θα μπορουσε να αγορασει και τον Δημουτσο απ'τον Παναθηναικο... Λενε οτι ειναι πολυ καλος παικτης.
Δεν λενε... Ειναι! Επειδη τον εχω δει κιολα πιστεψε με εχει την ικανοτητα να γινει τρομερο παιχτακι! Αρκει βεβαια να τον προσεξουν ο Παναθηναϊκος, ο Πεσέιρο και (κυρίως) οι δημοσιογραφοι να μην τον καψουν!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο greekfansws Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί θέλατε Καστίγιο στην εθνική εσείς; Μην τρελαθούμε τώρα καλά έκανε και πήγε στο Μεξικό....
Συμφωνω χωρις να λεω οτι ειναι αχρηστος! Και ναι ειμαι κομπλεξικος! Μπορει να ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα ειναι σκ*τοχαρακτηρας! Και αυτο δεν βγαινει μονο προς τα εξω απο τους "κακους" (εδω γελαμε) δημοσιογραφους αλλα μου το εχουν πει και γαυροι που τα γνωριζουν απο μεσα τα πραγματα του Ολυμπιακου! Τωρα βεβαια θα μου πειτε γιατι ειναι καλυτεροι αυτοι που εχει η Εθνικη! Οχι δεν ειναι καλυτεροι απλα δεν μπορω να υποστηριζω καποιον που εχω σκυλοβρισει! Και πραγματι ωραιο γκολ
Παλιά 28-06-2007, 20:35   #1044 (permalink)
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier

Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια. ο καστίγιο θα μπορούσε να είναι ίσως ο πιο πολύτιμος επιθετικός της εθνικής μας. το παλικάρι όσο και να μου είναι αχώνευτο ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, ενώ και όρεξη έχει να διακριθεί. αυτό το τελευταίο μάλλον είναι που τον οδήγηε και στο μεξικό αφού κάθε 4 χρόνια θα παίζει σε μουντιάλ και κάθε 2 σε κοπα αμέρικα...
Παλιά 28-06-2007, 20:39   #1045 (permalink)
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν λενε... Ειναι! Επειδη τον εχω δει κιολα πιστεψε με εχει την ικανοτητα να γινει τρομερο παιχτακι! Αρκει βεβαια να τον προσεξουν ο Παναθηναϊκος, ο Πεσέιρο και (κυρίως) οι δημοσιογραφοι να μην τον καψουν!

Συμφωνω χωρις να λεω οτι ειναι αχρηστος! Και ναι ειμαι κομπλεξικος! Μπορει να ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα ειναι σκ*τοχαρακτηρας! Και αυτο δεν βγαινει μονο προς τα εξω απο τους "κακους" (εδω γελαμε) δημοσιογραφους αλλα μου το εχουν πει και γαυροι που τα γνωριζουν απο μεσα τα πραγματα του Ολυμπιακου! Τωρα βεβαια θα μου πειτε γιατι ειναι καλυτεροι αυτοι που εχει η Εθνικη! Οχι δεν ειναι καλυτεροι απλα δεν μπορω να υποστηριζω καποιον που εχω σκυλοβρισει! Και πραγματι ωραιο γκολ
τελικα οι δημοσιογραφοι ειναι κακοι η οχι?? επηρεαζουν η οχι??

Μπαλαδορο σαν τον Καστιγιο δεν εχουμε. Και ειναι τσαμπουκας και λατινος και τον παμε με 1000 και ας εχει στοιχησει στην ομαδα αρκετες φορες.

Απο την αλλη, δεν ξερω αν θα ταιριαζε στην εθνικη, που οι μισοι θα τον κοιτανε με μισο ματι. Στο μεξικο εχει πιο ποιοτικους συμπαικτες, υπαρχουν και αλλοι παικτες στο στυλ του, ανεχονται και την υπερβολη στην ντριμπλα κλπ, παιζουν πολυ πιο γρηγορα και πειτε με ανωμαλο αλλα του παει και το πρασινο του μεξικου
Παλιά 28-06-2007, 21:55   #1046 (permalink)
belluschi-mania

Το avatar του χρήστη anthropas

Περιοχή: Καμινια-Πειραιας
anthropas is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην anthropas

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτοι οι μυρωδιαδες που νομιζουν οτι γνωριζουν μας εχουν καψει τοσα χρονια.Και δε μιλαω μονο για Νερι.Γενικοτερα λεω...
Παλιά 28-06-2007, 22:57   #1047 (permalink)
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot

Το να λεει καποιος οτι για τον Νερι ειναι καλυτερα να αγωνιστει με το Μεξικο το βρισκω σωστο και λογικο, για τους λογους που ανεφεραν ο Basilis7hh και ο Xavier. Πιθανοτατα και γω στη θεση του θα εκανα το ιδιο.
Το να λεει ομως καποιος οτι δεν θα εκανε καλο στην Εθνικη μας το βρισκω παραλογο, ειδικα απ'τη στιγμη που δεν εχουμε καν παικτη στην θεση του. Πιστευω πως ειδικα με την αγωνιστικη εικονα που παρουσιαζει η εθνικη μας καποιες φορες (υπνος επιθετικα), ο Καστιγιο θα μπορουσε να λυσει καποια προβληματα. Στη τελικη αυτα περι κακου κλιματος στα αποδυτηρια τα βρισκω βλακειες, αφου ο Καστιγιο συνηθως κανει μανουρες με αντιπαλους και οχι τοσο με συμπαικτες. Ο μονος κινδυνος θα ηταν αν τον εβλεπαν τα υπολοιπα μελη της εθνικης με μισο ματι.

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-06-2007, 23:16   #1048 (permalink)
Αλέξανδρος

Το avatar του χρήστη greekfansws

Περιοχή: Κλειστή Λόγω Έργων
greekfansws is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην greekfansws

εγώ απλά δεν τον ήθελα στην εθνική, δεν το λέω επειδή είναι στον οσφπ δεν τον θέλω απλά. Δεν είναι Έλληνας ούτε έχει καν ελληνικές ρίζες.

And Nothing else matters...
Ο χρήστης greekfansws δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-06-2007, 23:33   #1049 (permalink)
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road

αυτο με την ελληνικη καταγωγη ισχυει αλλα μην το αναφερεις πουθενα γιατι θα σε παρουν με τις ντοματες. λες και δεν εχεις δει ξενο να αγωνιζεται σε ασχετη εθνικη ομαδα. η λες και δεν ξερεις τι παιζει με τα διαβατηρια και την υπηκοοτητα.
Παλιά 28-06-2007, 23:34   #1050 (permalink)
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier

ok δηλαδή εσύ την εθνική γαλλίας δεν μπορείς να την δεις στα μάτια σου? οι μισοί από την αφρική και οι άλλοι μισοί απο γουαδαλούπες ?

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10 (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές