WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

Katalanos 12-02-2008 16:17

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

ρε παιδια δεν υπαρχει ενας συλλογος ποδοσφαιριστων της σουπερλιγκα?εγω δεν το καταλαβαινω αυτο ας μαζευτουν και να συμφωνισουν μεταξυ τους να σταματησουν τα θεατρα και τις αγκωνιες και ετσι θα γινει και πιο ευκολος ο ρολος των διαιτιτων.στο κατω κατω συναδελφοι ειναι δεν μπορει να προσπαθει ο ενας να κοροιδεψει τον αλλο ή να τον χτυπαει ετσι ξερα.
ας πουνε απο μονοι τους οτι οποιος κανει τετοιες ενεργεις θα τιμωρειτε.
δεν ξερω ποσο στεκει αυτο που λεω αλλα δεν γινεται ο ενας να κλοτσαει τον αλλο ή να βουταει για πεναλτι γιατι οπως ειπα ειναι συναδελφοι.

Katalanos 12-02-2008 16:31

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/C...os/187315.html
26000 χρηστες για 1500 εισιτηρια:worship::worship:
μονο εμεις και οι παοκτσηδες

Commando7hh 12-02-2008 16:50

Δεν μιλαμε για δεδομενα, με υποθεσεις μιλαμε. Σου ξαναλεω οτι δεν διαφωνουμε πουθενα. Και το χτυπημα του Γεωργιαδη ηταν αποβολη απο το αθλημα δια παντος ακομα και στο κουνγκ φου.

Και καλα κανει ο Αρης και φωναζει. Αλλα αλλο αυτο και αλλο να λες οτι επρεπε να κερδισει ο ΠΑΟΚ και γι αυτο κερδισε. Ο ΠΑΟΚ κερδισε για μια σειρα απο λογους, και βεβαια χαρη στα δωρα του χαλκια.

Κριμα αλλα ετσι ειναι η μπαλα.

Don Vito 12-02-2008 17:00

Kallia,

Η τοποθετηση σου ειναι τουλαχιστον προκλητικη... Συγκεκριμενα, σχετικα με το πρωτο σου σχολιο που αφορα τον προεδρο του Αρη, ειναι θεμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και ΜΟΝΟ το να αντισταθεις και να μη βγεις να "κλαψεις" στην κρατικη τηλεοραση, προκειμενου να αποκατασταθει η αδικια για την ομαδα σου την επομενη αγωνιστικη. Ο ιδιος το 'χει κανει και στο παρελθον με τα γνωστα αποτελεσματα (ευνοϊκη αντιμετωπιση του Αρη απο τη διαιτησια στα παιχνιδια εναντιον του Ηρακλη, της Καλαμαριας, της Βεροιας, του ΟΦΗ, του Εργοτελη και του Πανιωνιου). Επετρεψε μου αλλωστε να πιστευω οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος ειχε ως απωτερο σκοπο το να αποπροσανατολισει τους οπαδους της ομαδας του (επιτυχως ομολογουμενως καθως κανεις αρειανος, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, δεν σχολιασε την αποδοση της ομαδας του και τα μοιραια λαθη του προπονητη του) και να πυροδοτησει το ηδη τεταμενο κλιμα.
Στη συνεχεια ανεφερεσαι στην πιθανοτητα το ματς να εληγε με διαφορετικο αποτελεσμα εαν και εφοσον εδινε τα συγκεκριμενα σφυριγματα ο διαιτητης. Ως γνωστον με το "αν" και το "ισως" που γραφεις δεν παιζεται ποδοσφαιρο... Αλλα οπως εσυ ειπες, "κουβεντα να γινεται".
Τωρα σχετικα με το επιθετικο σου σχολιο εναντιον του Γεωργιαδη, τον οποιο μαλιστα χαρακτηριζεις "καθικι" (δεν πιστευω οτι εχει δωσει το δικαιωμα σε αγωνιστικο επιπεδο να τον χαρακτηριζει κανεις ετσι περα απο τα στενα οπαδικα πλαισια) το θεωρω το λιγοτερο αστοχο. Φαινεσαι σιγουρη λοιπον για το οτι προθεση του ηταν να χτυπησει τον αντιπαλο (παραβλεποντας τη φορα με την οποια "μπηκε" στη φαση) και οτι μαλιστα ειναι τοσο "αναισθητος" που "σφυριζε" αδιαφορα, ενω ο αλλος σφαδαζε απο τον πονο. Ο ιδιος μαλιστα, οπως ισχυριζεσαι με σιγουρια, ειχε πληρη συναισθηση της ζημιας που του εχει κανει,πραγμα για το οποιο κι οι ειδικοι ακομα (γιατροι του Αρη) επρεπε να προβουν σε εξεταση προτου βγαλουν το πορισμα για τον τραυματισμο. Κι ολα αυτα, για να γλιτωσει μια καρτα απο εναν διαιτητη ο οποιος "αποδεδειγμενα" επαιζε ΠΑΟΚ....;;;
Επισης, οσον αφορα στο αν ο Γεωργιαδης στολιζει ή οχι με την παρουσια του τα ελληνικα γηπεδα, καλο θα ΄ταν να εισαι πιο επιφυλακτικη. Τα στολιζει με τον ιδιο περιπου τροπο που τα "στολισαν" κι οι Αναστοπουλος, Αλεξανδρης, Γιαννακοπουλος, Καραγκουνης και αλλοι πολλοι... Αλλωστε το ηθος του συγκεκριμενου παικτη ειναι αδιαμφησβητητο απο το συνολο των κατα καιρους συμπαικτων και την πλειοψηφια των αντιπαλων του. Τωρα, το κατα ποσο τον θεωρεις γελοιο, λεγοντας με σιγουρια οτι προθεση του ηταν να χτυπησει και οχι να "κλεψει" την μπαλα, ενω αντιθετως αποκαλεις τον ποδοσφαιριστη του Αρη "αμοιρο" παραβλεποντας μαλιστα το οτι η μπαλα ηταν εν κινησει μαλλον αποδεικνυει την μεροληπτικη σου σταση απεναντι του.
Τελος, σχετικα με την τελευταια σου "ευχη και καταρα" ο,τι και να σχολιασω ειναι λιγο. Δεν μπορω να καταλαβω αλλωστε στο παραμικρο την εμπαθεια σου με το συγκεκριμενο προσωπο. Να ξερεις μονο οτι εκτιθεσαι...

Don Vito 12-02-2008 17:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Katalanos (Μήνυμα 44986)
ρε παιδια δεν υπαρχει ενας συλλογος ποδοσφαιριστων της σουπερλιγκα?εγω δεν το καταλαβαινω αυτο ας μαζευτουν και να συμφωνισουν μεταξυ τους να σταματησουν τα θεατρα και τις αγκωνιες και ετσι θα γινει και πιο ευκολος ο ρολος των διαιτιτων.στο κατω κατω συναδελφοι ειναι δεν μπορει να προσπαθει ο ενας να κοροιδεψει τον αλλο ή να τον χτυπαει ετσι ξερα.
ας πουνε απο μονοι τους οτι οποιος κανει τετοιες ενεργεις θα τιμωρειτε.
δεν ξερω ποσο στεκει αυτο που λεω αλλα δεν γινεται ο ενας να κλοτσαει τον αλλο ή να βουταει για πεναλτι γιατι οπως ειπα ειναι συναδελφοι.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο
;45002
Δεν μιλαμε για δεδομενα, με υποθεσεις μιλαμε. Σου ξαναλεω οτι δεν διαφωνουμε πουθενα. Και το χτυπημα του Γεωργιαδη ηταν αποβολη απο το αθλημα δια παντος ακομα και στο κουνγκ φου.

Και καλα κανει ο Αρης και φωναζει. Αλλα αλλο αυτο και αλλο να λες οτι επρεπε να κερδισει ο παοκ και γι αυτο κερδισε. Ο παοκ κερδισε για μια σειρα απο λογους, και βεβαια χαρη στα δωρα του χαλκια.

Κριμα αλλα ετσι ειναι η μπαλα.

@Katalanos: Δεν εχεις αδικο, απλα η σκεψη σου ειναι απλοϊκη. Δηλαδη αποδεδειγμενα ο ΠΣΑΠ υποστηριζει με αποφασεις και δηλωσεις του μαλλον τις διοικησεις των ομαδων και οχι τοσο τους ιδιους τους ποδοσφαιριστες.

Στην προκειμενη περιπτωση, ο ΠΣΑΠ αλλα και ο εμμισθος και ισοβιος προεδρος του αποφασισαν να εξαντλησουν την ευθιξια τους με γραπτες δηλωσεις εναντιον του συγκεκριμενου παικτη. Δεν εκαναν το ιδιο ομως και σε αλλες περιπτωσεις (π.χ. Τζιμπουρ "κατα παντων", αγκωνια Κοβασεβιτς στο Μουραφσκι, κλωτσιες Καστιγιο "κατα παντων" καθως επισης -αν θυμαστε καλα- τα κλωτσομπουνια του Καρεμπε εναντιον του Οκκα και του Καφε). Για τι ειδους συμφωνια μπορουμε να κανουμε λογο λοιπον;

@Commando7hh: Να σου πω την αληθεια δεν μπορω να καταλαβω ποσο πραγματικα κριμα ειναι που κερδισε ο ΠΑΟΚ. Οπως δεν μπορω να καταλαβω επισης για ποιο λογο το ονομα του Αρη το γραφεις με κεφαλαιο "Α" ενω αντιθετως γραφεις το ΠΑΟΚ με "π" μικρο... Λεπτομερειες θα πεις, και δε θα 'χεις αδικο, αλλα χτυπαει ασχημα σε εναν αντικειμενικο σχολιασμο.

Kallia 12-02-2008 17:28

"παραβλεποντας τη φορα με την οποια "μπηκε" στη φαση"

Έχουμε και νοημοσύνη ξέρεις φίλτατε. Την είδαμε όλοι την φάση και τέτοιες γελοιότητες δεν θέλω να ακούω. Έχω δει άπειρες τέτοιες φάσεις που λες ότι λόγο φόρας χτύπησε κάποιος άθελα του έναν αντίπαλο και αυτά τα δικαιολογώ φυσικά ως μη σκόπιμα που πάλι τιμωρούνται με κόκκινη αλλά για το συγκεκριμένο δεν υπάρχει τέτοια δικαιολογία. Η μπάλα βρίσκεται στα μεταξύ των ποδιών του Καράμπελα και ο άλλος το σηκώνει και το προσγειώνει πάνω στο γόνατο!!! του ποδοσφαιριστή. Μετά δεν έχει καν το φιλότιμο να σταματήσει να πέσει πάνω του να του ζητήσει συγνώμη, έστω για τα μάτια του κόσμου να δείξει ότι έχει μετανιώσει και ενδιαφέρεται για τον συνάδελφο του. Ο συγκεκριμένος τύπος κάνει λες και δεν έγινε τίποτα και περιμένει να εκτελεστεί το πλάγιο(ΕΛΕΟΣ). Τέτοιες συμπεριφορές συγνώμη μόνο από αναίσθητα καθίκια συναντάς.

η ένσταση μου όσον αφορά την δήλωση του(την οποία "αναγκάστηκε" να κάνει αφού φωνάζει η μισή Ελλάδα και πολύ αμφιβάλλω αν θα έκανε αν δεν διαμαρτυρόταν κανείς) είναι ότι μόνο γελοίοι τύποι αναφέρουν την 18χρονη θητεία του στα γήπεδα και τον σεβασμό που επέδειξαν προς τους συναδέλφους του και του κανόνες του παιχνιδιού για να δικαιολογήσουν ένα τέτοιο γεγονός που όλοι είδαμε τι έγινε και πως συμπεριφέρθηκε. Είναι σαν να μας δουλεύει όλους κατάμουτρα. Από κάποιον που πάμπολες φορές έχει προσπαθήσει να ξεγελάσει σκόπιμα διαιτητές με ενέργειες του όταν μου προβάλει το ήθος που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια για να μου δικαιολογήσει αυτή του την ενέργεια ενώ τον είδαμε όλοι πόσο ενδιαφέρθηκε μόλις τον χτύπησε το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο και απαράδεκτο.

Υ.Γ.1 Επίσης αν θες να ξέρεις έχει ξαναχτυπήσει σοβαρά αντίπαλο ο Γεωργιάδης με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να βάλει τέλος στην καριέρα του ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα αν θες μπες στο κόπο να το ψάξεις.

Δεν έχω και ποτέ δεν είχα καμία εμπάθεια με κανέναν ποδοσφαιριστή. Εμπάθεια έχω μόνο με τέτοιες ενέργειες και πολύ περισσότερο τέτοιες συμπεριφορές ανθρώπων όπως αυτή του Γεωργιάδη αφού τον έχει χτυπήσει.

Υ.Γ.2 Ελπίζω να μην είσαι ποδοσφαιριστής, γιατί αν και εσύ βάζεις έτσι το πόδι σου για να κλέβεις μπάλες απο αντιπάλους ενώ αυτή είναι στο έδαφος τότε ζήτω που καήκαμε...

Υ.Γ.3 Και έχεις δίκιο, τα κάνουν και άλλοι όπως ο Τσιμπούρ(που είναι και αυτοί καθίκια κατεμε), μόνο που αυτός τα κάνει χρόνια τώρα και έχει τιμωρηθεί αρκετές φόρες στο παρελθόν και θα έπρεπε να τιμωρηθεί και φέτος αρκετές αλλά δεν πιστεύω να βγει ποτέ και να πει "Δεν το ήθελα, το έκανα καταλάθος". Και σου ξαναλέω δεν με πείραξε τόσο το χτύπημα(που έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν και μάλλον σίγουρα θα ξαναγίνουν και στο μέλλον) όσο η συμπεριφορά του μετά...

Don Vito 12-02-2008 17:55

Με τα οσα γραφω δεν θιγω τη νοημοσυνη κανενος. Μαλλον θιγεσαι απο μονη σου και γι αυτο αποκαλεις αυτα που γραφω "γελοιοτητες". Αναρωτιεμαι απλα απο που πηγαζει η σιγουρια σου για την δολοφονικη προθεση του Γεωργιαδη. Σου ειπα μονο οτι ο Γεωργιαδης, κατα την αποψη μου, δεν ηθελε να χτυπησει τον αντιπαλο με τετοια δυναμη. Αλλωστε το σημειο τριβης δεν ειναι το οτι χτυπησε αλλα το πως.
Απο την αλλη το ηθος ενος ποδοσφαιριστη δεν κρινεται αποκλειστικα απο το πως συμπεριφερεται την ωρα του αγωνα σε ενα τραυματια αντιπαλο. Δεν ειχε καμια υποχρεωση να σκυψει πανω απο το κεφαλι του "αμοιρου" αντιπαλου και να ζητησει ενα υποκριτικο συγγνωμη οπως κανουν οι ποδοσφαιριστες στις περισσοτερες περιπτωσεις. Δεν ξερεις αλλωστε το κατα ποσο αυτο το "αναισθητο καθικι" (ουτε ο Jack The Ripper να 'ταν!) ενδιαφερθηκε για την υγεια του Καραμπελα (ή μηπως το ξερεις; ).
Για το αν παλι ο Γεωργιαδης εχει χτυπησει κι αλλο αντιπαλο στο παρελθον με αποτελεσμα να του κοψει τη μπαλα, επετρεψε μου να διατηρω τις επιφυλαξεις μου σχετικα με εναν ανθρωπο -κατα τα φαινομενα- πολυ χαμηλων τονων. Ουτως ή αλλως δεν θα μπω στη διαδικασια να σκαλισω το ποινικο του μητρωο...

Commando7hh 12-02-2008 18:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Don Vito (Μήνυμα 45017)
@Commando7hh: Να σου πω την αληθεια δεν μπορω να καταλαβω ποσο πραγματικα κριμα ειναι που κερδισε ο ΠΑΟΚ. Οπως δεν μπορω να καταλαβω επισης για ποιο λογο το ονομα του Αρη το γραφεις με κεφαλαιο "Α" ενω αντιθετως γραφεις το ΠΑΟΚ με "π" μικρο... Λεπτομερειες θα πεις, και δε θα 'χεις αδικο, αλλα χτυπαει ασχημα σε εναν αντικειμενικο σχολιασμο.

Δεν το εκανα με προθεση να μειωσω τον ΠΑΟΚ. Επισης δεν το παιζω αντικειμενικος, και ισα ισα που ο λογος που ποσταρα αρχικα σ αυτο το topic σχετικα με αυτο το θεμα ειναι γιατι θεωρω γραφικη τη δηλωση του προεδρου του Αρη. Παει αυτο το αναλυσαμε ομως.

gatoni 12-02-2008 18:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Don Vito (Μήνυμα 45021)
Για το αν παλι ο Γεωργιαδης εχει χτυπησει κι αλλο αντιπαλο στο παρελθον με αποτελεσμα να του κοψει τη μπαλα, επετρεψε μου να διατηρω τις επιφυλαξεις μου σχετικα με εναν ανθρωπο -κατα τα φαινομενα- πολυ χαμηλων τονων. Ουτως ή αλλως δεν θα μπω στη διαδικασια να σκαλισω το ποινικο του μητρωο...

Πανόπουλος,τότε ποδοσφαιριστής του Άρη. Σταμάτησε τη μπάλα μετά από κλάδεμα του Γεωργιάδη.

Το προχθεσινό.

paok-ARIS
You need to upgrade your Flash Player

Αν ήμουν ο Καράμπελας ή θα του γ@#^&α το σπίτι με το που θα μπορούσα να περπατήσω ή θα περίμενα το επόμενο ματς για να τον σηκώσω τόσο ψηλά που να προλάβουν να βάλουν σεντόνι μέχρι να πέσει.-
Το ίδιο ισχύει και για τον Τζιμπούρ και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό γιατί είναι 2η ή 3η φορά που το κάνει φέτος άλλο αν από τύχη δεν τραυματίστηκε ο Νούνιεζ.

Commando7hh 12-02-2008 18:22

Με ολα αυτα ξεχασαμε να χαιρετησουμε και τον παπαδακη :p

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:58.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0