|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Έναντι 5 δολαρίων και κατόπιν παραγγελίας, ο Ντον Μπέσιγκερ, ιδιοκτήτης βίντεο κλαμπ στη Γιούτα των Η.Π.Α., έκοβε τις γυμνές σκηνές της Κέιτ Γουίνσλετ στην ταινία "Τιτανικός", ώστε το έργο να γίνει πιο οικογενειακό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2191 (permalink) |
|
O arxwn ths montas
![]() |
Είναι Παναθηναϊκός και ανίκανος?Τον καημένο...
Σε εμάς θα κάνει την πρακτική του??Αν είναι ανίκανος να δόσει την ηγεσία αλλού.Επειδή είναι όμως μάλλον δε το έχει καταλάβει.Μόνο για αμάξια κάνει. Τέλος, μου την σπάει να δίνω αξία σε άτομα που δεν υπάρχουν. Έχει χρόνια να βάλει λεφτά σε σωστές κινήσεις.Και βγάζει λεφτά από το Παναθηναϊκό.Μας έχει κάνει να μη μιλάμε για μπάλα.Δεν ξανασχολούμαι.Το κεφάλι φταίει, όχι τα πόδια.Πάντα!Παντού! |
|
|
|
|
|
|
#2192 (permalink) |
|
ALTEREGO
![]() Εγγραφή: Jul 2007
Περιοχή: ταυρος
![]() |
Ομαδάρα ο ΠΑΟΚ πάλι σήμερα. θα κλέει πάλι ο Ζαγοράκης για τους κακούς πολιτικούς που δεν τον υποστηρίζουν και θα φταίνε όλοι οι άλλοι για τα 4 που έφαγε απο το Θρασύβουλα , εκτός απο την ομάδα-μπάχαλο που έχει;
|
|
|
|
|
|
#2196 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Όταν σου έλεγα εγώ κωλόγερε ότι ο σοφέρ είναι γαύρος του κερατά εσύ δε με πίστευες.
Λοιπόν επειδή με κουράζουν όλα αυτά τα ψευτομαλακισμένα συμπλέγματα των προεδράδων και των εφημεριδοτσάτσων τους σας έχω παρακάτω ΤΗΝ λίστα ΤΩΝ υποψηφίων ΤΗΣ φίφας για ΤΟΝ παίκτη της χρονιάς. Είμαι σίγουρος ότι όλοι υποστηρίζετε τον πανμέγιστο ιταλοσκωτσέζο ξυλοκοπάκο, τον ιβάν τον τρομερό της μπάλας, τον άνθρωπο κίτρινη κάρτα. Δεν είναι τυχαίο καθόλου που στη συγκεκριμένη λίστα είναι ο άνθρωπος με το νούμερο 9. 1. Τζανλουίτζι Μπουφόν (Ιταλία) 2. Φάμπιο Καναβάρο (Ιταλία) 3. Πετρ Τσεχ (Τσεχία) 4. Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία) 5. Ντέκο (Πορτογαλία) 6. Ντιντιέ Ντρογκμπά (Ακτή Ελεφαντοστού) 7. Μίκαελ Εσιέν (Γκάνα) 8. Σάμουελ Ετό (Καμερούν) 9. Τζενάρο Γκατούζο (Ιταλία) 10. Στίβεν Τζέραρντ (Αγγλία) 11. Τιερί Ανρί (Γαλλία) 12. Ζουνίνιο (Βραζιλία) 13. Κακά (Βραζιλία) 14. Μίροσλαβ Κλόζε (Γερμανία) 15. Φίλιπ Λαμ (Γερμανία) !6. Φρανκ Λάμπαρντ (Αγγλία) 17. Ράφαελ Μάρκεζ (Μεξικό) 18. Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή) 19. Αλεσάντρο Νέστα (Ιταλία) 20. Αντρέα Πίρλο (Ιταλία) 21. Φρανκ Ριμπερί (Γαλλία) 22. Χουάν Ρομάν Ρικέλμε (Αργεντινή) 23. Ροναλντίνιο (Βραζιλία) 24. Γουέιν Ρούνεϊ (Αγγλία) 25. Τζον Τέρι (Αγγλία) 26. Κάρλος Τέβεζ (Αργεντινή) 27. Λιλιάν Τουράμ (Γαλλία) 28. Φερνάντο Τόρες (Ισπανία) 29. Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (Ολλανδία) |
|
|
|
|
|
|
#2198 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=104797
αρχισαν τα οργανα απο πολυ νωρις φετος το πιασαμε το υπονοουμενο αλλα αφου μονοι σας το διοργανωνετε, μονοι σας το στηνετε και μονοι σας το παιρνετε γιατι δεν κανατε και την απονομη μια στιγμη εκει στην κληρωση που ηταν ολοι οι διασημοι φιλοι με τα ακριβα τους κοστουμια αντι να τους ξαναφωναζετε το καλοκαιρι? |
|
|
|
|
|
|
#2199 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Έεεεεεεεεεετσι η παράγκα του Κόκκαλη πάλι!
![]() Αλλά παραξενεύομαι ρε γαμώτο... Ψάχνω τα σάιτ να δω άρθρα για "νίκη των χουλιγκάνων", "παράγκες" κλπ και δεν βρίσκω τίποτα! Πως κι έτσι; Φαντάζομαι αντιδράσεις σε ανάλογη απόφαση στη μπάλα υπέρ του Ολυμπιακού... |
|
|
|
|
|
|
#2200 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
ΑΡΗ ΑΡΗ ΠΟΥΣΤΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ
![]() !!Την αξίζαμε την πρόκριση,δεν πειράζει μωρή ομαδάρα,πάμε για διπλό στην Φυλή.... FORZA ΜΠΡΑΧΑΜΑΡΑ |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:40.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο