|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην Ολυμπιάδα του Σεν Λούις (1904), το μοναδικό χρυσό μετάλλιο για τους Ευρωπαίους κατέκτησε ο Έλληνας Περικλής Κακούσης, στην άρση βαρών. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3181 (permalink) |
|
Μπυρες,μπριζο λαρες,γυναικα και τζογος!
![]() |
Καλω τον λαο του Fight Club να μετασχει στο Poll που διεξαγω στο μπλογκ μου!
"Τζιγγερ vs. ΠΕΚ:τι παιζει?" Γινε ο "κομιστης" της αληθειας!(lol) |
|
|
|
|
|
#3182 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Ντάξει,κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα στο πρωτάθλημα,λίγη σοβαρότητα. Μόνο ο Ιέρο,ο Άντζας και ο Πάντος ήταν όπως έπρεπε, άντε και ο Λούα Λούα όσο έπαιξε,οι υπόλοιποι στην κοσμάρα τους και ειδικά ο Γκαλέτι που ήταν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟΣ.
Είχε στήσει πολύ καλά τον Άρη (αμυντικά,γιατί επιθετικά δεν έκανε τίποτα ιδιίτερο) ο Μπάγεβιτς αλλά έλεος,λίγη σοβαρότητα στην τελική πάσα. Για ακόμα μια φορά φάνηκε πως με Λεντέσμα η μπάλα κυκλοφορεί πάαααρα πολύ καλύτερα. Πριν μπει δυσκολευόμασταν να φτάσουμε στην περιοχή του Άρη. Τέλος, αυτός με τα ράστα καλούλης φάνηκε,παίζει να ξέρει και λίγη μπάλα. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3183 (permalink) |
|
Μπυρες,μπριζο λαρες,γυναικα και τζογος!
![]() |
Ειμαι ο μονος που σπασε τα
ο εκφωνητης που σωνει και καλα ηθελε να μας πεισει πως ο Αρης επαιζε καλα και οτι γινεται ντερμπαρα??Ελεος δηλαδη!Παρεπιπτοντως ειμαι Παναθηναικος,αλλα η αληθεια να λεγεται,ναουμ ![]() |
|
|
|
|
|
#3184 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Σήμερα μας βγήκε η ψυχή με τον ΑΟΧ... νικήσαμε 2-0 την τελευταία ομάδα της κατηγορίας αλλά είμασταν τραγικοί.
Τελικά κάναμε αποχή οι φιλάθλοι των Blue Boys. Πράγμα που έγινε αντιληπτό απο τους παίκτες. Τα 2 γκολ σημείωσε ο Γκότζος, μετά απο μακριά περίοδο αφλογιστίας. Ορίστε και μια φωτογραφία για να δείτε τι ωραία που ήμασταν σήμερα. |
|
|
|
|
|
|
#3186 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Μπράβο Ντάρκο ωραία βουτιά...Από εσένα δεν το περίμενα. Ειδικά το θέατρο με τους πόνους μετά. Κρίμας.
Υ.Γ. Μπελούτσι φαίνεται παικταράς! |
|
|
|
|
|
|
|
#3187 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Do it like kara....
Σε οτι αφορα τον Μπελούτσι. Δωστε μου ματια να βλέπω μπάλα.. Ερώτηση: Χθές ο Ολυμπιακός είχε απουσίες; |
|
|
|
|
|
#3189 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Μαλλον μιλάς μονο για τον Λεντεσμα, γιατι τον Μπελούτσι σε θέση να βγάλει αγωνιστικό 90λεπτο τον βλέπω μετα απο κανα μηνα.
Δεν νομίζω κανενας να περιμένει ο Μπελούτσι να παίξει όπως και στην Αργεντινή απο τον πρώτο κιολας μήνα. |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:58.

ο εκφωνητης που σωνει και καλα ηθελε να μας πεισει πως ο Αρης επαιζε καλα και οτι γινεται ντερμπαρα??

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο