WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

EL_KARL 27-01-2008 15:18

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Καλω τον λαο του Fight Club να μετασχει στο Poll που διεξαγω στο μπλογκ μου!

"Τζιγγερ vs. ΠΕΚ:τι παιζει?"

Γινε ο "κομιστης" της αληθειας!(lol)

gatoni 27-01-2008 22:01

Ντάξει,κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα στο πρωτάθλημα,λίγη σοβαρότητα. Μόνο ο Ιέρο,ο Άντζας και ο Πάντος ήταν όπως έπρεπε, άντε και ο Λούα Λούα όσο έπαιξε,οι υπόλοιποι στην κοσμάρα τους και ειδικά ο Γκαλέτι που ήταν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟΣ.
Είχε στήσει πολύ καλά τον Άρη (αμυντικά,γιατί επιθετικά δεν έκανε τίποτα ιδιίτερο) ο Μπάγεβιτς αλλά έλεος,λίγη σοβαρότητα στην τελική πάσα. Για ακόμα μια φορά φάνηκε πως με Λεντέσμα η μπάλα κυκλοφορεί πάαααρα πολύ καλύτερα. Πριν μπει δυσκολευόμασταν να φτάσουμε στην περιοχή του Άρη.
Τέλος, αυτός με τα ράστα καλούλης φάνηκε,παίζει να ξέρει και λίγη μπάλα. ;D

EL_KARL 27-01-2008 22:13

Ειμαι ο μονος που σπασε τα @@ ο εκφωνητης που σωνει και καλα ηθελε να μας πεισει πως ο Αρης επαιζε καλα και οτι γινεται ντερμπαρα??
Ελεος δηλαδη!Παρεπιπτοντως ειμαι Παναθηναικος,αλλα η αληθεια να λεγεται,ναουμ:hehe:

Mazda 6 27-01-2008 22:39

1 Συνημμένο(α)
Σήμερα μας βγήκε η ψυχή με τον ΑΟΧ... νικήσαμε 2-0 την τελευταία ομάδα της κατηγορίας αλλά είμασταν τραγικοί.

Τελικά κάναμε αποχή οι φιλάθλοι των Blue Boys. Πράγμα που έγινε αντιληπτό απο τους παίκτες.

Τα 2 γκολ σημείωσε ο Γκότζος, μετά απο μακριά περίοδο αφλογιστίας.

Ορίστε και μια φωτογραφία για να δείτε τι ωραία που ήμασταν σήμερα.

anthropas 27-01-2008 23:22

ανυπαρκτοι.-

Kallia 28-01-2008 02:29

Μπράβο Ντάρκο ωραία βουτιά...Από εσένα δεν το περίμενα. Ειδικά το θέατρο με τους πόνους μετά. Κρίμας.

Υ.Γ. Μπελούτσι φαίνεται παικταράς!

glazar 28-01-2008 10:44

Do it like kara....

Σε οτι αφορα τον Μπελούτσι. Δωστε μου ματια να βλέπω μπάλα..

Ερώτηση: Χθές ο Ολυμπιακός είχε απουσίες;

anthropas 28-01-2008 13:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο glazar (Μήνυμα 42822)
Do it like kara....

Σε οτι αφορα τον Μπελούτσι. Δωστε μου ματια να βλέπω μπάλα..

Ερώτηση: Χθές ο Ολυμπιακός είχε απουσίες;

Ναι ειχε απουσιες.Σκεψου την εικονα του ματς αμα λεντεσμα και μπελουτσι επαιζαν απο την αρχη

glazar 28-01-2008 13:35

Μαλλον μιλάς μονο για τον Λεντεσμα, γιατι τον Μπελούτσι σε θέση να βγάλει αγωνιστικό 90λεπτο τον βλέπω μετα απο κανα μηνα.

Δεν νομίζω κανενας να περιμένει ο Μπελούτσι να παίξει όπως και στην Αργεντινή απο τον πρώτο κιολας μήνα.

anthropas 28-01-2008 13:39

Ωραια Λεντεσμα μονο.Δεν αλλαζει τιποτα

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:47.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0