![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Καλω τον λαο του Fight Club να μετασχει στο Poll που διεξαγω στο μπλογκ μου!
"Τζιγγερ vs. ΠΕΚ:τι παιζει?" Γινε ο "κομιστης" της αληθειας!(lol) |
Ντάξει,κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα στο πρωτάθλημα,λίγη σοβαρότητα. Μόνο ο Ιέρο,ο Άντζας και ο Πάντος ήταν όπως έπρεπε, άντε και ο Λούα Λούα όσο έπαιξε,οι υπόλοιποι στην κοσμάρα τους και ειδικά ο Γκαλέτι που ήταν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟΣ.
Είχε στήσει πολύ καλά τον Άρη (αμυντικά,γιατί επιθετικά δεν έκανε τίποτα ιδιίτερο) ο Μπάγεβιτς αλλά έλεος,λίγη σοβαρότητα στην τελική πάσα. Για ακόμα μια φορά φάνηκε πως με Λεντέσμα η μπάλα κυκλοφορεί πάαααρα πολύ καλύτερα. Πριν μπει δυσκολευόμασταν να φτάσουμε στην περιοχή του Άρη. Τέλος, αυτός με τα ράστα καλούλης φάνηκε,παίζει να ξέρει και λίγη μπάλα. ;D |
Ειμαι ο μονος που σπασε τα @@ ο εκφωνητης που σωνει και καλα ηθελε να μας πεισει πως ο Αρης επαιζε καλα και οτι γινεται ντερμπαρα??
Ελεος δηλαδη!Παρεπιπτοντως ειμαι Παναθηναικος,αλλα η αληθεια να λεγεται,ναουμ:hehe: |
1 Συνημμένο(α)
Σήμερα μας βγήκε η ψυχή με τον ΑΟΧ... νικήσαμε 2-0 την τελευταία ομάδα της κατηγορίας αλλά είμασταν τραγικοί.
Τελικά κάναμε αποχή οι φιλάθλοι των Blue Boys. Πράγμα που έγινε αντιληπτό απο τους παίκτες. Τα 2 γκολ σημείωσε ο Γκότζος, μετά απο μακριά περίοδο αφλογιστίας. Ορίστε και μια φωτογραφία για να δείτε τι ωραία που ήμασταν σήμερα. |
ανυπαρκτοι.-
|
Μπράβο Ντάρκο ωραία βουτιά...Από εσένα δεν το περίμενα. Ειδικά το θέατρο με τους πόνους μετά. Κρίμας.
Υ.Γ. Μπελούτσι φαίνεται παικταράς! |
Do it like kara....
Σε οτι αφορα τον Μπελούτσι. Δωστε μου ματια να βλέπω μπάλα.. Ερώτηση: Χθές ο Ολυμπιακός είχε απουσίες; |
Παράθεση:
Ναι ειχε απουσιες.Σκεψου την εικονα του ματς αμα λεντεσμα και μπελουτσι επαιζαν απο την αρχη |
Μαλλον μιλάς μονο για τον Λεντεσμα, γιατι τον Μπελούτσι σε θέση να βγάλει αγωνιστικό 90λεπτο τον βλέπω μετα απο κανα μηνα.
Δεν νομίζω κανενας να περιμένει ο Μπελούτσι να παίξει όπως και στην Αργεντινή απο τον πρώτο κιολας μήνα. |
Ωραια Λεντεσμα μονο.Δεν αλλαζει τιποτα
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:47. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin