![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Εχς μια ιδεα. Να παει η Ελλαδα με 22 χαφ.
|
|
ημασταν τραγικοτράγικοι ή ετσι μου φανηκε?
βρε Σισιτς, τι βυσμα εχεις? |
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωω:angry:
|
Λίγο ΦΙΛΟΤΙΜΟ το Χριστό σας μέσα...
Ντάξει,τη μπάλα δεν μπορούσατε να τη βάλετε κάτω σήμερα. Αλλά στις κλωτσιές που πέφταν στο κέντρο δεν μπορούσατε να ανταπωδώσετε όλοι (εκτός του Ιέρο και του Λεντέσμα) γαμώ την υπεροψία σας; Πατσα, σόρρυ αλλά είσαι πρώην ποδοσφαιριστής. Τζόλε εκτίθεσαι πλέον. Νούνιεζ είσαι λίγος. Σίσιτς να πας στη Λειβαδιά να τυλίγεις σουβλάκια. Τάκη σήμερα τα σκάτωσες. Όταν παίζεις 4-4-2 δεν βάζεις τον Πατσατζόγλου δεξιά αλλά ΔΕΞΙ ΧΑΦ. 2 είχες (άλλο που ο ένας είναι σουβλατζής). Μήπως,λέω ΜΗΠΩΣ ήρθε η ώρα να τραβηχτούν μερικά αυτιά και να σφίξουν μερικοί κώλοι; Μήπως ήρθε η ώρα να πέσει και καμια γιούχα στο Καραϊσκάκη να ξυπνήσουν μερικοί που απλά στο πρωτάθλημα ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ; |
....
click to show |
Ακυρώνεται ο αγώνας και μηδενίζεται η Καλαμαριά;
|
Μαλλον οχι γτ ο ΟΣΦΠ δν κανει ενσταση...
|
Μπορεί να κάνει και 3η ομάδα ένσταση (πχ Λεβαδιακός,Βέροια κλπ που έχουν ίδιους στόχους). Προσωπικά δεν θέλω να γίνει τίποτα, χάσαμε στο γήπεδο και δεν θέλω βαθμούς στα χαρτιά.-
|
Ουτε εγω θελω βαθμους στα χαρτια. και καλυτερα να χαναμε 3-0 σημερα για να μαστε σιγουροι οτι θα σφιξουν οι κωλοι.
και το 1-0 καλο ειναι παντως. ετσι οπως παιζαμε στο πρωταθλημα θεμα χρονου ηταν να γινει η ζημια. μπορει να ειναι και καλο που εγινε τωρα. επισης ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΟΡΣΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ χα χα χα χα |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:40. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin