WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Το καφενείο των φιλάθλων (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CF%89%CE%BD-10.html)

mousaka+10 20-01-2008 22:57

Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

O Πατσα πριν λιγο καιρο δν ηταν ο παιχταρας;;

TALOS 20-01-2008 23:02

ποτε δεν ηταν παιχταρας.Σπρωχνεται πολυ απ τα μμε.ακομα και στο ματς με τη βερντερ εξω που εβαλε τη γκολαρα εχει φαει πριν τις περισσοτερες παναγιες απ ολους.αφου ειχε σηκωσει κοβασεβιτς για αλλαγη και ολοι λεγαμε θα βγαλει πατσατζογλου.το παιδι ειναι αμυντικος.-

TALOS 20-01-2008 23:22

...και τη θεση του Αλεξη Αλεξανδρη παιρνει ο Πετρος Μιχος στο 67' λεπτο...

TALOS 20-01-2008 23:23

τωρα ειναι που δε προκειται να δω Α.Κ.

anthropas 21-01-2008 00:10

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 42054)
O Πατσα πριν λιγο καιρο δν ηταν ο παιχταρας;;

Ποτε εχω πει εγω τον πατσατζογλου παιχταρα ρε?
Λαμπαδα παιχταρας μπορει να ηταν

aitherovamon 21-01-2008 00:30

ποσο βγηκε ο παο;;

αυτος ο μπριτο που εβαλε γκολ στον αρη μηπως ξερει κανεις αν ειναι αυτος που επαιζε στη νικη βολου;;

Neacel 21-01-2008 00:35

Ο Μίρνες Σίσιτς μου πε να σας μεταφέρω αυτό:

"Λέτε αυτές τις κακοήθειες για το προσωπό μου, οι αδελφοί Ταλοανθρωποι επειδή με ζηλεύετε που ξέρω να ντριμπλάρω καλυτερα από σας...."

http://www.sport.gr/news/070122/20070122145805.jpg

Επαγγελματικές νίκες και για τους τρεις. Γκολ από τον Νούνιες που ανοιξε λογαριασμό....

Kallia 21-01-2008 15:03

Επαγγελματικές νίκες είναι αυτές που βάζεις ένα γκολ και μετά έχεις κατοχή μπάλας χωρίς καμιά φοβερή πρόθεση να επιτεθείς και απλά περιμένεις να περάσει ο χρόνος χωρίς να κουράζεσαι και να απειλείσαι. Δλδ ένας αγώνας χωρίς φάσεις και την μπάλα να μην ανεβοκατεβαίνει. Αυτό που έκαναν χτες οι 3 μεγάλοι μόνο επαγγελματικές νίκες δεν ήταν. Απλά έχουνε μάθει όλοι και πιπιλάνε αυτή την καραμέλα όταν νικάει η "μεγάλη ομάδα" με 1-0 χωρίς να ικανοποιεί με την απόδοση της να λένε "έκανε μια επαγγελματική εμφάνιση". Ο ΟΣΦΠ ήθελε αλλά δεν μπορούσε όχι να κάνει μια επίθεση της προκοπής μετά το γκολ αλλά ούτε καν να βγάλει μία άμυνα! Ας είναι καλά ο Νικοπολίδης. Ο ΠΑΟ ήθελε να βάλει και άλλο γκολ, το μαρτυρούν εξάλλου οι 23 τελικές προσπάθειες αλλά έχει πρόβλημα μεγάλο στον τομέα του σκοραρίσματος κατά την γνώμη μου. Και η ΑΕΚ αν δεν έχανε τα μισά άχαστα από αυτά που δημιούργησε το ματς θα έληγε με 3 ή 4 γκολ διαφορά.

Neacel 22-01-2008 01:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Kallia (Μήνυμα 42096)
Επαγγελματικές νίκες είναι αυτές που βάζεις ένα γκολ και μετά έχεις κατοχή μπάλας χωρίς καμιά φοβερή πρόθεση να επιτεθείς και απλά περιμένεις να περάσει ο χρόνος χωρίς να κουράζεσαι και να απειλείσαι. Δλδ ένας αγώνας χωρίς φάσεις και την μπάλα να μην ανεβοκατεβαίνει. Αυτό που έκαναν χτες οι 3 μεγάλοι μόνο επαγγελματικές νίκες δεν ήταν. Απλά έχουνε μάθει όλοι και πιπιλάνε αυτή την καραμέλα όταν νικάει η "μεγάλη ομάδα" με 1-0 χωρίς να ικανοποιεί με την απόδοση της να λένε "έκανε μια επαγγελματική εμφάνιση". Ο ΟΣΦΠ ήθελε αλλά δεν μπορούσε όχι να κάνει μια επίθεση της προκοπής μετά το γκολ αλλά ούτε καν να βγάλει μία άμυνα! Ας είναι καλά ο Νικοπολίδης. Ο ΠΑΟ ήθελε να βάλει και άλλο γκολ, το μαρτυρούν εξάλλου οι 23 τελικές προσπάθειες αλλά έχει πρόβλημα μεγάλο στον τομέα του σκοραρίσματος κατά την γνώμη μου. Και η ΑΕΚ αν δεν έχανε τα μισά άχαστα από αυτά που δημιούργησε το ματς θα έληγε με 3 ή 4 γκολ διαφορά.

Οι νίκες με 1-0 είναι επαγγελματικές νίκες
Οι νίκες με 2-0 είναι θρίαμβος
Οι νικες με 3-0 ρωτάμε τον προπονητή γιατί άφησε τους παίκτες να κουραστούν τσάμπα.....

Ιταλική Σχολή....

ΥΓ: Αν δεν ασχοληθείς με κάτι που είπα θα σκάσεις....

Kallia 22-01-2008 11:38

Εγώ φταίω που προσπαθώ επίμονα να διορθώνω τις γραφικότητες σου μπας και μάθεις επιτέλους τι εστί ποδόσφαιρο...;p;D

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:20.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0