![]() |
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Τίποτα. χάσαμε σήμερα 0-1 απο την ομάδα του Μοχού.
Ψυχή μηδέν, @@ μας τα είχαν κομμένα. Η αντίπαλη ομάδα χειροκροτήθηκε απο όλους μας, γιατί μας έδειξε πως να παίζουμε μπάλα με τσαμπουκά. Α ρε ΑΟΧάρα με τι παλτουδιές παίζεις! Όλο για καφεδάκια στο Κουμ-Καπί και μη βάλουνε δυνατά το ποδαράκι τους στη μπάλα, γιατί το βράδυ έχουν να χορέψουν το γκομενάκι στο κλαμπ.... |
Παράθεση:
|
Στο δευτερο ημιχρονο δν υπηρχαμε.Στο πρωτο την ψιλοπαλευαμε.
Πολυ καλος κ σημερα ο Σιμαο.Ελπιζω να συνεχισει τις καλες εμφανισεις.Παντως ο τυπος ειναι σαν καλαμακι για σουβλακι.Πηραμε αυτο που θελαμε παντως. Νικη με Πανιωνιο να εκμεταλλευτουμε οποιαδηποτε απωλεια απο το ντερμπι. |
Παράθεση:
Θυμάσαι ένα τραγούδι του Μητροπάνου που έλεγε "πες μου που πουλαν καρδιές να σου πάρω μια...."; Ε κάπως έτσι κι εμείς. Θα φέρουν λέει έναν Τσέροβιτς 37 χρονών.... |
Τον εαυτο του εννοει σε περιπτωση που δεν το καταλαβες :p
|
Βέβαια πρέπει να έχετε θέση κοινοτικού για να τον πάρετε γιατί είναι Βέλγος :hehe: :hehe: :hehe:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Φαντασου να πηγαινε κ κανονικα.:P |
Παράθεση:
Είμαι γιωτάς κι εγώ!!!! Για πες τιμή ρε TALOS να κανονίσουμε τα κονέ με τη διοίκηση! Υ.Γ. Στη τιμή βάλε και τη μίζα μου:hehe::hehe::hehe::worship::clap::clap: |
Παράθεση:
1. 350.000 ετησίως 2. 3.000 per/goal με ψαλιδακι 3. 5.000 πριμ ανοδου 4. Σπιτι 5. golf gti ασπρο 6. ελευθέρας αν με ζητησει ομαδα Α' Εθνικης ή Α' εθνικης εξωτερικο Εσυ θα τσιμπησεις το πριμ ανοδου... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:47. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin