|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Σελήνη απομακρύνεται από την Γη με ταχύτητα 4 εκατοστά το χρόνο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1891 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Επισης:
τρομερη εδρα η λεωφορος. Καρφιτσα δεν επεφτε. και φωνεεεεεεες.Κρεμασμενοι σα τσαμπια ηταν.Ρε παληκαρια αφου δε το γεμιζετε, γιατι δε μας δωσατε εισιτηρια? Να γινοταν παιχνιδι στο Καραισκακη τωρα με 13.000 εισιτηρια. Φονους θα ειχαμε.Κι αυτοι απλωναν και τα ποδια στην μπροστινη καρεκλα. χαχαχαχαχαχ Αυτοι ειστε ρεεεεεεεεε. (που ειναι οι βαζελοι ρε παιδια?) ΚΑι για να σας προλαβω για τις γκρινιες για τις αλλαγες του Λεμονη, εβαλε ενα χαφ με καλη καθετη (Νε) και εναν ξεκουραστο επιθετικο (Νουνιεζ).Μαλακια που εγινε στο 88 βεβαια. Κατα το 75 δε θα με χαλαγε |
|
|
|
|
|
|
#1893 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Εγω παντως εκτος απο 3-4 τραβηγμενα φαουλ που εδωσε μια χαρα τον ειδα.Μια χαρα επαιξε.Και στις καρτες σωστος.Δε καταλαβαινω αυτη τη μαλακια με τη διαιτησια πια.Αμα σταματησουμε ολοι να μιλαμε θα ειναι πολυ καλυτερα πιστευω | |
|
|
|
|
|
|
#1894 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Καλό το ματς, με καλύτερο ρυθμό απ' ό,τι περίμενα. Πρώτο ημίχρονο ήμασταν εύκολα μια κλάση πάνω, καθαρή ατυχία που τελείωσε 0-0. Δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε,περισσότερη κατοχή ο ΠΑΟ αλλά απο ευκαιρίες λίγα πράγματα. Μόνο από στημένα απειλούσε γιατί κάναμε εύκολα φάουλ κοντά στην περιοχή. Του Τοροσίδη απίστευτη ευκαιρία. MVP ο Βούλης.
Για μένα στο β' το φοβήθηκε το ματς ο Λεμονής ενώ δεν έπρεπε. Σε μονάδες μόνο ο Γκόντζος και οι τυφλοί δεν βλέπουν πως υπερέχουμε. |
|
|
|
|
|
|
#1896 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Του Λεοντίου με το γράμμα του νόμου είναι κόκκινη. Εγώ αν ήμουν διαιτητής δεν θα έδινα τίποτα, όπως δεν έδωσε ο Απόλλωνας. Κι εγώ μια χαρά τον είδα, δε το λέω ειρωνικά (μάλλον ειρωνικά το λέω, αλλά γι' αυτά που κάνει σε άλλα παιχνίδια). | |
|
|
|
|
|
#1897 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Ο ΜΑτος ρε παιδια ειναι ενταξει? Γιατι τον ειδα επεσε λιγο πανω στον Καραγκουνη εκει στην τριπλα που εφαγε. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕΣΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ? |
|
|
|
|
|
|
#1898 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Οπως ο Αντζας επρεπε να βγει απο το πρωτο ημιχρονο.Οπως ο Πα(πα)τσα επρεπε να βγει απο το 5 με την ξερη κλοτσια στο Μαντζιο η το Δημουτσο.Οπως επρεπε να ειχατε παρει ποσες καρτες που καθυστερουσατε απο το 70 μν χασετε.Οπως επρεπε να δοθουν 5-6 λεπτα καθυστερησεις περισσοτερο. Σε πειραξε η κοκκινη του Αντζα στο 93;Πες οτι εβγαινε και ο Νταμε τι θα καταλαβαινες;; | |
|
|
|
|
#1899 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Ουτε εγω θα εδινα κοκκινη στο Λεοντιου σ ενα τετοιο Ντερμπυ. | |
|
|
|
|
|
|
#1900 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Έλεος... Παράθεση:
Ούτε εγώ θα έδινα κόκκινη αλλά δεν πήρε ούτε κίτρινη. Καλή ήταν η διαιτησία,μην αρχίσουμε τα γραφικά τώρα. | ||
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:35.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο