|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην Ολυμπιάδα του Σεν Λούις (1904), το μοναδικό χρυσό μετάλλιο για τους Ευρωπαίους κατέκτησε ο Έλληνας Περικλής Κακούσης, στην άρση βαρών. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
25 χρονων μια χαρα ειναι
Ο Μποτινελι στα 22 ειναι αρχηγος της πρωταθλητριας αργεντινης και εχει γυρω στις 90 συμμετοχες τα τελευταια χρονια.Επισης κληθηκε στην εθνικη την ανοιξη ενω ηταν στην προεπιλογη για το κοπα αμερικα αλλα τελικα προτιμηθηκαν οι μιλιτο,αγιαλα κλπ κλπ |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Για τον Ντελγάδο έχω άποψη και λέω πως θα είναι πολύ καλή μεταγραφή. Δεν ξέρω αν θα αντικαταστάσει 100% τον Νέρι γιατί ο Νέρι είχε και την ψυχολογία της ομάδας αλλά σίγουρα θα προσφέρει πολύ. Είναι καλή ευκαιρία αν τον δίνουν με 5 εκατ. € όπως ακούγεται. Ο Μποτινέλι έχει καλό βιογραφικό,μόνο αυτό μπορώ να πω προς το παρόν.
Το θέμα είναι πως μπήκε ο Αύγουστος οπότε οι κινήσεις πρέπει να γίνουν γρήγορα. Αυτό το άκουσα χτες,αν ισχύει σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ο πρόεδρος της Σαχτάρ, λέει, είπε στον Καστίγιο να πάρει 1 εκατ. € και να φέρει όποιον παίχτη θέλει για να τον έχει για παρέα!!! Πως είπατε??? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
το αν θα έρθει και θα προσαρμοστεί αμέσως είναι ένα θέμα, αλλά όσο για την προοπτική της αντικατάστασης του καστίγιο imo αν ο τελευταίος σαν παίκτης βαθμολογείται με 70/100 τότε ο ντελγάδο ακουμπάει το 85/100 εύκολα
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
μερικά άσχετα ερωτήματα
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Ο Κοβασεβιτς δεν ειναι τραυματιας.Ο Καστιγιο θα αντικατασταθει απο αλλο επιθετικο.Συνολο δηλαδη 4 επιθετικοι συν τον Μητρογλου.Γιατι να μην παει δανεικος κι αγυριστος? | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Δεν είναι υπερβολικός.
Υπάρχουν αμέτρητα ταλέντα και αμέτρητες παγίδες. Πρέπει να έχεις τεράστιο δίκτυο για να "τσιμπήσεις" κάποιον που δεν τον έχει δει κανείς και να είσαι σίγουρος. Επίσης χρειάζεται και σταθερή πολύχρονη χρηματοδότηση για κάτι τέτοιο. Όλα αυτά για να τον βρεις στα 15-17 τον παίχτη, γιατί μετά αν είναι καλός ανεβαίνει η τιμή και αρκετά από τους μάνατζερ. Επίσης να μην ξεχνάμε ότι ένας τέτοιος παίχτης θα είναι ξένος. Οπότε μπορείς να τον αποκτήσεις και να τον στείλεις δανεικό σε μια ομάδα της Ελλάδας (δεν θα έχει εξέλιξη) ή να του κάνεις συμβόλαιο και να φας κράξιμο στην (πιθανότατη) περίπτωση που είναι παλτό. Επίσης τουλάχιστον για τους παίχτες ποιότητας που αναφέρεις κάνεις λάθος. Ενδεικτικά: Carvalho 19 ετών από Ιντερνασιονάλ 3Μ Love 18 ετών από Παλμέιρας 6.5Μ Dudu 19 ετών από Βιτόρια 3.5Μ Matuzalem 22 ετών από Μπρέσια 13Μ Elano 22 ετών από Σάντος 13Μ Fernantinho 19 ετών από Ατλετικο Παραναένσε 7.5M Jadson 20 ετών από Ατλετικο Παραναένσε 5Μ Δεν ήταν ακριβώς μεγάλης ηλικίας και φθηνοί. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Ουτε οτι ηταν μεγαλης ηλικιας ειπα ουτε οτι ηταν φθηνοι. Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα? Ανεφερα τους παραπανω παικτες για να αποδειξω οτι υπαρχουν και παικτες πανω απο 18 χρονων που ειναι καλοι και δεν παρακολουθουνται απο μεγαλες ευρωπαικες ομαδες, αρκει να τους ανακαλυψει μια ομαδα και να εχει διαθεση να σκασει λεφτα. Προσωπικα ουτε πιστευω οτι η Σαχταρ και η ΤΣΣΚΑ εχουν δικτυο σκαουτερ που δεν μπορουν να δημιουργησουν οι μεγαλες ελληνικες ομαδες και για να πω την αληθεια, ουτε εχω ακουσει ποτε για την ΤΣΣΚΑ και τη Σαχταρ οτι εφεραν αυτους τους παικτες χαρη στο καλο σκαουτινγκ. Γιατι αν τους εφερναν χαρη στο καλο σκαουτινγκ, θα τους εφερναν με πολυ λιγοτερα χρηματα και νεοτερους.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=95614
Διαβάστε κυρίως την δεύτερη και την αρχή της τρίτης παραγράφου... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Ο ράζυ με καλύπτει απόλυτα θα έλεγα. Άντε να βρεις λαχείο και να το στείλεις δανεικό στην Καλαμαριά όπως το σίκοφ. Αν είναι λαχείο όντως θα το καταστρέψεις. Αν δεν είναι έφερες το ασορτί απογευματινό ένδυμα του κόμπρα.
Κάτι μου λέει ότι αν ο ΠΑΟ ήθελε ντελγάδο και ήταν διατεθιμένος να πληρώσει θα τον έπαιρνε. Τώρα που τον θέλει ο Ολυμπιακός ίσως υπάρχουν κάποια εμπόδια παραπάνω... |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Ενταξει απο εδω φαινεται και η λογικη με την οποια ζητουσε ο Νερι αυξηση.
"Λεφτά δεν έχει ο Κόκκαλης; Όλοι λένε ότι είναι τόσο πλούσιος. Λεφτά δεν έχει; Ο πρόεδρος της Σαχτάρ πώς έδωσε τόσα λεφτά για να με πάρει στην ομάδα του; Έχει ανώτερα έσοδα μήπως η Σαχτάρ από τον Ολυμπιακό;" Και παρακατω... Τόσα λεφτά θα έπαιρνε ο Ολυμπιακός από τη μεταγραφή μου, έβλεπε τι περουσιακό στοιχείο είχε. Και δεν διέθετε λίγα χρήματα παραπάνω να μου δώσει για να μείνω στην ομάδα που ήθελα εγώ; Κοκκαλη, αφου εχεις τοσα λεφτα, δωσε μου και μενα κατι... ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:51.

Υβριδικός τρόπος